Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiezniarka_Iza

siedzialam w wiezieniu 6 lat

Polecane posty

Gość autorka poszła oglądać
serial, a z was sie smieje pelikanersy

Gość beczkowanogaaaaaaaaaaaa
kmiotctwo nie boli chciałam z laska popisać każdego patałachy musicie skręslać rozmawiałam już naprawde z wieloma byłymi więźniami, z kobieta jeszcze nie więc byłam jej po prostu ciekawa to też człowiek idioci, wcale nie jesteście lepsi, napadliście n nią, a to czasem gorsze niż z bronią w ręku obkurwieńcy

Gość prinzesska27
Niestety...

Gość beczkowanogaaaaaaaaaaaa
bo tu katolskie obkurwiszcza siedzą innych rozliczaja a same siebie nie widza, małomózgki które takie syt. tylko w tv widzą

Gość no bez przesady
malo mnie obchodzi ze chcialas sobie popisac z kryminalistka. Po to jest forum, zeby wyrazac swoje opinie. Zaloz fanclub swoich idoli i prywatne forum, a nuz twoje wulgaryzmy komus zaimponuja.

Gość Kochana owieczko
no oczywiscie kryminalista to nie czlowiek :-O nie mozna z kims takim pisac :-O co za durne ludzie :-O

Gość no bez przesady
nikt nie powiedzial, ze to nie czlowiek. Ale nie jest normalne, aby takich ludzi stawiac na piedestal. A jakbys ty sie czula, gdybys to ty byla ta pobita i okradziona laska? Pewnie zakumplowalabys sie ze swoja oprawczynia i starala sie ja resocjalizowac. Kazdemu moze zostac wybaczone, gdy zaluje. |Jesli zaluje.

Gość Kochana owieczko
idz pierdolic moraly gdzie indziej..ja nie chcialam rozmawiac z moja opraczynia i nie chodzi o to jakbym sie czula..mam prywatne powody i ty mi nie zabronisz rozmawiac z kim chce debilko. zauwaz ze pare osob chcialo z nia tu rozmawiac i wiekszosc znowu pognolila...ale to jest takie typowe polskie...gnoic gnoic gnoic.. czy autorka zaluje czy nie - nie zmieni to MOJEGO zainteresowania..idz gdzie indziej siac nietolerancje pizdo glupia.

Gość no bez przesady
sama siejesz nietolerancje, na dodatek wystawiasz sobie niezbyt pochlebne swiadectwo swoim rynsztokowym jezykiem. Wiec zauwaz, ze twoja idolka - autorka tematu - nie chciala rozmawiac ani ze mna, ani z toba, ani z nikim innym. Ja niczego nikomu nie zabraniam, czytaj ze zrozumieniem, po poki co tobie blizej do debilki niz mi :D

No dzieje sie !! jak widze!!! i czytam....tez bym porozmawiala z autorka, tego tematu....tym bardziej ze nie dawno mialam okazje poznac kobiete ktora siedziala chyba 16-lat ....zabila swojego meza.....ktory to!! rzucil o sciane ich 2-letniego synka!! Dzieciak jest niepelnosprawny , psychicznie i fizyczne! i co wy na to?? Czy naprawde wszystkie musza byc zaraz kryminalistkami? dlatego ze siedzialy w wiezzieniu!! Ja nie wiem jak bym postapila? gdyby moj maz trzepnal naszym dzieckiem o sciane! a bardzo wyrywna jestem!!Moglo by sie to zle dla niego skonczyc.......

Gość Panierka.
więźniaro wieśniaro chu.j Ciw oko głupia foko !

Gość no bez przesady
Samosia - kobieta, o ktorej piszesz, w moich oczach jest usprawiedliwiona. Ale autorka nie.

Gość kocham mojego psa
nie mam nic do powiedzenia chuj wam w dupe do widzenia

Gość Kochana owieczko
moja idolka :-O wez idz szmato bo mnie doslownie wk...czy ja sobie zla opnie wystawiam rynsztokowym jezykiem wisi mi...po prostu chcialam na ten temat porozmawiac ale jak zawsze hieny nietolerancyjne musze wszystko zjebac..zegnam.

Gość Kochana owieczko
autorka swoja kare odsiedziala i nikogo Twoje zdanie nie interesuje zdziro "bez przesady"...niepotrzeba jeszcze dodatkowo sadzic i linczowac a Ty jestes jak najmniej do tego uprawniona.

Gość do Kochana owieczko
zgadzam się z tb w 100%

Gość Kochana owieczko
poziom ludzi to zupelne zero. Laska otwiera temat, ze nie moze sie w zyciu znalezc po pierdlu i od razu na nia leca:-O ze mogla w sadzie doopy dac itp itd..to jest dno zupelne dla mnie :-O I jescze tu mi bedzie ktos ublizal bo chce z kryminalistka gadac :-O to w takim razie nie powinnam z moim ojcem do dzisiaj gadac..on tez sie nie odnalesc sie nie mogl po wiezieniu,,ale latwo jest tylko osadzac innych i pognebiac az do trupa :-O zamiast powiedziec komus jedne zyczliwe slowo.

Gość dla mnie tez dno
i kilometr mułu.

Gość kafeteria to dno
ktoś miał racje jak zaczyna się fajny temat to autor od raz jest besztany przez bezmózgów którzy nie znają życia a uważają się za nie wiadomo kogo... chcą tylko dowartościować się tak samo zrobili ostatnio z kitaną co kurwa chciec od niej dziewczyna siedzi na dupie z mezem robi wszystko aby zyc normalnie a tu kurwa bo inaczej nie da sie wszyscy tylko najchetniej juz by jej dziecko zabrali do autorki : zejdz z tego zajebanego forum bo tu nic dobrego cie nie czeka tylko kupa nerwow

Gość Powinnitegozabronic
Och i ach nie zesrajcie sie czasem! Wielkie obronczynie biednej wiezniarki sie znalazly! Bardzo dobrze, ze wiekszosc osob gnoi takich ludzi jak autorka tematu! A ta owieczka kochana tocka w tocke taka sama jak byla wiezniarka! Ojczulek w pierdlu byl to juz wielka znawczyni zycia i jeszcze jaka grozna! Ha ha! Patologia rodzi patologie!

Gość autorko a czy
szkoda slow :-O temat z kitana tez czytalam i bylam w szoku do czego ludzie sa zdolni :-O czlowieka lezacego zagnebic by mogli na smierc.A dziewczyna z calych sil stara sie o normalne zycie.

Gość bumbum cykcyk
Moge sie wypowiedziec bo jestem w temacie. Sama siedzialam ale tylko 3 mies,dla mnie AZ za dlugo. Bylam jeszcze nastolatka,ucieklam z domu i wplatalam sie w towarzystwo. Tak naprawde nie chcialam nikogo okradac,ale wtedy wyjscia nie mialam bo sie po prostu balam. Ja zwykla dziewczyna znalazlam sie na jakiejs melinie wsrod dziwnych typow. 3 ukrywalo sie przed policja,a 1 tez uciekinier jak ja. Areszt nie wspominam milo,a te z pozoru krotkie miesiace zrobily w psychice swoje. Bylam w konflikcie z wszystkimi wiezniarkami. Kazda falszywa. Wyobrazcie sobie ze nawet na celi nawzajem okradali sie z wszystkiego. Ja nie lubie zlodziejstwa,mimo ze sama sie w to wplatalam. Okradlismy goscia ktory zgwalcil moja kolezanke. Wiec mialam jakas tam satysfakcje ze dostanie za swoje. Przez pierwsze pol roku od wyjscia bylam tak agresywna,chcialam sie z kazdym bic,brata poniewieralam czego zaluje. Zmienilam sie,zaszlam w ciaze i zaczelam inaczej myslec. Od tamtej pory minelo 7 lat. Autorko postaraj sie odsunac od marginesu, bo na pewno cie ciagnie do takich. Zmiana po takim czasie bedzie bardzo trudna. Ale kto powiedzial ze bedzie latwo? Dla mnie to takie prostackie jak ktos uzywa slangu wieziennego. Te ich powiedzonka i zasady do ktorych nie chcialam sie stosowac ;/ te wciskanie mi ze i tak bede lesba. Sex nad moim trzesacym lozkiem 2x dziennie. Krycie tych lesb. Gapienie sie jak sie mylam w umywalce jakby cyckow nie widzialy. Glupie krowy. Po wiekszosci nikt by nie powiedzial ze w wiezieniu siedzialy

Gość ..............mmm.............
Powinnitegozabronic - jestes syfem i gownem!

Gość blablabla ....
nie mówie, że należy pogłaskać po główce Autorkę, bo w końcu popełniła poważne przestępstwo ale kilka słów otuchy na prawdę nie boli

Gość ..............mmm.............
o to chodzi :-O od razu najezdzac i kopac dalej do upadlego.:-O szkoda slow.

Gość kokoszanelllll
autorka dziecko ulicy niedouczona dupodajka zamiast do roboty wolała zarobić w łatwiejszy sposób pewnie za kase też sie oddawała menelom też nie ludbie paniuś ale ona i jej podejście mnie wkurwia ma szczęście że nie trafiła na mnie bo bym jej facea zmasakrowała nie miała by szans tylko ludzi od szmat wyzywa co jej nic nie zrobili szkoda dzietka tylko dziwi że nie potrafi sie odnależć śmieszna jest może mamy jej współczuć i dupe wylizać?

Gość dla czego tak jedziecie
po autorce, ludzie co z wami?

Gość no bez przesady
Kochana owieczko - ty tez nie jestes uprawniona do nazywania kogokolwiek szmata. Ja ciebie nie obrazam, chociaz nie zgadzam sie z twoja postawa, ale zeby dyskutowac za pomoca argumentow a nie bluzgow, trzeba miec troche empatii.A autorka i tak nie chciala z toba gadac :D:D:D kokoszanelllll - zgadzam sie z toba, nie lubie wulgaryzmow, ale tresc popieram w 100% Powinnitegozabronic - dokładnie :D

Gość noooo racja racja
do no bez przesady w 100% się zgadzam

Gość Januszek..........
Autorka poszła znów kogoś walnąć w łeb.