Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniakjjdfdf

KTO MIAL WYRYWANĄ ÓSEMKE??JAK TO WYGLĄDA???

Polecane posty

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kokoszanel nie bede znizac sie do Twojego poziomu wiec koncze dyskusje, musiałabys pasc na glebe na starcie ;)

TRUMPETO kokoszka ma racje minister kopacz kobieta z krwi i kości zniosła znieczulenie wię przygotuj sie na najgorsze

Gość mfgndhjdfh
jestem po dwoch porodach i po zapaleniu okostenej a takrze po kilku okropnych bolach zebow mniej bolal mnie porod nie te cholerne zeby tez czekam na osuniecie osemki:)

Gość kokoszanelllll
jedna wymiękła mietła wynocha mięczaki to topic dla prawdziwych męzczyzn

Gość kokoszanelllll
co wy wiecie o bólu jak ci cipe i dupe rozrywa krew tryska gówno ci wychodzi i masz ochote je zjeść to jest ból a potem biora nożyce i tną twa cipe a ty ryczysz jak zarzynana swinia

Gość do kokoszanelllll
A mnie nie nacinali. Napisałam, że nie wyrażam zgody, bo z góry wiedziałam, że rutynowo tną i się udało. :)

DO TEJ CO DO MNIE masz szczęscie nacinają krocze żeby samo ne pękło wtedy rana jest poszarpana i gorzej sie goi zdarza sie że pęka do odbytu i puszczają zwieracze a wtedy pampers do końca życia bo żadna operacja tego nie naprawi

Gość do kokoszanelllll
A wszystkiemu winne jest to, że każą w Polsce rodzić na leżąco. Na leżąco to nawet kupę ciężko zrobić, a co dopiero rodzić. Najłatwiej dziecko wychodzi jak się kuca. Wtedy nie ma potrzeby cięcia.

do koko sory moja kumpela miała taką sytuacje i szkoda mi jej bo cały czas z niej leci kał współczuje jej

Gość do kokoszanelllll
kikidee poczytaj sobie o tym, że to jest kłamstwo. Jak ma pęknąć mocniej to i tak pęknie. Nacinają tak jakie jest pęknięcie 2 stopnia, czyli bardzo mocne pęknięcie. Można pęknąć słabiej i wtedy nacięcie jest zbędne. Dlatego tną, że łatwiej im się szyje prostą krawędź. Dla kobiety taka prosta, głęboka blizna jest gorsza niż jakby sama pękła.

mi nawet nie pozwolili przez 11 godzin wstać leżałam podłączona do kardiografu łazienka cały czas zajęta bo jakaś dziewczyna wymiotowała masakra rodziłam w koszalinie

Gość do kokoszanelllll
To napisz mi dlaczego za granicą w normalnych państwach 90% kobiet nie jest nacinanych, a jedynie 10% jest. Dlatego, że jesteśmy ciemnogrodem i każą nam leżeć podczas porodu.

Gość ja miałam wyrywane 2 ósemki
bez żadnego chirurga!!!!chirurg jest wtedy gdy np źle wyrosły zazębiając się korzeniami z innymi zębami albo są spróchniałe i zostały same korzenie itp przy znieczuleniu nic mnie nie bolało.żadne szwy przy normalnym wyrywaniu się nie zakłada!

Gość kokoszanelllll
a huj mnie to jebie żyje tu a nie tam takie śa realia po co pytasz pacanie spytaj mnie równie dobrze dlaczego trawa jest zielona heh mada fucka

Gość kokoszanelllll
this is situation mój tato sam sobie wyrywał osemki obcęgami a ja trzymałam lustro

Gość Achhh! :*
"mój tato sam sobie wyrywał osemki obcęgami a ja trzymałam lustro" I to jest właśnie prawdziwy mężczyzna. :) Teraz już nie ma takich twardzieli. :(

Gość siri
Z tym wyrywaniem to różnie bywa, mnie np.górną ósemkę wyrwała dr w klinice stomatologicznej zanim się zorientowałam co ona ma zamiar robić.Jak mi wbiła kleszcze to zawyłam jak raniony zwierz, a ona tylko ,,szerzej usta"! Potem mi powiedziała,że nie było jak zrobić zastrzyku bo rósł bokiem, nie mieścił sie na szczęce i dopiero się wyrzynał.Ludzie jak wyszłam to z poczekalni wyszli na korytarz tak się wystraszyli mojego darcia.No , ale dobrze się skończyło. A jeśli idzie o szycie po rwaniu to mnie parę lat temu usuwali 2 zęby na dole w klinice i mi nie szyli.

nie czytalam calego topiku, opowiem tylko swoje doświadczenie z prawą dolną ósemką.... rosła kilka lat i nigdy do konca sie nie wybila, częste stany zapalne, okropny ból, szczękościsk, psucie się zęba pod dziąsłem - słowem nieprzerwane problemy.. moja dentystka zasiala panike, ze on rosnie źle i moze byc klopot z wyrwaniem, ale odwazylam sie... zarejestrowalam sie do innego lekarza, skierowal mnie na zdjecie rtg, wrocilam z nim na oddzial szpitalny (chirurgii szczękowej) - chirurg spojrzal na zdjecie , dał dwa zastrzyki, odczekał 5 minut, zaczal poruszać silnie zębem (a z doktora chawał chlopa było), po czym chwycil szczypcami i go poprostu wyjał! a ja zdumiona pytam: to już?!?!?! a on zaczal sie smiać i mowić, ze tak. Mialam szczescie - ósemka miala proste korzenie :) a ja - tak jak Wy - naczytalam sie komentarzy na kafe - i poszłam okropnie wystraszona - w zyciu sie tak nie trzesłam!! żadnych szwów, żadnego bólu - jedynie spora dziura z tyłu szczęki, która goiła sie około miesiąca mam nadzieje, ze takich szczesciarzy jak ja bedzie tutaj wiecej :)

Gość ola-lala
górne są o wiele trudniejsze, ja szłam do chirurga szczękowa, bo tylko chirurg szczękowy może zrobić to dobrze, żeby nie było później problemów, jak ktoś chce namiarów, mogę podać na priv - ola.87r@tlen.pl