Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śnieżynka_zimowa

Padał śnieg, padał śnieg... - tęskno mi za zimą...

Polecane posty

Czy jest tutaj jeszcze ktoś, kto jest oryginalniejszy niż większość społeczeństwa i bardziej lubi zimę niż lato??? :) A jeśli tak, to za co lubicie zimę, a za co nie lubicie lata?

Gość ojejhhikddmdmdm
zjeb nad zjeny jestes.. jak dla mnie... gruba co?? i dlatego.. ja tam tylk słonce lato opalnne ciałka , moze , wakacje.. ehhhhh zima jak kopcich w chacie bleee zimno..

Ja bardziej lubię zimę. Za to, że nie w zimie nie ma upałów, których nienawidzę:O

zimą nie ma komarów. mam sentyment do zimy, lubie patrzec jak pada snieg... ale i tak lato rlz

Też lubie zime :). Dzień krótki, w domciu cieplutko, jak wyglądniesz przez okno, to aż się człowiek cieszy ze sobie w domciu siedzi :)

Gość info z apteki
ja tez wole zime a upały mnie wykanczaja

Do ojejhhikddmdmdm: Gruba nie jestem. Mam 165 cm i ważę 55 kg. Ale nieważne. No a ja właśnie nie lubię się opalać, bo mam bardzo jasną cerę, która zawsze spala się na raka, poza tym mam też uczulenie na słońce. Więc jakoś mi się to nie uśmiecha. I uwielbiam sporty zimowe (narty!!! :D).

lubię zimę za to, że mogę założyć grubsze ciuchy i nie widać zwałów tłuszczu :P nie lubię za to, że jest brrr zimno i ciągle chce się żreć :O lata nie lubię za to, że makijaż spływa i wyglądam jak panda, do tego włosy, które kręcę codziennie po 2 h w gorącym klimacie klapią na łeb więc cała para psu w d ** generalnie jestem jaszczurką i lubię ciepełko latem nie chce mi się jeść więc +

Do Koktajl Mleczny: Naprawdę nie każdy :) Poza tym... Przyjemnie siedzieć przy kaloryferku i patrzeć przez okno jak inni marzną :P - t taka zimowa wersja "na lenia", gdy na narty ochoty brak :)

Gość ebooczekv
tez wole zime,a mieszkam w kkraju gdzie praktycznie ciagle jest upal

Ja też wole zimę :) Całą zimę cieszyłam się z jej uroków i nie marudziłam, to w lato odbije to sobie i będę marudzić że JA CHCE ZIMĘ!