Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakere.

Co tu tak cicho? ;)

Polecane posty

Wsrod moich przyjaciol panuje taka tradycja, ze maja nawzajem klucze do swoich mieszkan. Wiec do mojego tez chcieli miec, to sobie sami dorobili i dopiero po fakcie mi powiedzieli. :O Ale nie narzekam, bo czasem przynajmniej mi rano zakupy robia :D

za Twoją czy za swoją kase? :P nie, musze przyznać, wygodne życie :P

Na szczescie za swoja :D Tak, tak zycie wygodne, poki robia mi sniadanie albo przyjezdzaja, zeby zawiezc mnie do pracy, a nie wpadaja o 5 rano, zapraszajac na jogging. Ewentualnie kiedys mnie obudzili o 3 w nocy, bo impreza okazala sie fajna, no i "wypadaloby zebym z nimi poszla".

nic, tylko się cieszyć, że się ma takich przyjaciół :) o 3:00 zazwyczaj imprezy się kończą, ale to też różnie bywa ;) zdarzało mi się wychodzić z klubu o świcie :P

ooo Koordynatorze, widze, że niedaleko pada jabłko od jabłoni, bo ja 20 min od Lubina mieszkam;)

ulica Skłodowskiej jest w różnych miastach, podejrzewam, wiec o jakim mieście mowisz?:P

chłopie, weź Ty się uspokój. skoro piszesz niezrozumiale to nie dziw się, ze ktoś nie rozumie, co autor posta miał na myśli. nie, nie jestem z Lubina, więc nie mam obowiązku nauczenia sie planu miasta Lubin na pamięć, kaput?

hahah, odezwał się ten, kto nie ściemnia, hahahah :P