Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujihlikhnlkihlkhnklnh

Czy wzrost jest glownym kryt. wyboru faceta niezaleznie jak wyglada??

Polecane posty

Czy liczy sie oprocz tego jaka ma sylwetke, proporcje cialo twarz itp? Bo ostatnio widze mnostwo dziewczyn z bardzo nieatrakcyjnymi wizualnie mezczyznami (b zle zbudowanymi, czesto smiesznymi lub brzydkimi z twarzy itp) ale wysokimi

o zalozmy ze jest taki facet jak ten z reklamy po prawej stronie "ff moda" tzn z taka twarza ale ma "tylko " 175 cm wzrostu to co jest zly?

mój chłopak miał 173 gdzie ja cos ok 165 wtedy, wiec.. 175 to nie jest taki zły, aczkolwiek wiadomo 180+ jest bardziej pożądany, że tak się wyrażę :classic_cool:

no dobra ale zalozmy masz takiego faceta jak ten z reklamy obok F&F , ten po lewej stronie zdjecia i ma on ze 175 i drugi totalnie przecietny, pospolity i ma 180 to co wolisz tego 180?

dla mnie to byloby totalnie dziwne

nie wiem.. 175 i tak wyższy ode mnie, do czasu gdy założę szpilki :P 175 to nie jest taka tragedia, jeju ilu facetów ma taki wzrost.. rozumiem poruszenie gdyby miał 165....

Gość krejzi madafaka
wygląda na to, że oprócz kompleksu małego ptaka są też osobnicy z kompleksem kurdupla

Gość zielona torebka
a ja wogole nie rozumiem okreslania wzrostu faceta 175 cm NIE TAKA TRAGEDIA.. Ja mam 163, dla mnie taki facet jest wysoki .

Gość avp 2
bhehehe ja mam zawsze polewke o tych tekstach ze szpilkami. gadacie tak jakby te obcasy to bylyu wasze kosci i tak jakby dawaly wam wzrost na stale. Takim tokiem rozumowania to nawet 2, 5 metrowy goryl nie bedzie taki wysoki jak sobie zalozycie no nie wiem , jakies szczudla

zielona torebka- "nie taka tragedia" to było odnośnie autora, to on sugerował, że 175 nie mają szans czy coś tam, nie, że dla mnie, żeby było jasne :classic_cool:

Gość poka4a7555
wzrost jest u mnie na ostatnim miejscu w kryteriach wyboru faceta, ba! nawet nie zwracam na niego uwagi, chyba ze facet ma ponad 2 metry lub jest mniejszy ode mnie (mam 160 cm wiec bardzo trudno spotkac nizszego doroslego faceta). jak dziewczyny maja po 175-180 cm to nie dziwie im sie ze patrza na wzrost. para gdzie facet jest nizszy o 20 cm wyglada dziwnie, troche smiesznie i dziewczyna moze sie wstydzic, tak samo jakbys sie wstydzil ze twoja dziewczyna jest koszmarnie brzydka albo koszmarnie sie ubiera. mozesz ja kochac za wnetrze, moze ci sie podobac, ale bedziesz sie wstydzil z nia pokazywac.

Gość ale ty
facet, to zależy od wzrostu partnerki; jeśli twoja panna ma np. 172 a ty 175, no to :/ nie bardzo znajdź sobie taką która będzie od ciebie o jakieś średnio 10 cm niżasza i wszystko gra a jeśli o mnie chodzi to nie spodobałby mi się niski facet nawet jeśli byłby piękny z twarzy i ładnie zbudowany

"Czy wzrost jest glownym kryt. wyboru faceta niezaleznie jak wyglada??" NIE!