Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stabillo

Faceci po 30stce,normalni?

Polecane posty

Gość Stabillo

Chcialam zapodac taki topik.Myslicie,ze osoby zarówno faceci jak i laski ktorzy sa w okolicy trzydziechy badz krotko po,osoby ktore nie ulozyly sobie zycia uczuciowego maja marne szanse zeby teraz coos z tym zrobic.Zawsze mi wmawiano wrecz,ze jak na studiach nie znajdziesz sobie chlopaka to juz zostaniesz stara panna:)CZY Z LUDZMI ok.30 ktorzy sa sami ewidentnie jest cos nie tak?

Gość mam tyle lat nie wiem czy
wszystko ze mna tak czy nie ale z wiekszoscia osob ktore znam cos jest jednak nie tak :D

w młodszym wieku to szaleństwo miłości im człowiek starszy tym bardziej praktyczny, mniej ustępliwy, ma swoje przyzwyczajenia... dlatego trudniej mu się związać

Gość ona po 30
niekoniecznie, jestem po 30 i jestem sama na własne życzenie. Nie umiem zaufać mężczyznom po ostatnim nieudanym związku . Jestem zbyt ostrożna by zawrzeć kolejny związek

Gość ona po 30
nie uważam żeby było coś ze mną nie tak, jestem osoba ciepła rodzinna, moze trochę staroświecka ponieważ nie uprawiam sexu z byle kim, nie pije , nie pale, nie chodzę na imprezy

jasne jasne. znam mnostwo ludzi ktorzy dopiero po 30tce dojrzali do tego by ukladac sobie zycie.

Gość policjanttt
js nie jestem po 30 ale jestem impotentem rodziny nie załoze ale gdybym nim nie był to bym tez nier załozył

Gość Stabillo
Cięzkie to,z tego co czytam i co z tych waszych wypowiedzi rozumiem to jedno-lęk.Każdy kiedys cos przezyl,dla kazdego to cos bylo na swoj sposob ciezkie i bolesne.Latwo mi teraz napisac-bylo ale sie skonczylo,trzeba isc dalej,zapomniec.Ciezko sie ponownie otworzyc,ciezko zaufac...ale taka postawa mozna sie zamknac na cos wspanialego-moze na wspaniala milosc.Na pewno jest cos nie tak,skoro nikt do 30chy nie ulozyl sobie zycia:praca,egoizm,zawod,moze zwyczajniej ktos nie chce byc zwiazku,dlaczego?bo fajnie byc samemu-zero zobowiazan,cala kasa dla ciebie:p,brak oddpowiedzialnosci za innych... ehhhzycie.

Gość Stabillo
Cięzkie to,z tego co czytam i co z tych waszych wypowiedzi rozumiem to jedno-lęk.Każdy kiedys cos przezyl,dla kazdego to cos bylo na swoj sposob ciezkie i bolesne.Latwo mi teraz napisac-bylo ale sie skonczylo,trzeba isc dalej,zapomniec.Ciezko sie ponownie otworzyc,ciezko zaufac...ale taka postawa mozna sie zamknac na cos wspanialego-moze na wspaniala milosc.Na pewno jest cos nie tak,skoro nikt do 30chy nie ulozyl sobie zycia:praca,egoizm,zawod,moze zwyczajniej ktos nie chce byc zwiazku,dlaczego?bo fajnie byc samemu-zero zobowiazan,cala kasa dla ciebie:p,brak oddpowiedzialnosci za innych... ehhhzycie.

Gość spec lady 28
a ja mysle, ze osoby ktore przed 30tka nie zakladaja rodziny itp. sa skupieni na czyms innym , np na karierze lub z innych przyczyn nie udalo im sie spelnic tego czy owego (mozna byc z kims kupe lat i nagle bach...zdrada albo cos innego). tez znam wielu ludzi ,ktorzy najpierw chca do czegos dojsc a potem chca zakladac rodzine

Gość ona po 30
w moim przypadku to raczej zawod w tej materii i niczego glebszego bym sie nie doszukiwala

Gość mam tyle lat nie wiem czy
nie rozumiesz i nie kazdy ma jakis lek. pomijajac wiekszosc tych z ktorymi jest cos nie tak to reszta jest sama bo nie spotkala nikogo z kim na dluzsza mete chce byc. wyjasnienie zazwyczaj jest proste.

Gość ona po 30
rozumiesz co napisalam?? napisalam w moim przypadku!!!