Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna1290239933

Długie włosy??

Polecane posty

Gość takajedna1290239933

Lubicie długie, proste włosy, czy lepiej kiedy dziewczyna ma zgrabną, pomysłowo ściętą fryzurkę?

Gość takajedna1290239933
up

Gość takajedna1290239933
up

Gość takajedna1290239933
Mam długie włosy do pasa, ale zastanawiam się czy nie zrobić fryzury gdzieś do ramion, fajnie wycieniowanej. Ale czy warto ścinać tyle włosów??

Gość takajedna1290239933
up

Gość takajedna1290239933
Chce zapuścić włosy do kolan,zrobić 2 warkocza i wkładać je do pipusi i pelajdki.

Gość Krkatkia
Ja też się zastanawiam, zapuściłam proste włosy (zakrywają piersi) i myślę o ścięciu do długości lekko nad ramiona, może połowa szyi. Mam wątpliwości bo moje włosy wydają mi się bardzo ładne, są zadbane, błyszczące. ;/

Gość kenny shamrock fan
pytasz facetów czy kobiet? bo jeśli facetów - oczywiście podobają nam się długie włosy. chcesz dowodu? zobacz ile kobiet ścina po ślubie i ciąży. to nie przypadek. wiedzą,że już nie muszą się podobac bo dostały co chciały, to olewają gusta faceta i się strzygą na chłopaka

Ja mam teraz włosy mniej więcej do wysokości zapięcia stanika. Zapuszczam, bo biorę ślub w przyszłym roku i marzą mi się długie do pasa... Wcześniej miałam krótkie i grzywkę, ale męczyło mnie to - a tak jak nie mam czasu układać, to związuję, albo jakoś spinam na szybko i jest ok. Rozdwajają się okropnie i tylko to mnie składnia do ścięcia, ale narazie czekam.

Gość dfdghjhgfdfd
ja odwrotnie. kiedys mialam dlugie do zapiecia stanika, potem obcielam do ramion i od tego czasu (4 lata) nosze podobnej dlugosci, troche za ramiona, taka dlugosc jest bardzo wygodna! ale ogladajac zdjecia z poprzednich lat zaczynam sie zastanawiac czy nie wrocic do dlugich:) krotsze sa bardziej twarzowe dla mnie bo mam drobna twarz i raczej pociagla ale w dlugich wygladalam duzo bardziej sexi:)

Też właśnie myślę, że takie długie długie są bardzo seksi... Chociaż zawsze w łóżku mój facet gdzieś mnie pociągnie i drę się na biedaka :)

Gość bumppppppppppppppppppppppppppp
chce wiecej odpowiedziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii