Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndksldwqdwqdqwdd

dlaczego mamy taki klimat w Polsce :(

Polecane posty

Gość ndksldwqdwqdqwdd

dwa dni ciepło,dwa tygodnie zimno i leje :(

Gość ja tez potrzebuje slonca
Tez mnie to denerwuje. Wiosna i lato szybko mijająi nawet te pory roku nie mogą byc takie jakie powinny byc, tylko wiatr, deszcz i zimno jak na jesieni ;/ A potem znowu jesien i ta okropna zima brrr...

chociaz mamy roznorodnosc. pomyslcie sobie o krajach wiecznie zimnych lub deszczowych albo upalnych ok 40 stopni - ja wole nasz klimat

nie narzekajcie tak na to Polske. ciesz sie ze nie mieszkasz w w iraku i nie lataja ci bomby nad glowa albo w japonii gdzie przez pare sekund zatrzesie sie ziemia i ludzie traca caly dobytek :O

polaczki :o wiecznie narzekacie - za ciepło, za zimno, za ciemno, za jasno - wieczne narzekania :o:o

Gość ja tez potrzebuje slonca
ja narzekam tylko na zimno, zle sie wtedy czuje. Tym bardziej gdy powinno byc cieplo, przynajmniej na wiosne i lato.

Gość wklejaj smialo
nie narzekaj, inni mają gorzej, trzęsienia ziemi, tsunami i inne kataklizmy... To ja już wolę Polskę, choć u nas są powodzie, ale nie takie gwałtowne.

Gość krem do powiek
nie tylko "polaczki" bo w innych krajach jest ten sam problem narzekania (chyba tylko z wyjątkiem ciepłych krajów i zimnych krajów, bo tam ludzie po prostu wiedzą jaka będzie pogoda i to akceptują)

W Rosji cieplej niż w Polsce-ponad 34 stopnie:P.Wczoraj w Kuwejcie jeszcze zdrowiej-ponad 51:D.Zapowiada sie bardzo gorące lato-może nawet na wschodzie będzie gorętsze niż w poprzednim roku:D.