Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meza juz mam ;)

Czy imie Nicol jest naprawde w Polsce takie popularne?

Polecane posty

Gość gość
ja nie czaje jak mozna nadawac dziecku na imie Nicola/Nicol/Nicole gdy w naszym kraju funkcjonuje wersja NIKOLA. Z tym imieniem wlasnie jest problem jesli chodzi o zapis. Moja kolezanka ma na imie Nikola (wlasnie ta pisowania jest najpopularniejsze sposrod roznych wersji - wystarczy sprawdzic rankingi, Nicola czy Nicol to rzadkosc) i musi ciagle pilnowac zeby jej nie zapisywali przez C. Podobny problem maja zreszta Wiole - niektore sa Wioletami, inne Violettami..

Gość gość
Większej głupoty to nie słyszałam że w patoligi jest nadawane imię Nicol. Ludzie po prostu zmieńcie środowisko i po kłopocie. Moja córka na na imię Nicol i my żadna patologia nie jesteśmy oboje z mężem pracujemy A alkohol tylko okazjonalnie. Ale cóż ludzie po prostu najlepiej oceniać po znajomych. X nie tylko w patologii, ale generalnie zaobserwowano trend wsrod tzw patologii do nazywania dzieci Nikola, Brajan, Alan, Vanessa itd. CHociaz moim zdaniem teraz patola rzucila sie na te tradycyjne imiona, bo widzi ze celebryci (tez czesto patologiczni) zamiast dac corce na imie Nikola decyduja sie na Józefinę czy inną Bronisławę.

Gość gość
Co za debilizm. Każdy daje imię jakie mu się podoba. Teraz co drugi to Jan albo oliwia. W klasie bedą mieli przypisywane numerki. Bo każdy bedzie myslał że to o niego chodzi.

Gość pentela
W Polsce imie Nicole jest nie popularne,ale jest bardzo szlachetne ,ale tak jak pisza na forum ,ze Nicole to imie patologiczne ,to jest bzdura!!!!wielka bzdura!!!!mam corke o imieniu NICOLE i jest bardzo ciepla dziewczynka z otwartym sercem

Gość gość
Imie jak imie ani ladne ani brzydkie..patoligia ukochala sobie to imie jak mase innych Na szczescie juz moda mija..Nicol ok ale Nicola to meskie imie..Mikolaj

Gość gość
Jest bardzo popularne, zwłaszcza w "agencjach towarzyskich"

Gość gość
O tak.prostytutki tez kochaja to imie

Gość gość
'Nicol" uczerniona gwiazda nocy, dziewczyna sterydowca Sebixa dzieciom da też pewnie oryginalne bardzo imiona :D

Gość XXX

A co ma imię dziecka do tego gdzie się wychowywa? Poprostu żenada. Ja mam na imię Nicol i moje imię wybrała mi mama poprzez serial który oglądała wtedy. Spodobało jej się to imię i tyle. To że wam się nie podoba to imię to nie znaczy że innym też nie. W Polsce od lat jest wiele zagranicznych imion. Typu: Victoria, Braian, Alexander, Remigiusz itd. Ludzie żyjemy w XXI w. Wiec moje imię to nie pierwsze i nie ostatnie zagraniczne i może dziwne imię. Bo obrazajac moje i nie tylko moje imię obrazacie w tym momencie dużo sławnych ludzi. Gratuluję mądrości naprawdę. 

P.s. Nie jestem z patologi. Moi rodzice sporo zarabiają tak samo jak ja, więc ludzie ogarnijcie się.

Gość Poli

Połowa rodzin w Polsce to rodziny patologiczne - przerażajace to, ale tak jest, mamy poważny problem z alkoholizmem - wiele rodzin uważających sie za normalne nie widza nic dziwnego, ze tatuś pije pare piwek codziennie wieczorem przy dzieciach. A to juz jest patologia, nawet jeśli nie chcemy tego przyjąć do wiadomości.

Wiec tak na prawdę każde imię można powiedzieć ze jest z patologii, bo jest to po prostu co drugie imię.