Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytttanienein

Co o tym myślicie? Inicjatywa seksualna.

Polecane posty

Gość pytttanienein

Ostatnio przeczytałam w pewnym poradniku na temat seksu, że kobieta nie powinna wychodzić z inicjatywą seksualną ponieważ mężczyzna stawia ją wtedy w gorszym świetle. Mowa jest o kobiecie i mężczyźnie będących w związku i nie ukrywam, że trochę mnie to zdziwiło. Czy wy się z tym zgodzicie?

Gość bo nie czaję
spierdalaj już z głupimi przewodnikami typu fiuty kochają zołzowate pizdy :O

Gość zielona poziomka,
JA rzadko prawie nigdy nie wychodze z inicjatywą. Robie tak, ubieram się do spania w jakieś majtki i koszulkę na ramiączkach i to wystarczy, żeby mój facet zareagował.

Gość 435345345
co niezmienia faktu żę fajnie by było jak by laska też zainicjowala od czasu do czasu...a nie tak z łaski.

Gość zielona poziomka,
nikt się wiecej nie wypowie?:P

Gość tytyty22
uwazam ze to brednie .. mysle ze i facet o kobieta maja prawo dawac przyjemnosc i ja dostawac... jakies teorie z epoki kamienia ale w naszym kraju w glowach wielu jednostek kroluje model patriarchalny ...jeszcze niestety

Gość ,zielona poziomka
i przez tydzien nie myje tych majtek dlatego reaguje

Gość zielona poziomka,
Obudwoje mają prawo do inicjatywy ale np mnie bardziej podnieca jak to facet zaczyna pierwszy:)

Gość niedecyzyjny
Jakieś totalne bzdury. Po pierwsze jak już się jest w związku to jednak już się zna tę drugą osobę i trudno zmienić zdanie o niej na podstawie zainicjowania bądź nie seksu. Po drugie uważam, że jak dziewczyna wyjdzie z inicjatywą to znaczy że lubi seks ze mną. Złe światło mamy raczej wtedy, kiedy każdy seks to długie namawianie kobiety że już wręcz o żebraniu nie wspomnę.