Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ignacypankracy

jaki piekarnik do zabudowy

Polecane posty

Gość ignacypankracy

jakie macie piekarniki może coś polecicie w rozsądnej cenie

Gość ignacypankracy
uppppp

Gość mamadzieci2
jeszcze jakiś propozycje??

Gość malagenia
Teraz amica ma fajną promocję do końca września. Chodzi mi dokładnie o to: http://www.amica.com.pl/pl,promocje,kuchnia-dobrze-doprawiona,26,3.html A piekarniki z tej firmy są naprawdę dobre. W sklepie medialux.pl masz teraz sporo piekarników do zabudowy tej firmy w bardzo niskich cenach. Wydaje mi się, że warto się z tą ofertą zapoznać :)

Gość gość
ja tylko słyszałem o ich piekarniku integra smart, że świetny...

Gość Marlena R.
Ja mam kombi z Ikei (mikrofalówka i piekarnik w jednym). Jest mniejszy od tradycyjnego piekarnika, ale naprawdę wydajny ...z tym że akurat nie można powiedzieć, że w rozsądnej cenie. Chociaż porównując z markowymi to taki z Ikei i tak wychodzi najtaniej w swojej kategorii.

Gość Ren1
Kupiłam dość tanio piekarnik w Ikei, którego producentem jest Elektrolux. Moje doświadczenia: 1. brak wtyczki,który odkryłam dopiero po rozpakowaniu. 2. szyba zewnętrzna rozpadła się na drobne kawałeczki 3. koszt nowej szyby z montażem - 380 zł,co stanowi wartość 80% nowego piekarnika. 4. brak informacji, z instrukcji trudno nawet dowiedzieć się kto jest producentem. Zdecydowanie odradzam.

Gość gość
tak czysto z wyglądu to bardzo mi sie podoba integra smart ze wzgledu na dotykowy ekran

Gość alinka56
do zabudowy to najlepiej jakiegos boscha albo electorluxa mysle :-) ew jeszcze na amice widziałam tu http://www.electro.pl/AGD,1676.html dosc duzo promocji producenckich :) ale amicy nigdy nie używałam wiec nie wiem czy dobrze sie sprawuje :)

Gość gość
ja mam piekarnik mastercooka za ok. 1000 zł z samowysuwającą się prowadnicą; wiem wiem wszyscy narzekają na master ale ja jestem naprawdę zadowolona, z piekarnikiem wszystko ok, potrawy szybko się pieką, podstawowe opcje typu termoobieg, grill, rozmrażanie itp., piekarnik był bez wtyczki ale w niektórych modelach to standard, każdy elektryk sobie z tym poradzi

Gość Miśka89Q
Piekarnik jest teraz numerem jeden u mnie w domu tzn. tematem numerem jeden :) Również chcemy kupić nowy sprzęt, ale nie do końca wiemy na co się zdecydować. Widzimy tutaj https://www.maxelektro.pl/agd-do-zabudowy/piekarniki/ wiele znanych marek, a jeszcze więcej modeli, jednak co wybrać... trudna decyzja :]. Oczywiście mamy swoje typy - Bosch, Beko, Kernau, Samsung hehehe :D Po prostu jest sporo tych marek. A Wy jakie macie w swoim domu? :) Z przyjemnością zapoznam się z opiniami ;)

Gość gość
ja mam piekarnik samsunga i jestem bardzo zadowolona

U mnie doskonale sprawdza się piekarnik od Kernau, to model do zabudowy, bo wszystkie sprzęty AGD w mojej kuchni są zabudowane. Znałam już wcześniej tę markę, bo także u nich kupowałam moją pralkę, a że wszystko było z nią w porządku, to zdecydowałam się kupić tam również piekarnik. Mój model piekarnika ma 78 litrów pojemności. Regularnie z niego korzystam, czy to do pieczenia mięs, czy to różnego rodzaju ciast i ciasteczek i jestem naprawdę zadowolona.

Gość qarqa
Dziewczyny a czy któraś z Was może ma piekarnik pod zabudowę Amici? najlepiej z tej nowej serii IN? spodobał mi się model 522 w bieli i funkcjonalnie mi pasuje i ceną. Dla mnie istotne żeby to była sprawdzona marka, żeby był chłodny front i prosta obsługa. Tutaj jeszcze na plus soft close no i dla też fajne że produkt krajowy tak naprawdę.

Gość gość
ja mam piekarnik amici, ogólnie byłoby ok, tylko sie przepala i przepalić nie może, ma taki specyficzny zapach...

Gość Stanczykowianeczka
na beko sa teraz promocje w media expert. ja mam od ponad tygodnia (ale byly swieta, wiec sie troche napiekłam) i sobie chwale.