Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antyczna dziewica

Są tu jeszcze jakieś stare dziewice? :)

Polecane posty

Gość i przy okazji
Znaczy to tylko tyle, że jest aż nazbyt cierpliwa, wyrozumiała i ma zbyt dobre serce dla tak niewiele wartych ludzi jak Ty.

"znam 30 letnia dziewice..to zawistna osóbka, zgorzkniała,nieprzyjemna.udaje ze cieszy ja szczescie innych ale tak serio to zyczy innym zeby wyzdychali..nie moze patrzec na cudze szzcescie..teraz jest sama ...brzydka...zniszczona nawet jak na swoj wiek...z wygórowanymi oczekiwaniami..a najgorsze jest to ze tak bardzo siebie oszukuje..ze popadła w chorobe psychiczna..przedstawia siebie jako kobiete zapracowaną,uzdolniona,samodzielną,pewna siebie,przebojowa..a tak na powaznie siedzi cale zycie na utrzymaniu rodzicow i wypala w swoim malutkim pokoju 2 paczki papierosow dziennie.caly dzien gapi sie w monitor." Haha, od razu widać że z Ciebie to taka szczera osoba, ciesząca się szczęściem innych :D A jeszcze bardziej ich nieszczęściem :P

Gość starszy z wiankiem
Tak była głupota w postaci otworzenia się przed kimś kto wytarł tym wszystkim później podłogę, aż ciary mnie przechodzą co się może stać jak ta 'osóbka' porozpowiada moje osobiste sprawy komuś niepowołanemu... Tak naszła mnie myśl że jak ktoś jest jeszcze w wieku 20paru lat 'świeży' to już tego później nie zmieni. Jak miałem tak samo jak autorka 23 lata to też się zastanawiałem co jest nie tak, teraz jestem już pod 30stką i nic się nie zmieniło. Co najwyżej targam za sobą obraz kobiet fałszywych, obłudnych i interesownych. Ot tyle co dostałem od życia. Aż mnie mdli jak o tym myślę.

Gość Bartosz Arłukowicz
stare dziewice są po prostu stare, a niekoniecznie fajne

Gość very old virgin
są a co?

Gość kupa kasyy
Bartosz Arłukowicz stare dziewice są po prostu stare, a niekoniecznie fajne tak samo jak młode puszczalskie niekoniecznie są fajne

Gość Bartosz Arłukowicz
młode puszczalskie są jeszcze rzadziej fajne

Gość lomax
23 lata i stara hahahaha padlem ze smiechu, ponad 30% kobiet w polsce po 20 roku zycia to dziewice,w tym ponad 10% kobiet po 30tce to dziewice-tak wynika z badan i obserwacji

Gość gość
Awaj d**y za talesz zupy

Gość FrankieWilder
Jak kobieta o przeciętnej urodzie/ładna tak powiedźmy do 25 lat ok jeszcze rozumiem dziewictwo ale jak starsza to najczęściej ma w mózgu poprzewracane... poznałem 2 dziewice przez internet miały 30 lat z jedną się spotkałem, druga urwała kontakt jak wysłałem jej więcej zdjęć buhahahaha. Ani jedna ani druga nawet nie stała koło normalności z tą co się spotkałem na randce takiej szopki jeszcze nie miałem, była chamska nie miła, wredna porażka na całej linii i oczywiście sama zrezygnowała ze znajomości. Stara rura ma 30 lat od wieków na portalu randkowym i podnieca się na widok swojego kuzyna który ma 17 lat, jakie mu rzeczy na facebooku pisze jak by koleś był 8 cud świata... Te kobiety nie nadają się do związków bo już są ostro porąbane... i nie są to jakieś seks bomby wręcz przeciwnie zakompleksione pseudo-księżniczki szukające hmmm czego? czegoś co nie istnieje...