Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zly Kwiat

Która jest ładniejsza, ja czy ona (była mojego obecnego faceta)?

Polecane posty

Gość Pomimo że,
Nie cierpię blondynek to w tym wypadku blondynka ładniejsza.

Gość zobaczymy
mam żonę naturalną blondynkę a ponieważ blondynek na świecie jest ok 2mln to jeżeli jesteś naturalna blondynka to ty ale brunetka też niczego sobie ,ważne co macie w głowie a nie cyc czy pic ale to potem zaczyna się liczyć a na razie motto mojej babci kobieta w każdym calu powinna być damą a w łóżku dziwkąąąąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!! ale uważaj bo brunetki są z zasady cwańsze niż blondynki i tak łatwo nie dają za wygraną.

Gość yyyarrrrr Kurs na Bakburtę
Obie na dechę i za burtę A faceta przeciągniemy pod kilem za gusty

Gość wstawilas nie swoje zdjecie
ale jesli juz mam oceniac to faceci leca na sexowne to znaczy ładne kobiety, pożądane że az slina na ich widok cieknie a Ty chyba pomylilas pojecia bo taka szara mysz jak okreslilas moze byc stokroc lepsza niz Ty.. bo niestety zadna z Was nie jest sexowna.. obydwie wygladaja jak tanie dupodaje.. zero seksapilu, kicz smrod i ubostwo blee nie tknal bym takiej

Gość a w czym Ci ksiądz pomoże?
A dajcie już spokój! Nie widzicie, że to durna prowokacja? A fotki z portalu patrz.pl :o Autor topiku to cholerny prawiczek, który może sobie pomarzyć tylko o takich panienkach, jakie tutaj wrzucił:D

oj widze, ze zazdrosc co poniektórych wzieła :O smutne.. poprosilam tylko o odpowiedz, ktora jest ladniejsza a 99% odpowiedzi to bluzgi na mnie i na 'byłą', a w szczgeolnosci na mnie, widze, ze naprawde zazdrosc was zżera

Gość derrrrrrrrrrrrrrrrr
a mnie sie obie podobacie, ciebie bym bardzo chetnie bzyknął z kolei brunetka bardziej 'do zycia' tak mi sie wydaje przynajmniej daj jeszcze jakies foty ;]

Gość hmmm12
dawaj wiecej fotek

Gość następnym razem to
jak będziesz pstrykać fotę to sobie sprzątnij ten burdel w pokoju, albo najlepiej wcale nie pokazuj bo widać że mieszkasz w slumsach :O

Gość kukkukukukkukukuu
o kurwa, ta brunetka to mój ideał!! daj jeszcze jakieś jej fotki jeśli masz, pliiiz!!

Gość barrakuda...
jaka zazdrosc :D dziewczyny maja w sobie potencjal (ta czarna ma ladna buzie, blondynka ciezko powiedziec, bo ma dziwna mine, ale brzydka nie jest). gdyby sie zabral za nie stylista (a nie fryzjer z Wachacka) i gdyby je ladnie ubrac (i zedrzec te te beznadziejne lachy a la britnej spirs) i odpowiednio umalowac byloby calkiem, calkiem

Gość kukkukukukkukukuu
dodam że jestem starszym panem po 60tce

Gość barrakuda...
no i musialyby troche zblednac od solarium bo ta opalenizna odejmuje jakies 20 punktow IQ :D

Gość barrakuda...
donkapatke bardzo ladna

Gość krzycho25
ona sporo ładniejsza, ale widać, że ty, jak i ona jesteście puszczalskimi dziewuchami. No comment.

Gość fluuuuuuuu
Krzycho, a jakie Ci się podobają?

Widze, że mnie wszyscy od stóp do głow zjechali.. no cóż, szkoda.. chciałam dać jeszcze po jednej fotce na porównanie ale widze, ze nie ma sensu z kolei dla tych, którzy tak się zachwycają brunetką, daje wam jeszcze dwie jej fotki http://patrz.pl/zdjecia/id/1169572 http://patrz.pl/zdjecia/id/1169574 przyznaję, że jest ładna... ale nogi mam chyba lepsze

Tak, zazdrościmy Ci. Nas nie stać na solarium , taki luksus, jaki masz w tym pokoju, takie gustowne ciuchy i ilorazu iq- tego najbardziej zazdrościmy... A tak na serio, to takiej nie wytłumaczysz, że jest wieśniarą, bo to jeden z tych niereformowalnych mózgów.

Gość fluuuuuuuu
Brzydka, włosy farbowane, twarz pospolita.

Gość Krystnnnnnnnian
o kurwa niezłe świnie :D rżnął bym obie aż by piszczały twój facet musi być jakimś kozakiem, że takie suki wyrywa :) weź no powiedz o nim coś więcej, ja też taki chce być

Na 100% prowo Ktoś, kto ma nogi słonia nie napisze: "przyznaję, że jest ładna... ale nogi mam chyba lepsze". Jaja sobie autor robi.

Gość bestia ze wschodu.
szczerze to wygladasz troche z twarzy jak taka galerianka, lampucera, dziwka.. ale musze ci przyznac, ze cialo masz niezle i pewnie wiekszosc facetów chcialo by ugasić swoje pragnienie wchodząc w twoją pewnie niezła i smaczną cipkę:):):) brunetka z kolei lux... nic jej nie brakuje , mogla by byc moją damą :P

do Krystnnnnnnnian Już bez przesadyzmów, jaki kozak się odezwał. A Ty to pewnie bożyszcze kobiet co? pokaż swoją facjatę.Incognito to każdy może tak wyzywać.

"Ktoś, kto ma nogi słonia nie napisze: "przyznaję, że jest ładna... ale nogi mam chyba lepsze" " nogi słonia ? :O chyba sobie jaja robisz dziewczyno.. pokaż lepiej swoje, hahaha akurat te część mam zajebistą i każdy facet mi to mówi, sorry ale nie interesuje mnie zdanie jakiejs zazdrosnej idiototki z forum :O a do chłopaka, który pytał kim jest mój facet, że takie "suki" wyrywa to: jest zawodnikiem mma, 181cm, 85kg, 41 w bicepsie .. zajebsite ma ciało, twarz jak wy to mówicie 'kozaka' :) tak jak pisałam. taki typowy lovelasek-bad boy przyszłosci z nim nie wiążę , ale poki co jest zajebiscie, czuje sie przy nim pewna siebie i bezpiecznie, lubie te klimaty w sumie