Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i long for you

długie czy krótkie włosy kręcą facetów???

Polecane posty

Gość i long for you

wielu mi mówi, że wolą dłuższe...ale moj facet np uwielbia krotkie :P zapuscilam wlosy ,ale mam ochote na krotkie...takie jak Gardias

Gość namiętna martyna
ja myślę że większość woli długie :P ale to zależy głownie jakie pasują kobiecie

dlugie wlosy dzialaja na facetow...ale zalezy u jakiej kobiety... jak niezbyt atrakcyjna to i to nie pomoze :) niektore kobiety lepiej wygladaja w krotkich ladniej... mi sie podobaja i takie i takie... :) wazne ,zeby kobieta wygladala schludnie i ladnie....a nie jakies odrosty...zniszczone wlosy tania farba...etc...myte co 3 dzien

Gość katarina1155
Ja ma krótką, troche zwariowana fryzurkę i nie narzekam na powodzenie, chociaż jestem mężatką. Długośc włosów nie ma znaczenia liczy sie osobowośc.

dlugie, dziewczyna z krotkimi nie ma szans u mnie, i to na powaznie. Ale nie wiem jak inni uwazaja, wiem ze niektorzy z moich znajomych toleruja krotkie, moze dlatego ze lubia a moze z braku alternatywy?

"jak niezbyt atrakcyjna to i to nie pomoze" atrakcyjnosc to pojecie wzgledne, zdarza sie ze podobaja mi sie dziewczyny ktore maja dlugie wlosy, a przez innych uznawane sa za brzydkie z innych powodow. Ale gdyby nie mialy dlugisc wlosow to juz by mi sie nie podobaly. Oczywiscie tylko w pewnych granicach to tak dziala

w sensie atrakcyjnosci pisalem tylko i wylacznie o sobie i moim guscie :) moja znajoma zmienila fryzure na krotkie...zawsze miala takie do ramion...albo z leksza za kark. zawsze byla ladna a teraz wyglada slicznie

do szyi tez nie, nie ma mowy, przynajmniej dla mnie. Zadnych szans by nie miala. Wystarczajaco duzo dziewczyn jest z dlugimi wlosami do polowy plecow np zeby nie trzeba bylo takich kompromisow robic. Ale jesli wam zalezy na mezczyznach to macie szanse bo jesli ktos ma mniejsze wymagania to mu bedzie odpowiadac

Gość brunetka__
A ja mam ciemne włosy prawie do pasa :) :)

Gość do juan de marco
oczywiście,że kręcą nas krótkie włosy. i duże bicepsy. a jak masz penisa, to już w ogóle każdy na ciebie poleci...

Gość wujek Wacek
uwielbiam jak laska ma długie łoniaki

Gość szlałffmate
A wolisz Monikę Olejnik czy Dorotę Gardias? długość włosów powinna być dopasowana nie do ogólnego wyznacznika , ankiet czy fryzury koleżanki, a dobrana do urody danej osoby jeśli w jakiejś fryzurze będziesz ogólnie wyglądać super, będziesz się podobać jeśli będziesz w ładnej fryzurze wyglądać ogólnie źle - nie będziesz, co najwyżej kobiety pochwalą Twojego fryzjera nie wyobrażam sobie Magdy Mołek w długich włosach, ani Rusin w krótkich (to by była już w ogóle makabra) ani Kayah w krótkich, Kożuchowska też lepiej w krótkich, Zielińska też http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXc5ZY0IfwFv8pELM4bqmiGvUApTerhyJi88zyMvALGWKJtkv4 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQSdMszYLT2VX7j7mp4_i79PM8fZ4qrGZdysZmeYj2s1IlwYLXL http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQn21kn49UXQZowIukg9sRfKES1OGsFUhJEGDt5DtOqo5tz4vhw całą urodę straciłaby też Żmuda-Trzebiatowska we włosach krótkich, bo jest dość kanciasta, włosy ratują Jennifer Aniston za to super w krótszych włosach wyglądała Katie Holmes, Victoria Beckham

zielińska gdyby sobie krótkich nie ułożyła wyglądałaby strasznie, a te zdj w długich są niekorzystne, kwestia koloru, ułożenia, przyzwyczajenia do czyjejś fryzury

Gość szlałffmate
Gość gość
Właściwie każdy kształt twarzy dobrze wygląda z włosami półdługimi. Okrągła twarz zyska dzięki nim trochę smukłości, zwłaszcza, jeśli elementem fryzury jest lekka asymetria lub długa, skośnie ułożona grzywka. Sporo o włosach półdługich przeczytałam na http://www.femino.pl/fryzury-poldlugie-dla-kogo/