Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ptaszkownica

Znalazłam ptaszka

Polecane posty

Gość ta ptaszkownica

Witam, znalazłam dzisiaj ptaszka, który chyba wypadł z gniazda :(. Jest malutki nie umie latać. Martwi mnie to, że ptaszek tak jakby nie ma szyi, to znaczy, jest ona cieniutka i taka jakby samo mięso :O ale nic go nie boli, i widać to tylko wtedy jak wyciągnie główke, normalnie nie. Może jest nie opierzony? Moje pyt. co mam z nim zrobić, póki co jest w pudełku z dzirkami na liściach, karmie go chlebem i wodą (do dzioba ;) ) ale co mam zrobić może wypuścić?

Gość ta ptaszkownica
jak zaczęłam go masować to zaczął rosnąć, to jakiś magiczny ptaszek jest...

Ano nie opierzony jeszcze po prostu. Trzeba było poszukać od razu gniazda tam gdzie go znalazłaś i delikatnie odłożyć. Jak nie znajdziesz to zawsze możesz spróbować wychować jak kurczaczka ( poszukaj w google), samego sobie nie wypuszczaj bo to pewna śmierć

Gość bbgfff
wez go opatrz, bandazem, ale bardzo delikatnie zeby go nie udusic

Gość ona jeden wielki problem
opiekuj sie nim dopoki nie urosnie i wtedy go wypusc bo teraz on sobie nie da rady i nie dawaj mu samego chleba bo moze zdechnac bo mu to napecznieje w zolodku.... nie dawaj mu tez za duzo tego jedzenia to normalne ze ma taka szyje

dzięki za rady :) Czym mam go karmić bo nie wiem chlebem nie, więc czym? ziarnami? może glisdy poszukać :P ps. wracam do nicka bo tu widze ze podszywy się goszcząjakby co to ja całożyłam ten temat :)

Gość a moze zadzwonisz do weta
i mu powiesz co i jak,one pewnie najlepiej doradzi