Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ineesittka

Co tu dzisiaj tak nudno ??

Polecane posty

zauroczona... a moze bys byla taka dobra kolezanka i raz za jakis czas bys dala cukru... jak Ty do mnie po make przychodzilas ja Ci pozyczalam :P

Od mojego Misia się proszę odwalić w trybie natychmiastowym 😴 a ja dalej nie wiem o co Ci czlowieku chodzi 🖐️

ależ nie jestem, nie wiem tylko skąd się znamy - o ile się znamy :D a mój pies jest usposobieniem łagodności, nie jeden labrador mu może pozazdrościć zrównoważonej psychiki :D

**Mysia-- pomyliłem sie sorry🌻 takie same wypowiedzi czytałem na innym temacie.Moim tylko pod innym nickiem.:P

chyba tam u Ciebie za goraco w tym piekle i boroczku dostales goraczki i majaczysz :)

ineesittka--jakbym znał Mysię z reala tym bardziej nie pisnałbym słówka tutaj. Mysia za zachodnią czy pólnocna granicą jestes?

ani z lidla czy biedronki :P uwazej z kim zadzierosz ja sie lucyfera nie boje :D

Niee ja jestem tylko Mysia, kiedyś Mycha (ten sam profil tylko nick zmieniony) także myślę, że dużej różnicy nie ma ;) a ja w Niemczech siedzę już powiedzmy jakiś dluższy okres czasu :D

nie uzywam w ogole gwary... czasem tylko cosik tak napisze... ja nie znam gwary haha... nie jestem slazaczka

Nie mi ich oceniać :P jakoś nic do nich nie mam w sumie, gorzej z turasami i arabami :o

mam rodzine w niemczech... i jakos nie zauwazylam zeby bylo cos nie tak... wrecz przeciwnie... ladnie, czysto, i nawet mili niemcy sie trafiali :D