Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lato 2011

Jak współżyć z prawiczkiem

Polecane posty

Gość Lato 2011

On chce to zrobić ze mną a ja sie boję!!!!!!!!!!!!!! :( Boję się tego, że nie bedzie wiedział co i jak :( P.S Chłopak ma 29 lat :(

Gość zrób mu dobrze!
ostro go zerżnij żeby pamiętał swój pierwszy raz! :D

Gość Lato 2011
Boję się,że nie wsadzi w tą dziurę co trzeba tylko na przykład zakisi w moim nosie.:o

Gość Lato 2011
Poważnie się pytam :( Chyba któraś z Was uprawiała sex z prawiczkiem!! Jak mam się za niego zabrać?

Gość triggery
buahah ciezka sprawa, z dory uprzedzam ze najprawdopodobniej to bedzie porazka, ale co tam i tak nie potrwa dluzej niz 3 minuty;)

zrób mu dobrze! ostro go zerżnij żeby pamiętał swój pierwszy raz! 🖐️ 🖐️ Jakie pytanie taka odpowiedź :D Normalnie się z nim obchodź, a jak by inaczej? Naszykuj się tylko albo na zbyt szybkie dojście albo na to że będzie chciał raz za razem ;) Możesz zacząć od tego że Ty będziesz na górze to chociaż ruchy jakieś opanowane może bardziej będą ;)

Gość Lato 2011
Ale jak z grą wstępna? to ja mam sie zbarać za niego?? Kurcze nigdy nie sadziłam, że będę sie tym tak przejmowała :D

Lato Dajcie się oboje ponieść chwili, nie skupiaj się nad tym zbytnio. Facet to nie baba że ma jakąś błonę do przebicia ;) Ogólnie zapoznał się już z wrażeniami jadąc na ręcznym, na moje oko to jedynie z (ze?) zgraniem się w łóżku może być mały problem... ale może nie znaczy musi zależy czy trenowałam z wałem kołdry :D :D Bzyknijcie się normalnie i tyle IMO Lubię Cię, ale nie jestem zdesperowana i do reszty mnie jeszcze nie popierdoliło :classic_cool: Zresztą może i nie moczyłeś ale bo ja wiem gdzie się szlajałeś? 🖐️

Gość Maryjetta.
Autorko panikujesz jak stara dziewica. Wez sprawy w swoje rece,rozchyl nogi..na poczatek zacznij od klasyka. Jak beda problemy przy wlozeniu,pomoz mu. Powiedz co i jak ma robic. Nakieruj reka tak jak lubisz. Jak robi cos zle powiedz mu to i nakieruj na wlasciwy tor. Zrob mu orala,pytaj czy dobrze robisz..niech on rowniez ci mowi w jaki sposob masz mu robic. Po prostu pobawcie sie w poszukiwaczy skarbow. Zaliczylam 2 prawiczkow,i powiem ze bylo bosko. Wazne zebyscie ze soba rozmawiali jak lubicie itp

IMO Kobiety też mają swoje sposoby 🖐️ Noo dobra prześlij mi swoje foto na @ to rozważę podjęcie tego się ryzyka :P

Gość Lato 2011
Dzieki dziewczyny za rady :) Kurka on jest taki niesmialy ale z 2 strony troche sie tym podniecam :D