Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zly Kwiat

Która jest ładniejsza, ja czy ona (była mojego obecnego faceta)?

Polecane posty

Gość blondynka ładniejsza
ale obie strasznie sztuczne... Figury faktycznie super, ale twarze nie za ciekawe

blondynka ladniejsza .Jedno co macie wspolne ...to syf w pokoju:)

Gość nocny notariusz
facet na pewno nie będzie porównywał, która ładniejsza, tylko która ma więcej w głowie, ewentualnie która lepsza w łóżku

Gość fdddfdfdddffd
niestety autorko przez twoje glupie minki na zdjeciu trudno stwierdzic ktora ladniejsza, a ty nie chcesz innej swojej foty wstawic to glosuje na brunetke

Gość glupiakrowameeeee
nogi macie oby dwie grube jak u swini, a co do twojego faceta to jak bedzie chcial ciebie zostawic to i tak to zrobi, wygladem go nie zatrzymasz jezeli on czuje cos jeszcze do swojej bylej

Gość hfgghghgh
ja bym wybrał brunetkę, jest ładna, naturalna, ma śliczny uśmiech i widzę że ma ciekawe zainteresowania, w tle teleskop :) a blondynka dziecinny pokój, nieposprzątany i robi tą głupią minę :/

obie wygladacie jak kurwy, ale brunetke bym wybzykała a na ciebie nawet na ulicy nie spojrzała, chciałaś szczerze :P

Gość wiecie ja mysle ze one obie
to zadnej urody nie mają , takiej naturalnej urody co to widac ze dziewczyna ladna od razu, nawet nie musi sie malowac. one obie z twarzy wstrętne, przecietniary ale zadbane po prostu, fajne ciuchy, wlosy zrobione. i od razu taka dziewczyna moze sie podobac.

Gość hjklj nnhh
widac,ze jest niska nie lubie takich,=małych niskopodwoziowych.brunetka lepsza NATOMIAST CHLEW W TWOIM POKOJU WYMIATA HAHAH TO JESZCZE LUDZIE TAK ŻYJĄ? BOŻE CO ZA BARŁÓG

Blondynka ładniejsza, ale obie na jedną noc.

Gość zakichany_michał
blondi-porażka.czarna ma jakąs taką trupią twarz .blondi trochę jak taka świnka pigi,no czarna ciut lepsza.blondi nakłada tapetę i nie majuż czasu posprzątac:D

Gość vincidaleon
blondynka i ten jej pysk,wstretna jestes,ale jakbym przygasił swiatło loda bys mi mogła zrobic.z tą drugą panią zjadłbym kolację chętnie

Gość stylobi
cóż,blondynka widac pusta ,na maxa.brunetka wygląda dośc inteligentnie.poza tym jedna i druga żadna rewelka

Gość gabii 498
dziewczyna nie musi wyglądac tak jak wy zeby sie podobac facetom...laska moze byc atrakcyjna,sexy ale z klasą i nawet starsi faceci się za nią oglądaja.... a wy to nadajecie sie tylko na jedną noc:p żaden normalny facet nie bedzie was traktował poważnie....poza tym skoro wiesz ze twoj facet to lovelas to dziwie sie ze w ogole z nim jestes:-o ale jak by trzeba bylo wybrac to brunetka lepsza:P