Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kpt Smutne Oczy

Zwątpienie ...

Polecane posty

Gość Kpt Smutne Oczy

... mija kolejny pusty wieczór, siedze sama i zastanawiam się czy kiedyś sytuacja ulegnie jescze zmianie... mam 27 lat, ponoć jestem inteligentna, szczupła, z poczuciem humoru i powinnam sobie świetnie radzić w życiu, a tym czasem moje życie jest jakieś przepelnione pustką, nie chodzi o to, że cierpie na brak zajęć ... co to to nie, sztukę cieżkiej pracy i życia w ciągłym biegu, żeby nie odczuwać tej przeraźliwej samotności opanowałam do perfekcji ... tak bardzo chciałabym, nareszcie znaleźć to "coś" czego w tym wszystkim brakuje .. uczucia, wsparcia, zaufania ... narazie ukrywam się za maską pozornie szczęsliwej kobiety... spedzam wieczory w kinie, czytam, czasem wyskakuje ze znajomymi na piwo... ale maska silnej kobiety jest pozorna ... a ostatnio stała się też bardzo cieżka do noszenia ... czasem zastanawiam się, gdzie się czy są jescze na tej planecie mężczyźni którzy są wstanie opiekować się kobietą, szanować ją i wspierać jednocześnie... na mojej drodze są tylko tacy którzy uważają, że kobieta która otwarcie mówi o swoich niepokojach, marzeniach i pragnieniach to tylko same kłopoty ... myslicie, ze są jescze prawdziwi mężczyzni? tacy którzy np. chcąc sprawić radość są skłonni zebrać chociaz bukiet polnych kwiatów, zeby tylko poprawic kobiecie nastroj ? ktorzy marza o wspolnych podrozach i szalenstwach, rodzinie i dla ktorych ta druga osoba jest najwazniejsza ? ... bo ja doprawdy zwatpilam ..

Szczerze - ja ogólnie wątpię w ludzi. Jednak życie wciąż na siłę stara się udowadniać, że jakaś cząstka, jakiś zalążek dobrych cech wciąż w nas jest.

Gość nie umiałes mi wybaczyć:(
tak ja miałam takiego...co prawda miał jedynie 21 lat... ale on mówił o przyszłości , ślubie , domu dzieciach... zawsze mogłam na niego liczyć ale bylam idiotka i go rzuciłam bo myslalam że mnie olewa itp. a to normalne że ludzie mimo związku mają swoje życia...też bede cierpiec

Rasowa klacz nigdy nie jest dopuszczalna do mieszanego nawet nie ogiera. I to nie jest reguła. To nasz podświadomość. Szukasz lepszego. Nie takiego z gnoju. Takiego prawie, że ze strychu. Zakurzonego. Nieodkrytego. Znajdziesz. Tylko nie pospieszaj.