Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawki i poziomki

Facet jest ciągle sam, nie ma dziewczyny - czy to nie dziwne ???

Polecane posty

Hej Znam pewnego faceta, który jest moim sąsiadem i nie mogę zrozumieć dlaczego taki mężczyzna jak on jest sam. Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, a mieszkamy obok siebie od dziecka. Co z nim jest nie tak ? Facet będzie miał w tym roku już 29 lat. Z tego co wiem to pracuje na budowach, jako inżynier, więc chyba głupi nie jest. Jak wygląda ? Zwyczajnie, ale ma śniadą karnację i czarne włosy. Co prawda jest szczupły i nie jest zbyt wysoki, ale te 175 cm, a może i więcej na pewno ma, bo sama mam 169 i widzę, że jest wyraźnie wyższy. Od znajomych, którzy go znają wiem, że jest on nieśmiały i małomówny, rzadko gdzieś bywa, na jakiś imprezach itd. Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale przecież i nieśmiali mają dziewczyny. Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno. Taka piękna pogoda, ciepło itd., a on nie ma się do kogo przytulić wieczorem, porozmawiać itd. Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta.

Gość sader
Ten facet po prostu jest madry. Co mu moze dac kobieta? Nic, a obskubie go z kasy i bedzie mu zrzedzic codziennie.

Gość cdsnlsa
Może to gej?

Gość sader
"Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta." A kto powiedzial ze on sie marnuje? No tak, dziewczyna bedzie szczesliwa przy nim, bo owinie go wokol palca a on bedzie skakal wokol niej nie majac nic za to. On ma byc szczesliwy a nie jakas kboieta, ktora szuka frajera.

Gość sader
No wlasnie Argen. Kazda tak gada tylko ze zadna nie jest zainteresowana. Taka hipokryzja kobiet.

mam ewidentnie przystojnego kumpla, podobnie jak z opisu, widac ze przystojny podobnego wzrostu karnacji, wlosy itp. Tyle ze jest po medycznej,. Nawet tez ma 28 albo 29 lat. Nieraz pytaja sie mnie dziewczyny czy on kogos ma i czy jest wolny i gdzie mozna go spotkac oprocz akademca zeby blizej poznac. Ale on mi wprost mowi czlowieku, chcesz mnie wpedzic do psychiatryka??" mial juz 4 laski, moze to duzo moze malo ale stwierdzil ze ni chuja nie ma zamiaru wiecej robic z siebie malpy, tracic czasu, wlasnego zycia dla jakies dupy. Przestrzega mnie zawsze zeby nikomu nie dawac numern jego komorki

Gość ANETKAJOTTT
daj mi do niego namiar autorko, ja sie nim zaopiekuje, gg

Gość ANETKAJOTTT
moje gg 35774232

Gość txbt
poderwij go :))) na co czekasz? :))

Ciebie hope to nikt nie poderwie ;)

Gość yyyarrrrr Kurs na Bakburtę

Gość gość
Jeśli chodzi o wygląd - Powiem tak przystojny facet ma przewagę na początku, jednak jeżeli za jego wyglądem nie idzie odpowiednia osobowość, to nie jest on w stanie zatrzymać przy sobie atrakcyjnej kobiety na dłużej. Ja zaliczam się raczej do tych mniej przystojnych, ale odkąd używam feromonów z http://pherowin.pl zauważyłem że kobiety często same do mnie zagadują.

Gość gość84
"Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta." Nooo ale Ty pewnie na niego nie lecisz. No i pewnie inne myślą podobnie. I koło się zamyka.