Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumcykcykkk

Widzieliście Dianę we wraku samochodu?

Polecane posty

Gość bumcykcykkk

Ale ci paparazzi to hieny...

Gość macarroni
a gdzie?

Gość hdghsf
Widzialam...pewnie sie wyglupie, ale w przeddzien tragedii, sniala mi sie jak stoi przed tym wrakiem samochodu, byla ubrana na czarno, bylo ciemno i machala na pozegnanie, az mnie dreszcze teraz przeszly. Nigdy nie interesowalam sie zyciem Windsorow, byli mi zupelnie obojetni. To bardzo dziwne, ze mialam taki sen, pamietam ze sie wtedy obudzilam w srodku nocy i zastanawialam sie co to moglo znaczyc..i rano sie dowiedzialm o tym wypadku.

Gość roberto de nero
dajcie fotę

Gość kloklok
a wy jesteście takie same hieny jak papparazzi skoro te zdjęcia oglądacie

Gość roberto de nero
smutne ale to tylko ciało

Gość raszplon
śmierć jest ciekawa, to naturalne zaciekawienie

Gość ty wyżej weź
nie przesadzaj, w 1997 te zdjęcia były wszędzie i trzeba było nie oglądać tv i nie czytać gazet, żeby ich nie wiedzieć. A są w internecie to można też zobaczyć. Nie porównuj nas do tego gówna, bo na pewno nikt umierającej osobie nie cykał zdjęć, zamiast udzielać jej pomocy.

Gość daj na mszę
proponuję rundkę różańca

Gość kloklok
jakby nie było takich co chętnie oglądają, nie byłoby paparazzich, bo by tych zdjęć od nich nikt nie kupił.

Gość oj no dobrze
a teraz idź się pomodlić dobry człowieku, a my hieny jeszcze sobie popatrzymy

Gość smutnaosobasmutnaaaaa
Tego zdjęcia nie powinno być. No ale jest. Rodzina pewnie się dorabia na nim, nie? Właśnie oglądałam jej zdjęcia ślubne, wywiady. Czy to jest normalna osoba słuchajcie? NA POZÓR TAK, ale czy ona powinna mieć taki charakter? Popatrzcie sobie na jej twarz - to wszystko nie gra. Ona powinna być bardzo wesoła, żywa. I ona taka była, ale nie do końca. CZEMU? I tyle :(

Wiecie - ona się tym głupim Angolom nie da nigdy. Bo ona była moralna i OK, ale rodzina. I wiecie - ktoś w szkole powinien był zwrócić im uwagę, że coś mają z dziećmi robić. Słuchajcie - oni powinni być sławni dziś, nie? Ogólnie powinni być sławni w Anglii - jej rodzina. Z jej siostrami powinny być wywiady. Przecież ten świat stoi już na głowie i tyle :(

Gość cześć owieczko

Niikogo nie widać w tym wypadku tylko ja wiecie i tyle. To jest sprawka rodziny jej i tyle. I DLATEGO nie są sławni. Za to zdjęcie. Bo powinni. Ale to zdjęcie juz zniesmaczyło wszystkich i dlatego moim zdaniem nie są sławni. Wrak mógł być i kapoty i tyle. I wiecie - ale potraktowali Angielkę, nie ma co :( Nie tylko ją zresztą - przykro mi :(

wiecie - oni chyba są załamani obecnie moim zdaniem - taki ślub, wszystko gra - pewnie znowu będa dzieci i NIKT SIĘ Z NIMI NIE LICZY. Jedynie że nie wylecą z roboty, a poza tym NIC Z TEGO. Dlaczego? Przecież wszystko z tą Diana już - i ślub i pogrzeb - o co znowu chodzi? Tak myślą. O TO ZDJĘCIE. A o ślub też. A teraz co będzie dalej? Bo wiecie - wszystko wisi na włosku - będą dzieci czy nie i tyle. No i ciekawe czy ktoś wpadnie tam , że chodzi DOKŁADNIE o to zdjęcie. I wiecie - ona by się rozwiodła od razu z tym Karolem jakby wiedziała co ta rodzina jej zrobiła. MOJE ZDANIE. Ani by tych dzieci nie było. Oni wszystko wzięli pod uwagę - nawet rozwód. Ale tej śmierci w wypadku nie i teraz mogą się zapić. Jedną rzecz mieli zrobić wszyscy tam - tylko to im wiecie zostało. Ja już tego nie mogę napisać bo było na mnie wiecie coś a to nie moja sprawa - 1 rzecz bo ta Diana będzie tam rządzić wiecie bo już tak ma wszystkiego dosyć. I wiecie powie kiedyś tak -mogła se to sama wymyślić i tak miała rację od A do Z i koniec. Jedynie, że sama se tego nie wymyśliła, ale wiecie wtedy w USA był Teddy Bundy no i tak se żyli, że mówił z brytyjskim akcentem. To sa te lata słuchajcie i Diana wyszła za mąż. Powiem zza grobu tego żałuje jak ja że nie zostałam WYŁĄCZNIE anglistką i BIOGRAFISTKĄ bo tak i już :(

Gość beeelka
smutnaosobasmutnaaaa gadasz jak poparzona.

Gość WeselnaWódkaPart3
smutnaosobasmutnaaaaa Kurwa o co Ci zapierdala? Pierdolisz jak potłuczona twoich wypocin nie da się czytać :D

a spadajcie ode mnie wszyscy - co wy wiecie o depresji. Ona była normalna, ale była chora na depresję Z RODZINY. Coś jak ja. Ja ją miałam wiecie - - gdy znalazłam biblioteke brytyjską w której do dziś wiszę książki to miałam ją - naprawdę. PRAWIE. Ale nie rozumiałam jej rodziny. Dziś dopiero to rozumiem. Byłabym marnym biografem więc. Tak myślę. Ale i tak chciałam pisać o pałacach - co w nich się znajduje. To mnie interesowało - jakie pałace, co w nich jest. A Dianę też miałam. Póżniej rózne biografie czytałam i o to miałam stać - o BIOGRAFIE wiecie. Ale jakoś tak wszystko się rozwaliło. I wiecie - może tak miało być bo poszłabym na tę anglistyke i tylko szkołę bym widziała. W ogóle bym o biografie nie stała. Poza tym i tak by mi nie dali wiecie. No i tyle. A tak mam te biografie. POZA TYm i tak miałam być ogrodnikiem i archeologiem i ta DIANA TEŻ. Dosłownie. Ale jakie miała na to szanse. Cała rodzina musiałaby się wynieść - DO USA powiedzą jak tam był Bundy wiecie. Nie - w inny biznes. I tyle. W końcu mieli 3 dzieci im powie, ale cóz... to sie ALE liczyło. Bądż co bądż w mediach wyglądała całkiem dobrze. Przynajmniej na początku choć wiecie... jak ona chce mieć dzieci to nikt nie wiedział. No niemniej chyba liczy na piątkę. Tak myśleli. I co? Ale mieli rację wszyscy wiecie ale mieli rację - jakby wcale :(

Gość Juscibym
Ryjesz psyche dziewczyno.

Wiecie gdyby COKOLWIEK było normalne ile teraz powinno być książek o Dianie, porównań, albumów - gdyby choć 1 słowo o niej w tych wszystkich gazetach było warte cokolwiek, gdyby choć 1 osoba w tych gazetach przejęła się nią naprawdę i wiecie dla mnie jej osoba i to jak jest dziś traktowana - nie ma jej - to jest KRYTYKA DZIENNIKARSTWA na świecie i spadek wartości zawodu. Bo ludzie by sobie poczytali biografie, chcieliby sie zastanowić - w końcu była tą królową - tyle lat nie żyje - co to jest ten dziennikarz? Po co te gazety są? Kto to tam siedzi - takie rzeczy i tyle. I w sumie wiecie ta Diana tę Bachledę też ratuje naszą. Bo też jej nikt nie rozumie. No dla mnie dziennikarz nie musi być lekarzem psychiatrą no ale... a ta Bachleda też się nabawiła depresji wrodzonej. Choć ja ją zdiagnozowałam jako paranoiczkę. Może nie mam racji, ale tam dużo mam i tyle. ?

Ona ma depresję i paranoję ta Bachleda dla mnie i powinna łazić do psychiatry, ale zrobią ją że normalna tylko raz się tak puściła i tyle. Najwyżej sie będzie puszczać myśla - ale tak tam normalna i OK. OK? Ja wątpię. A skąd ta depresja? A paranoja też i tyle. Bo grzechów Bachleda nie ma, nie? Nikt nie ma żadnych grzechów dziś. Kto je ma? Chyba tylko Spencery. Czemu oni nie chodzą do kościoła wszyscy myslą. Powinni. Czemu znowu nie? I tyle :( Oto są problemy Anglii 2011, a Polski? Tu wszyscy chodzą do kościoła. Tam pasuje Spencerom tu wszystkim i tyle, no nie? Żeby sie zbawić.

Gość weeeeraaa
ja pierdole :D