Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TLuizionsa

Jakie macie dziwne lub nie fantazje seksualne?

Polecane posty

Dnia 28.01.2019 o 09:48, Gość gość napisał:

Ja od jakiegoś czasu mam fantazję że moją żonę bzyka koleś z dużym penisem. Kiedyś myślałem że mam penisa w miarę normalnego, ale ostatnio widzę, że żonie mniej wystarcza, ma 13cm długości i 13cm obwodu, także nie za wiele. Podnieca mnie to, że mówi mi że już jej nie wystarczam i chce większego i grubszego.. żeby ją porządnie przeleciał. Czasami podczas wyudzdanego seksu tak sobie fantazjujemy. Zaczęło się od tego, że kiedyś po ostrej imprezie i powrocie do domu kochaliśmy się. Przez ilość wypitego alkoholu ona nie mogła dojść i wtedy mi powiedziała że mam trochę za cienkiego penisa dla niej i że już jej tak nie wystarczam jak kiedyś. Potem na ucho zaczęła mi szeptać, że kiedyś chciałaby żeby ją przeleciał porządny ku*as.... jak mi to mówiła to w jednym momencie dostałem takiego wytrysku że masakra.

Kuśśśfa, kup wibrator 24cm (ja i  moja żona mamy 22cm) i napirtalaj ją jednym w jedną dziurkę a swoim w drugą Opcja 13cm + 23cm jest genialna (bo opcja 23cm + 23cm) już nie przechodzi. Chłopie, nad czym ty się zastanawiasz? 13cm = anal, a 23cm do przodu i wio ... Będzie łaziła po ścianach z wrażenia jak dostanie podwójnie ...

Gość Dojrzała46

Chciałabym rozdziewiczyć nastolatka 😉 , do tej pory mój najmłodszy kochanek miał 23 lata, miałam wtedy 43 lata. Bardzo podobał mi się jego wigor, po kilku minutach przerwy mógł znów i znów. Zmęczył mnie mocno  :) . Z prawiczkiem do tej pory nie byłam, taki fetysz, fantazja. Może kiedyś się spełni.

Gość Konrad W

A skąd Pani jest?

Gość Dojrzała46
19 minut temu, Gość Konrad W napisał:

A skąd Pani jest?

Nie każda fantazja musi być spełniona 😉