Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaaaa

co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość alicjaaaaaaaaaaa

Mój facet uważa ,że skoro do mnie przyjeżdza to powinnam mu zawsze szykować sniadanie ,obiad ,kolacjie i jeszcze mu je podawać bo on jest gościem. Tylko ,że on przyjeżdza do mnie kiedy ma zjazd na studiach i i tak nie musi dokładać sie do opłat itd ,a zawsze kiedy chce ma nocleg za darmo , nawet ma klucz do mieszkania. szykuje mu nie raz śniadanie czy kolację ,ale powiedziałam ,że obiad będziemy robic razem i on musi mi coś pomagać. To zrobił mi awanturę ,że on przychodzi zmęczony z zajęć i obiad powinien czekać gotowy i on mnie nigdy na obiad nigdzie nie zabierze. Myślę ,że nic mu się nie stalo jak czasem zabrał mnie na obiad szczegolnie ,że ma darmowe noclegiu mnie ,a na nie więcej by wydał jak na obiad raz na ruski miesiąc ,ale powiedziałam mu ,że jak nie chce mnie zabierać to łaski bez Ale za to on myśli ,że ja bedę go za darmo żywić i nocować ,a on się nie będzie starał w ogóle i jeszcze ja mam mu usługiwać ... co byscie zrobiły w tej sytuacji?

Gość alicjaaaaaaaaaaa
lokum i jeszcze ja mam mu usługiwać do tego, podawać wszystko, seks ma być kiedy on chce poza tym itd tzn próbuje sie nie dawać ,ale są ciągłe kłotnie przez to

Gość alicjaaaaaaaaaaa
ale samo to ,że próbuje mnie maksymalnie wykorzystać jest przykre

I dokadnie tak bedzie wyglodac Twoje zycie,bedziesz sluzaca mezusia,podawac zarcie 3 x dziennie,sprzatac po nim i myc gary.

Gość alicjaaaaaaaaaaa
w jego rodzinie zawsze kobiety skaczą koło facetów , np jego mama zawsze mu podaje jedzenie pod nos jak kelnerka więc może z tego to sie wzięło.. ale jak go tego oduczyć? czy powiedzieć mu ,zę jak tak to żeby się dokładał do czynszu na tyle tyle ile tu czasu spędza?

Gość alicjaaaaaaaaaaa
Jego ciotka też mi wygarnęła ,że za mało mu pomagam , a powinnam we wszystkim pewnie nawet w pracy i na studiach. ale on w czym mi pomaga? I tak te noclegi u mnie i że dorobił klucz to chyba jest duża pomoc..

Gość alicjaaaaaaaaaaa
up

Jesli nie zmienisz tradycji rodzinnych,skonczysz jak mamusia i ciocia.Inaczej mowiac,,,,,,,kelnerka,dobrze to okreslilas. Zmien to,pokaz i powiedz mu ze nie bedziesz skakac wokol niego,jesli bedzie mial pretensje,zrobi awanture dowiesz sie czy mu zalezy na Tobie czy na Twoich uslugach.

Gość alicjaaaaaaaaaaa
no właśnie zrobiłam mu awanturę i to nie raz ,ale nic to nie pomaga on nie zmienia swoich pogladów

Nosz kurwa co za palant. Gdybyś była moją siostrą i usłyszałbym o takim czymś to chwyciłbym za ryj i wypierdzielił z domu w trymigach 😡 To nie facet a mały chłopiec który liczy że będzie miał wygody jak u mamusi, śmiechu warty taki koleś ! 🖐️ zostaw bałwana samego, jest lato niech stopnieje :D

Gość alicjaaaaaaaaaaa
nawet raz swojej mamie zrobił awanturę jak była dla mnie nie miła (to doceniam ,ale samo przeslanie mi sie nie spodobało) ,, I dlaczego jesteś dla niej taka? chcesz żebym skonczył jak franek stary kawaler? będziesz mi prała gacie całe życie?" aha czyli on liczy ,że ja mu będę prała całe życie :O

Gość alicjaaaaaaaaaaa
i oczywiście on sobie wyobraża ,że będę robić wszystko w domu oprócz pracy zawodowej bo przecież by mnie nie utrzymywał .. jak mam zmienić jego poglądy?

łuuuuuuuuuuuu zmienić poglądy ? nie da rady. Sama nie dasz sobie rady. Zabierz go do psychiatry, psychologa, niech pogada ze specjalistą. Pomyśl co będzie za kilka lat, wspólne mieszkanie, ciągłe awanturki o bzdury. Pajac będzie siadał przed telewizorem z piwem a ty masz zapierdalac w kuchni, obiad, prać, sprzątać. A kiedy pojawi sie potomek.... lepiej nie rozważać co będzie :O są Meżczyźni i chłopcy. tak powiem i zakończę swoje twierdzenie