Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaa67464

Moj chlopak jest idealny pod kazdym wzgledem, ale ma malego penisa...

Polecane posty

Gość malutkaaaa67464

Nie wiem co robic :( Seks z nim nie sprawia mi zadnej przyjemnosci, taki maly penis tez nie jest specjalnie podniecajacy.. Nie chce go zostawiac z tego powodu, ale... Jest przystojny, madry, duzo zarabia, ale ten penis :o

Gość kurosava
i tak masz dobrze, ja sie spotykam z takim co ma malego a do tego jest caly brzydki hehe

Gość włóż mu słomkę w czubek
i nadmuchaj, tak jak żabie dmucha się w dupę. Powiększy się i będziesz zadowolona.

Gość dsasadsadsaa
poczytaj koleżanko na necie o różnych sposobach zaspakajania partnerki przez partnera z małym penisem. jak dobrze poszukasz to znajdziesz. są pozycje zwiększające doznania, są gadżety nakładane na penisa itp. prócz rozkoszy dawanej przez sam penis podczas penetracji istnieje także seks oralny i jak facet ma małego wacka to niech nadrabia to sprawnym językiem. jest mnóstwo przykładów facetów znanych mających małe penisy a którzy byli świetnymi kochankami.

Gość dsasadsadsaa
i jeszcze jedno: przecież to nie jego wina że ma małego.. niech po prostu się bardziej stara.. musisz mu o tym powiedzieć...

Gość alutkaaaa67464
Moze ma z 8-10 cm :o Wole zaden seks niz taki, niczego nie czuje, bo jego penis jest chudy na dodatek> zalamana jestem :(

Gość włóż mu słomkę w czubek
zaszyj sobie pochwę, bo masz za dużą, a facet ma kutasa wymiarowego.

Gość to co mamy ci poradzic
:( troche to przykre, ale mozlwie, ze poprostu znajdziesz sobie innego kochanka :( ja tez mialam chlopaka z takim malym i cienkim, niestety zbyt dlugo nasza znajomosc nie trwala:( podczas seksu prkatycznie nic nie czulam, raz nawet zasnelam a on to pozniej mi wypominal

Gość Metody są różne...
Próbowałaś zaklęć typu: Ślimak, ślimak pokaż rogi? A może pomogą szkła silnie powiększające? Pobaw się 2 lata wykałaczką - później napiszesz, że ma potwora. Można ewentualnie polać wrzątkiem - wtedy tworzą się pęcherze i robi się większy. itp., itd. jest tyle sposobów a Ty narzekasz! Weź sprawy w swoje ręcę albo lepiej poproś jakąś koleżankę, która jest ogrodniczką, im podobno wszystko w rękach rośnie. Powodzenia!

Gość opierdziane gacie grasuje
skoro jest idealny pod innymi względami ja bym się przez minutę nie zastanawiała.