Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

prezentacja maturalna polski

Polecane posty

Ile czasu Wam zajęło nauczenie się prezentacji i jaka długa była ? Pytam oczywiście tych co mają ustny za sobą.

Gość hjytk7y,
Zajmowala kartke. Zrobienie jej i opanowanie zajelo jakies 5h. Wynik 75%

pisanie tydzień nauka hm... wstyd się przyznać 6 h przed ustną nauczyłam się w jakieś 3 h a liczba stron 3 i pół :D

Prezentację napisałam tydzień przed maturą, w wieczór przed powtórzyłam. jakieś pół godziny, wstałam rano i poszłam zdać. Już. Jak sie wie, o czym sie pisze to nie ma problemu z nauką. Żadna sztuka. Tylko ustny polski jest łatwiejszy.

Gość pisaczek
Napiszę prezentacje maturalną 2013. Cena to 70zł na prezentacje i konspekt. Numer gg:8355603.

Kurwa co się dzieje? To na pewno jest erotyczny? Za chwilę będzie jaką markę samochodu wybrać, do jakiego fryzjera się udać, lub jak obstawiać u buka. Gdzie dumne prowokacje, nastawanie na kobiecą niewinność, zdrady, publiczne obnażanie się, kłopoty z erekcją, dyskusje o kobiecych orgazmach, jak zrobić porządnie minetę..... :D :D :D

Ja w mojej napiszę o życiu seksualnym Polaków i wpływie owego na literaturę dzisiejszych czasów, jak i obecny język mediów. :P

Ambitne Dek z małpą ale obawiam się że możesz tego nie przeskoczyć. Może zacznij od czegoś bardziej prostszego. Coś z tematów inżynierii genetycznej. To Ci chyba bliższe, biorąc pod uwagę intensywność Twojej mutacji.

Co jest dowodem na to, że kompletnie nie nadążasz i nie idziesz z duchem czasu, czy tam innym desznikiem, stary dziadu.🖐️

Nie nadążam bo nigdzie się nie spieszę. :classic_cool: To zalety bycia starym dziadem. :D Chociaż znam i pewnie Ty również że są tacy, którzy nie mogą się z tym pogodzić i mimo że ich czupryna jest już motzno przerzedzona wciskają się w trampki i udają jurnych zuchów. :D I jest mi bardzo smutno z tego powodu że mnie do nich porównujesz. :(

Ale Twoja sprawa, myśl sobie i pisz co chcesz na mój temat. I tak spłynie to po mnie jak po kawce. Bardziej zależy mi na tym, by nie kojarzono mnie z Duchełe i z tysiącami Jego projektów.

Z desznikiem też nie skapowałeś i wcale nie miałam tego na myśli. Nadinterpretacja. A Kubusia lubiłam do tej afery z Ukrainkami. Nienawidzę Ukraińców, ale i tak te wygłupy mnie zniesmaczyły.

Gość kakkamaka
ja miałam 3 strony :) plus pokaz slajdów uczyłam się tydzień po 10 min dziennie ;D powiedziałam słowo w słowo mogę sprzedać pracę, zdawałam w tym roku ;D temat " różnorodne ujęcie motywu śmierci w literaturze i sztuce"

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281