Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 48 kg =(((((

potrzebuje pomocy !!!!!!!! 20 latka db

Polecane posty

Gość kobieta 48 kg =(((((

hwj waże 48 kg przy wzroście 175 cm , mam pytanie czy istnieja jakies tabletki lub na ktos z was dobra diete by przytyć kilka kilo zależy mi na tym strasznie mocno , nie mam anoreksji bulimii , czy tasiemca jestem zdrowa =((( jak przytyc pomózcie prosze . mam 20 lat jak to pomoże w ustaleniu przyczyn czy diety

Gość ja mam 50kg przy
wzroscie 170cm i 30 wiosen na karku - cale zycie staram sie przytyc i nic. Taka moja natura. Ostatnio troche sie zaokraglilam w pupie i piersi lekko urosly, ale na wadze tego nie widac. Musisz sie pogodzic z tym jak wygladasz :)

Gość Serafina90
Widocznie za mało jesz. Ja jeszcze niedawno przy wzroście 170 cm ważyłam 50-51 kg i wyglądałam paskudnie. Też myślałam, że to taka budowa i nic z tym nie zrobię, ale zaczęłam więcej jeść, zwłaszcza kaloryczne dania, dużo żółtego sera, pizza, ogólnie spore porcje dań i może to niezbyt zdrowe, ale często podjadam ok. godziny 22.00. Teraz ważę 54-55 kg. Wyglądam nieźle. ;)

Gość Serafina90
Tylko żebyście sobie nic nie pomyślały. Nadal jestem bardzo szczupła, ale już tak nie wystają mi kości i mam nieco większe piersi. ;) Ciało jest takie bardziej proporcjonalne.

Gość Lolo44444
a czemu chcesz przytyc?

Gość slowak
podobno nasienie ma dobry wplyw

Gość saaaabciaaa
sa koktaile pomagajace przytyc do kupienia w aptece oraz na allegro

Gość MD Donald
wystarczy sie stołować codziennie w MD czy innym fast foodzie/ efekt gwarantowany

Lepiej się po prostu zaakceptuj. Ważniejsze jest zdrowie niż wygląd. Zdrowo żyj jedz itd. Waga się zmieni a jeśli nie tzn. że już taka jesteś i tyle.

Gość waysee
teraz byś chciała przytyć, a za 5-7 lat będziesz biegać i stosować diety. z mojego doświadczenia jest tak że jak jem kolacje tuż przed snem to parę kilo przybywa

żryj batony i przychamuj z seksem. wiesz że snickers ma 500 kcal?

Gość Pan 40
Tylko weźcie babki nie kombinujcie z odchudzaniem raczej. Jak widzę na ulicy takie chuchra, to nie zwracam uwagi. a jak kobitka biodrami kołysze i cyc się buja zara mi się suwak rozporka napina...