Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HotLucy

Byłam wczoraj na randce :) Najadłam sie i dałam facetowi kosza

Polecane posty

Gość HotLucy

To jedna z form oszczędnosci , wybralam jedną z lepszych knajpek w Warszawie ,pewnie liczy na cos wiecej haha ale ja mam kilka roznych kart sim do takich facetów :) Jutro tez mam randke z innym :)

Gość 34434343
brawo !!

Gość HotLucy
Żalosni to są ci panowie. Ja jestem przesiębiorcza.

Gość kachhaaa12345
haha:)) ja tez tak kiedys robilam. tzn. umawialam sie np. na kolacje a potem znikalam:))

Gość HotLucy
No bez przesady :D Ja nie uciekałam z randki rozmowa ,jedzonko ,to byla 2 kolacja, wiecej się z nim nie spotkam ,bo jest po prostu brzydki i nudny jak flaki z olejem. Pisał smsa,ale nie odpisuje :D Prywatnego numeru oczywiscie zadnemu nie podam

Gość zgaga.
proszę jaka obrotna dziewczyna :p

Nie zgodze sie ze stwierdzeniem ze tamci panowie sa zalosni, skoro zapraszaja jak widzimy byle kogo do dobrej knajpki i pokrywaja rachunek to swiadczy to o tym ze sa kulturalni. Zawsze mozesz trafic na sknere, o ktorych tyle sie pisze w pewnym temacie na tym forum. Nie nazwalbym Twojego postepowania obrotnym, to jest poprostu rodzaj lagodnego kvrestwa. Swoje stanowisko na ten temat wyrazilem juz; to co robisz jest zalosne. A teraz oddalam sie stad bo to nie moj poziom.

Gość jakas cienka jestes
jak nawet porzadnego faceta znalezc nie mzoesz z ktorym ty sama chcialabys cos wiecej ja tam sie i najadam, a potem mam zajebisty seks z super facetem ty widocznie tylko z jakimis frajerami mozesz sie umawiac :)

Zasługujesz na Nagrodę Ekonomiczną Banku Handlowego, a ci faceci na Pokojową Nagrodę Nobla za dokarmianie głodnych zwierząt :)

Gość dlatego wy zabieramy dziewczyn
y tam gdzie się nie je i aparatki się szybko nudą :classic_cool: