Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radekkk2932

hahaha jaką poznałem śmieszną dziewczyne

Polecane posty

Gość radekkk2932

jeste niesamowicie walnieta..Na moja kobiete sie nie nadaje,ale klimat mi robi niesamowity.Pracuje z nią..Jest taka emocjonalna..ze nie potrafi normalnie mowić.Używa zwroptów "jestemw otchni rozpaczy,..zepsuła mi sie aplikacja""albo mam takie poczucie beznadziejnosci moje zycie to porazka drugi raz sie zacieło" nie potafi normalnie mowic ciagle w tej tonacji...Nie potrafie wam tego opisać...ale to nie sa zarty ona ma taki sposb bycia do szefowej przychodzi czy szefa i tez dokladnie tak nakresla problem

Gość cOOOle
wg mnie jest żałosna ,a nie śmieszna :O

Gość jesteście idiotami
Ty tez normalny nie jestes, ze na forum to opisujesz

To świadczy o tym że ma dystans do siebie. Bardzo oryginalne i ciekawe poczucie humoru.

Gość tez znalam taka laske
do tego ciagle płakała...dramat

Gość jesteście idiotami
Też mi się wydaje, że to poczucie humoru. Ale autor jest typowym czlowiekiem, ktory uwaza, ze wszystko co choc trohe odstaje od ustalonej przez idiotów normy, jest złe und niepoprawne, czyt:"..ze nie potrafi normalnie mowić". Normalnie, czyli jak? No właśnie. Jesteś zwykłym człowiekiem wtapiającym sie w tłum, autorze, i to właśnie jest złe

Gość radekkk2932
ona nie placze...moze to glupie ze o tym pisze ale mam 30 lat i nigdy nikt mi tak nastroju nie poprawiał...Jest tak nieziemsko dziwna hasla ma jak z serialu komediowego...

Gość radekkk2932
ale ona sie nie smieje przy tym..wiec to raczej nie jest zart..Potrafi np opisywac rozne sytuacje z takimi detalami w taki dziwny sposob..Np opsywała dlaczego spoznila sie na szkolenie..pyta ja szkoleniowiec.a ona ze przeprasza bardzo..ale wczoraj tak sie stresowała ze sie spozni ze do 5 nad ranem nie mogla spac,bo ciagle ktos sie o to czepia...do piatej nie spałą bo wiedziala ze to wazne szkolenie...i w efekcie tego stresu zasnela dopiero o 6 czego skutkiem bylo ze znowu zaspała.:(

Gość metalucifer
"ale autor jest typowym czlowiekiem, ktory uwaza, ze wszystko co choc trohe odstaje od ustalonej przez idiotów normy, jest złe und niepoprawne" mnie się jednak wydaje, że autor ma do niej pozytywny stosunek, nawet jak się z niej nabija. chyba że źle to odebrałem

Gość rottenbark
takie poczucie humoru jest very cheap :O

Gość dfdfs
o Boooooze zapoznaj mnie z nia!!! wiem o jakim typie czlowieka mowisz, spotkalam podobnych ludzi na swojej droidze. kocham takich zjebuskow:):) i te teksty...zazdroszcze ci

Gość cxcxcxcxcd
a ile ona ma lat?

Gość radekkk2932
tak zgadza sie mam do niej pozytywny stosunek bo malo wpracy ludzi ktorzy potrafia tak jak ona rozladowac atmosfere...To nie sa zarty bo ona jest bardzo powazna gdy to opowiada..powiedzialbym nawet ze skuruczona. dlatego jest to takie zabawne gdyby blaznowala tymi haslami nie byloby tego uroku

Gość cxcxcxcxcd
eeee ja tez chce taka osobe spotakc, ale bym miala ubaw hahah ciekawe jak wyglada takie wyjscie z taka osoba na impreze

Gość radekkk2932
ma 25 lat idzie np do prezesa zalatwiac wazna sprawe i walnie haslem typu "jak za 15 minut nie wroce zadzwoncie po moją mamę"albo "bezwzgledu na to co by sie stalo pamietaj ze zawsze Cie lubiłam"-to juz zarty ale w tej tonacji Czy "mam takie poczucie beznadziejności znowu sie pomyliłąm" a tak wogole ejst dobrym pracownikiem

Gość cxcxcxcxcd
a jak ona wyglada? skromnie, ubiera sie wyzywajaco, maluje sie?

Gość dodododod-3
mnie to nie śmieszy :O

Gość radekkk2932
szczupla bardzo.ubiera sie normalnie delikatnie ale nie wyzywająco.Maluje sie bo to lubi.Takie troche chochlikowate duze oczy ma

Gość radekkk2932
mezatka juz:P mloda mezatka meza ma bardzo zazdrosnego ciagle przychodzi z awanturą

Gość cxcxcxcxcd
ja znalam taka jedna ale podobna z gimznajum tzn nie gadala od rzeczy, ale miala dziwna gestykulacje, jakos tak dziwnie sie poruszala jak jakas damulka nie wiem jak to okreslic, zawsze z podniesiona glowa, i jej ten piskliwy glosik. zachowywala sie jak dostojna dama bez kitu. hehe.

Gość ale fajna babeczkaaaaaaaa
o matko :-D uwielbiam takich zakręconych ludzi :_D musicie mieć z nią fajnie :-) zazdroszczę, jest nietypowa, oryginalna, świetna :-D Napisz, co jeszcze mówi

Gość dodododod-3
chyba autorka pisze o sobie i teraz sobie pochlebne posty pisze :O

Gość radekkk2932
czasami jak jest jakas napieta nerwowa sytuacja potrafi rzucic wszystko(szef to toleruje bo jest naprawde dobrym pracownikiem)i isc do sklepu po wieliego loda "na poprawe nastroju".Nagle potrafi wyjśc powiedziec ze musi poprawic sobie nastrój i przynosi slodyczny na pół biurka.Ostatnio szef juz wkurwiony na nia czeka a ta wbiega do firmy z ciastakami pa z haslem "i tak wiedzialam ze sie spznie wiec postanowilam weisc do cukierni i kupic wam wszytskim ciasta i paczki zeby nam sie lepiej pracowało"

Ale to nie jest żadna jej wada. Do tego typu żartów potrzeba dystansu i u osoby, która je wykonuje jak i u odbiorcy. Jak dla mnie jest to ciekawe, niecodzienne i zarazem dające pole do popisu odbiorcy, sam może zastosować podobne słownictwo albo w tonacji ponurej albo odwrotnie; wesołej. Np ,,nie jestem dłużej w stanie ukrywać mojej radości, która mnie przepełnia na myśl o przerwie obiadowej" etc. :)

Gość osobiscie nie lubie tego typu
osób ale co kto lubi..

Gość nienaiwidze takich
idiotek

Gość es będzie widoczn
es będzie widoczn

Gość es będzie widoczn
lop

Gość i wychodzi nba to że ..
Radek to..błazen!!!!!! i nie potrafi docenic...a on i tak tego nie zrozumie:D