Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meza juz mam ;)

Czy imie Nicol jest naprawde w Polsce takie popularne?

Polecane posty

Gość Meza juz mam ;)

Pytam bo wlasnie przeczeczytalam,ze co trzecia mala dziewczynka ma tak na imie.Ja od 10 lat nie mieszkam w Polsce mam corke wlasnie Nicol,ale jakos tu to imie wcale popularne nie jest moja cora ma 8 lat.A pytam tak z ciekawosci :)

Gość zwwwww
Ni cola, ni pepsi:P

Gość na równi z Julią i Oliwką
U nas to Nikola:-) Co do popularności, faktycznie dość często nadawane w patologicznych rodzinach, w których przeważa alkohol i inne używki- tak przynajmniej zauważyłam wśród osób, które znam.

Gość no cry..
nie Nicol, tylko Nikola :P

Gość mama dziewczynkill
a ja czytalam anking to nikola byla na 11 miescu wiec wcale nie tak wysoko napopulaniejsze to Julka i Majka

Gość Meza juz mam ;)
A dlaczego w patologicznych rodzinach to imie jest dziewczynkom nadawane? Nie rozumiem tego.

Gość ajskwjahfwhae
W tej chwili juz chyba tyle Nikoli nie ma. Szał był kilka lat temu.

Gość parabka
Bardziej wykształceni i inteligentni iludzie dają z reguły normalniejsze imiona, bardziej polskie.

Gość stokrotkaaa@o2.pl
ja wsrod patologicznych znajomych czesto słysze o Nadii

Gość smdmfg
jenni ma nikole i wszystko jasne

Gość dmdmfg
a ja mam na imie Julia,ale jestem grubo po 20 i co???

Gość facet ma oczy i widzi sytuację
Imiona żeńskie 2010 1. Julia 14 347 2. Maja 11 588 3. Zuzanna 9 721 4. Lena 8 128 5. Wiktoria 7 499 6. Amelia 7 028 7. Oliwia 6 863 8. Aleksandra 6 841 9. Natalia 6 601 10. Zofia 4 981 11. Nikola 4 564 12. Martyna 4 535 13. Emilia 4 115 14. Hanna 4 064 15. Alicja 3 989 16. Anna 3 946 17. Gabriela 3 926 18. Weronika 3 601 19. Maria 3 525 20. Magdalena 3 443

Gość potwierdzamm
imię Nicol tylko jest w patalogii. Tacy ludzi poprzez nadanie tego imienia chcą podnieść swój status społeczny!!!

Gość monia7766
zgadzam sie zgadzam nicole to najgorsze imię jakie znam!!!!Kojarzy mi sie z taka jedna rozwydrzona czteroltką z własnie aptologicznej rodzinki,nie cierpie tego dzieciaka i jej mamuski ech....

Gość monia7766
sorki za literówki

Gość znam Nikole z bardzo dobrej
i zamożnej rodziny, Julie o Oliwie również. Wiktorie akurat znam jedną z patologicznej rodziny ale nie tylko bo z patologii znam również Kaski, Aleksandre, Weronike, Magdę, Patrycję i wiele innych "starych" imion więc to nie ma reguły ;)

Gość Kaśka pełną gębą
hehe jak czytam o tych zagrabanicznych imionach to sobie w takim razie zmienie moje imię z Katarzyna na Katherina, ale lepiej chyba Catherina chyba będzie bardziej "trendi" :P bo moje to już dawno nie na czasie :P moja mama chyba wtedy seriali nie oglądała i nie była z duchem czasu i na czasie :D ale za to ja kocham!

Gość 63838333
ja ma na imie NiKola ale przez "K" i nie pochodze z patologi., a mam 26 lat

Gość dagmaraaaxl
jeszcze przez "K" toujdzie,ale nie dawajcie przez c bo zygac sie chce,wies tanczy i spiewa taka prawda. Ludzie chca byc modni czy choooj wie co a ino sie osmieszaja

Gość gość
z jakim środowiskiem masz do czynienia z takim Ci się kojarzy,ja nie zadaję się z patologią i nie posiadam takich skojarzeń

Gość gość
Jak nadawałam córce imię Nicol to tylko tak w urzędzie zapisywali,a co do patologii to każdy mysli po sobie.Żenada z tą patologia,treść wypowiedzi świadczy o waszym statusie he he

Gość gość
Szał na Nikole,Nicole, mija rzeczywiście,teraz królują Lenki,Maje,Oliwie,Zuzie i Julie x ale to imię nie bez powodu kojarzy się z plebsem,tą tzw,patologią x mam "w rodzinie" taką mamę ,po młodzieńczej wpadce swojej córce dała na imię Nikola właśnie i potem przez lata szukała kandydata na "tatusia" dla Nikoli,co dwa tygodnie inny gość w podrasowanym BMW po mamcię podjeżdżał

Gość gość
Mam na imię Nicole i wcale się nie wychowuje w patologii. Rodzice mają normalne prace. Może nie zarabiają 10 tys. zł. miesięcznie ale nie zarabiają też jakoś mało - tylko tak przeciętnie/normalnie. Ani jedno z rodziców nie pali i ani jedno też nie jest alkoholikiem. Moim rodzicom po prostu podoba się to imię, chyba nic w tym złego...

Gość gość
jestem nauczycielką i w mojej szkole są tylko 3 Nikole -bardzo mądre dziewczynki zresztą i wcale nie z patologicznych rodzin

Gość Mama małej Kasi
Znam dwie dziewczynki w przedszkolu mojej córki o imieniu Nikola.Zapewniam że obie rodziny są na poziomie, dobrze sytuowani.Ciekawe skąd takie opinie pytam tą z godz.13,42?

Gość gość
Mam koleżankę Nikoletta - większej lampucery nie znam. Patola jakich mało

Gość Mam na imię Nicol
Ja mam na imię Nicol i w mojej rodzinie nie ma patologii. Bardzo lubię moje imię i cieszę się, że takie mam:-)

Gość gość
Okropne i nadawane u patoli

Gość gość
Większej głupoty to nie słyszałam że w patoligi jest nadawane imię Nicol. Ludzie po prostu zmieńcie środowisko i po kłopocie. Moja córka na na imię Nicol i my żadna patologia nie jesteśmy oboje z mężem pracujemy A alkohol tylko okazjonalnie. Ale cóż ludzie po prostu najlepiej oceniać po znajomych.