Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody watpiacy

co byscie zrobili na moim miejscu

Polecane posty

Gość mlody watpiacy

krotko: rozwijam znajomosc z 21 letnia dziewczyna - piekna, madra, oczytana, wrazliwa. niedawno popytalem o nią kilka osob ktore ja znaja ( ale nie wiedza o tym za sie z nie spotykam ) i wynika z ich relacji, ze to ostra imprezowiczka, ktora co impreze caluje sie z innym gosciem a seks to dla niej od dawna nie nowosc szczerze mowiac nie gadalem z nia o tych sprawach jeszcze ale jakos przeszla mi ochota na ta znajomosc... dobrze czy zle do tego podchodze?

Gość mlody watpiacy
no nie wiem, gdyby to jeszcze jedna osoba mowila to moze i tak, ale skoro kilka osob to potwierdza to cos jest na rzeczy :O zreszta jak mam ja noby zapytac, przeciez jak spytam czy lubi sie co impreze miziac z innym facetem to jasne ze zaprzeczy

bo Ci znajomi zaglądają jej do sypialni:O to ze lubi sie bawić nie znaczy od razu że śpi z każdym

Gość mlody watpiacy
szczerze mowiac mi wystarczy ze co impreze" lize" sie z innym, to juz o czyms swiadczy i mnie szczerze mowiac odrzuca :O

Gość zega
i bardzo dobrze myślisz , po co ci panna mocno przechodzona ? tego kwiatu to pół światu , jeszcze znajdziesz taka co sie troche szanuje .