Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasny cukierek

zimna,oschła sucz.

Polecane posty

Gość kwasny cukierek

czuję się na zewnątrz jak wredna zimna suka a w środku jestem dzieckiem potrzebującym miłości. nie potrafię się zakochać, nie potrafię być z kimś blisko, dziwię się,że nawet faceci potrafią się zakochiwać a ja NIE ! zaraz mi ktoś powie,ze nie trafiam na odpowiednich facetów, no ale jacy to są dla mnie ci odpowiedni ? strasznie się dziwię innym jak można kogoś kochać od tak sobie. mnie chyba nigdy to nie czeka, cholera tyle lat bez krzty miłości z mojej strony ... może ktoś też tak ma albo miał ? wymieniłby się ktoś swoimi spostrzeżeniami ? czemu tak mogę mieć ?

Gość kwasny cukierek
up up upsiiiiiik !

Gość kwasny cukierek
ej ej prooosze o jakąś odpowiedz na moje pytania, bo się tak własnie zastanawiam ....

A co mamy napisać... Nikt Ci tutaj na te pytania nie odpowie. Przynajmniej na dwa ostatnie;)

Gość anabellkaj
ja tak mam i wcale mnie to nie cieszy, moje wszystkie kolezanki maja facetow a ja nie :) czasami mi sie smiac chce z tych milosci wokol mnie, polowa jest wyimaginowana.

Gość anabellkaj
jestes pewnie zbyt ladna, zbyt madra i zbyt niezalezna zeby pakowac sie w byle gowno. przynajmniej ja ttak mam, spotkalam roznych facetow bylam w powaznym zwiazku, rozpadl sie, moja naiwnosc sie skonczyla i po prostu nic na sile i tez nie ufam tak wszystkim, liczy sie jakies prawdziwe uczucie, na sile mialabym juz z 10 ale pytanie po co sie meczyc...

Gość anabellkaj
czuje sie jak osschla, zimna laska, potrzebuje milosci, czasem jak wracam z pracy ogarni amnie straszny zmutek, ale nie poznalam nikogo z kim moglabym byc, a tyloma rzeczami moglabym sie dzielic, sama nie wiem co mam zrobic, czy to ze mna cos nie tak, czy sie nie umiem zaangazowac, ale ja mam tak, ze albo pioruny i blyskawice albo nic. Wiadomo, prawdziwa milosc przychozi z czase, ale to sie czuje albo nie czuje na poczatku. Mi jakos ciezko.

Gość kwasny cukierek
nie wiem, złapałam się na tym,że czasem myślę rozporkiem i wolałabym chyba jakiegos wypacykowanego kolesia przy sobie a potem myślę,że jednak ja nie chcę żadnych fizycznych kontaktów bez uczucia. .. . na siłę nie ma co, ale ileż można czekać na jakiekolwiek uczucie ? no zimna sucz ze mnie ...

Gość anabellkaj
ile masz lat? i ile jestes sama?

Gość kwasny cukierek
dziekuję ci tak w ogóle za odpowiedzi o ile są one prawdziwe a nie jakiś podszyw czy coś :) mnie póki co nie zainteresował nikt na tych studiach ani nigdzie indziej. lesbą też nie jestem. myślisz,że można by było iść z tym do psychologa ? tak pogadac przykładowo,może coś ze mną rzeczywiscie jest nie tak ?

Gość kwasny cukierek
rocznikowo 20 i nie byłam z nikim , przeżyłam pare luznych znajomosci, zadnych głębszych związków ...

Gość anabellkaj
ja w Twoim wieku mialam mega intensywno emocjonalno-fizyczny zwiazek ktory trwal pare lat. teraz mam 25 i jestem sama i totalnie nic na horyzoncie, ciagle patrze na te wszystkie pary i chce mi sie rzygac doslownie :D

Gość anabellkaj
moje kolezanki po prostu pragna malzenstwa, wiaza sie z kimkolwiek ze strachu przed samotnoscia, nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale ja na pewno nie bede szla ta sciezka...

Gość anabellkaj
a ja njestem niezalezna, atrakcyjna, mam dobra prace i nie bede zawracac sobie dupy byle frajerem, ktory jak co tydzien chce sobie poruchac... wybacz ale inaczej tego nie nazwe.. druga rzecz to wiekszosc moich kolezanek szla od razu z facetem do lozka, juz na poczatku znajomosci, moze to jest droga do usidlenia facetow :) ja szczerze w to watpie ale nie wiem, jakos to dziala, doznania seksualne z obu stron załatwiaja cala tak zwana MIŁOŚĆ.

i ja tak mam. nie potrafie sie w nikim zakochac, nie rozumiem jak mozna sie zakochac. jak mozna byc w zwiazku z kims a jednoczesnie czasem nachodzi mnie ochota bym i ja kogo miala, czasem chcialabym miec u boku jakiegos fajnego faceta. ale niestety, albo i "stety" to nie dla mnie. czuje to. wlasciwie jest mi dobrze samej. jestem szczesliwa. kiedy widze 'pary' nie czuje zadnego uklucia zazdrosci. nic. mimo to wiem, ze jakbym juz z kims byla to musi byc to facet na zawsze. wiem ze bylabym dla niego dobra i wiem ze nigdy bym go nie zawiodla. wnioskuje tak, patrzac na moje relacje z rodzina i przyjaciolmi. wiec mysle sobie, albo ktoregos dnia spotkam "tego jedynego"(wiem naiwne to troche) albo zawsze bede sama, i wiem tez ze jesli tak bedzie, i tak bede szczesliwym czlowiekiem. dziwne to , ale tak wlasnie czuje.