Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ineesittka

Co tu dzisiaj tak nudno ??

Polecane posty

widzialam juz tu jakas inna ines :) cos jej chyba tu nie lubia, pare razy widzialam, ze ladnie po niej jada

Tutaj na cafe to specyficzne środowisko.Zawsze ofiarę muszą sobie znależć:DTeraz jak ma mocną psyche ,przezwycięży inaczej zmieni nick i tyle ja zobaczą.:D A może lubi być tak zaczepiana:D

smieszy mnie takie zachowanie... przeciez nikt sie tutaj nie zna, a nicki mozna zmieniac co chwila albo pod pomarancza sie ukrywac, a juz podszywanie sie pod innych i wypisywanie jakies bzdury jest dla mnie dziecinne

nie brykam po innych tematach bo jak na razie tutaj mam co czytac :P a od czasu do czasu zerkam na film :) a co :P

a co nie mozna juz byc zaczepnym :P sciaglam sobie film jedz, modl sie i kochaj... Ty tez szybko odpisujesz, taki szybki jestes w brykaniu :D

staram sie miec podzielna uwage :) czasem wystarczy ze slucham nie musze zerkac :P

pozdrawiwm Inesitke... inna ines to ja-imie po babci na moje nieszczescie i obiekt nienawisci ostatnio na forum ;)

hallo ines 73 :D glupota ludzka nie zna granic, uszy do gory i nie daj sie innym ;)

ines73-- kojarzę cie,pytałem ostatnio na temat auta.Ty odpowiedziałaś ze po 2 latach twój luby zrobił go na błysk.Myle sie czy nie??

o aucie sie nie mylisz, to hobby mego kochanego ;)