Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUKURUKUUUUU

BYC Z NIM CZY NIE??

Polecane posty

Gość KUKURUKUUUUU

Mój facet, z którym jestem na stałe jest: -dobry i troskliwy -nie pije alkoholu-chyba, ze razem jakies piwo -nie pali fajek w ogole!! -nie przeklina ogólnie( ale od czasu kiedy ja sie unosze to czesciej usłysze jakies" K.urwa;/) -pracuje, i poza praca dodatkowo zarabia -nieraz cos postawi jak wyjdziemy, kupi jakies słodycze itp -nie jest babiarzem w ogole O_O!!!! -czuły, kochajacy, i bardzo dba o mnie, robi duzo dla mnie Wady-jest troche za mało energiczny i nie wszystko chwyta w lot -bywa nieusłuchany i leniwy -uparty i robi nieraz na przekór;/ -nie ma takiego humanistycznego myslenia jak ja, wiec za bardzo o takich wyzszych sprawach z nim nie pogadam- stale mówi o interesach;/ -brakuje mi tego, ze nie podziela moich zainteresowan np nie jest tak za muzyka jak ja -nie umie za dobrze tanczyc -jest raczej niemowa w towarzystwie, nie umie rozkrecic tak jak ja rozmowy.... Powiedzcie mi kobiety chciałybyscie miec takiego faceta??

Gość tamtama
nie wiem ale wiem ze "kluczem" do serca kobiety jest poczucie humoru :)

Gość tamtama
"-nie umie za dobrze tanczyc" a powiedz mi tkóry w dzisiejszych czasach umie??? wiekszosc cie podepcze albo mysla ze skakanie w miejscu jest tancem...

Gość KUKURUKUUUUU
ja wiem ale brakuje mi tego elementu duchowosci w nim, romantyzmu, słow które mnie powala z nóg...;/..moze dramatyzuje ale chciałabym usłyszec opinie od innych kobiet na temat takiego faceta jak mój...

śmieszą mnie takie tematy kobieto zastanów się czy ty go wg kochasz my Ci nie doradzimy bo nie wiemy co się dzieje w twoim sercu

Gość tamtama
ja szczezrze zygam takimi " elementu duchowosci w nim, romantyzmu, słow które mnie powala z nóg...;/.." wole poczucie humoru i luz... w momencie kiedy facet mnie rozbawi itd wiem ze zycie z nim nie bedzie nudne...

Gość Irvette1
Uwierz mi, ja tez mam z tym problem zalety podobne i wady, w nie których kwestiach jest lepiej nie gada o interesach, rozmawiamy o ważnych sprawach, ale nie cierpię tego kiedy on ledwo się odzywa, to ja inicjuję rozmowę, on za to zaprasza na kawę, ale wpatrzony w tv. mam już dość wolnych słuchaczy, żeby trochę częściej się odzywał, i był chętny wyjść na dwór albo na spacer ale nie, leci serial, leci to leci tamto. Co to za facet.

Gość ojjojoj999
kazdy ma jakies wady nie ma ideałów

Gość KUKURUKUUUUU
Irvette1 mój facet wychodzi ze mnie nie gapi sie w tv...ale jak byłam w liceum to uwielbiałam jezyk polski, czytała lektury i chciałam zeby duchowo mój mezczyzna tez taki był jak ja , taki inteligentny...zeby lubił prawie to samo co i ja..ehh kocham Go ale brakuje mi tego czegos w nim!;/

Gość tamtama
czego?

Gość KUKURUKUUUUU
tamtama ja tez uwielbiam poczucie humoru bo sama mam nieziemskie ale fajnie jak facet tez jest oczytany, ma jakas wiedze na dany temat..

Gość KUKURUKUUUUU
tamtama..no własnie tego co opisałam takiego intelektualnego porozumienia jak nieraz cos mówie i to bedzie w formie jakiejs metafory to on nierzadko nic nie zrozumie; irytuje mnie to mysle wtedy o nim jak o ..przykro mi

Gość tamtama
no ale wiesz... czasami jest niedopasowanie z "poczucia humoryu" a wtedy jest kicha bo nie ma jak to pospolicie mówi "tego czegos"

Gość tamtama
po za tym ja sie zakochiwałam w chłopakach którzy mnie smieszyli :P takie miłe uczucia wywoływali .. rozumiecie?

Gość KUKURUKUUUUU
no ja Cie rozumiem wiem dokładnie o co chodzi, bo w wiekszosci faceci łapia na dobry żart, humor..:) to jest wabik

Gość tamtama
ale pozniej zmienił mi sie typ...moze dlatego ze wydoroslałam

Gość tamtama
"no ja Cie rozumiem wiem dokładnie o co chodzi, bo w wiekszosci faceci łapia na dobry żart, humor.. to jest wabik" no dokładnie...jak mnie rozbawi to połowa sukcesu :), jak jest spety, sztywny i jakis taki dziwnie powazny to kicha

jeżeli Ty autorko pytasz czy być z nim czy nie to radzę Ci dobrze lepiej go zostaw i niech sobie chłopak ułoży życie z kimś innym skoro nie jesteś w stanie zaakceptować jego charakteru to prędzej czy później się rozstaniecie, lepiej żeby to było prędzej. Swoją drogą, ile Wy macie lat ?

Gość vemz
Ja pierdole, tyle kobiet narzeka, ze ich facet czy maz woli spedzac czam z kolegami, wraca do domu pijany, zdradza, bije, wyzywaja, a tej kurwie nie pasuje, bo on tanczyc nie umie :o

Gość KUKURUKUUUUU
kurwa nie jestem palancie/idiotko;/...

Gość tamtama
a ja chciałabym aby sie mój nauczył, bo ja dla niego wiele zmieniłam w sobie, strałam sie... wiec co? zyłka w dupie by mu pekła jesli by sie nauczył?????

Gość KUKURUKUUUUU
julk44 mamy po 24/25

Gość tamtama
mi odpowiada :)

Gość tamtama
hahahhahha

Gość Autorka ma zgłową!
Widać, że masz jeszcze mózg nastolatki! Chesz zerwać z chłopakiem bo nie lubi muzyki i nie umie tańczyć! Co za debilizm! A gdzie uczucia i miłość? Ktoś miał dziś rację pisząc na kafe, że partnerów należy rozpatrywać pod względem przyszłej żony/męża!

Gość KUKURUKUUUUU
boje sie ze roznice w naszym swiatopogladzie sie po latach rozjada bardziej, nie chce go zostawiaccccccccc i prosze nie ku.rwowac!!!!!!!!

Gość tamtama
słuchaj... sa dwie teorie: 1. ze podobienstwa sie przyciagaja 2. ze przeciwienstwa sie przyciagaja :P wybierz ta która ci pasuje :P

Gość KUKURUKUUUUU
tamtama ;PPP

Autorce badziej chodzi o porozumienie a nie o słuchanie muzyki, chcialaby spędzać więcej czasu razem na tym co lubi itd. itp. A próbowałaś porozmawiac? Usiąść i powiedzieć szczerze że nie jest Ci dobrze, że chciałabyś coś zmienić, żeby on próbował coś zminic w sobie. tylko nie mów mu o tej muzyce i innych takich mniej waznych bo nie bedziecie lubili wszystkiego oboje ;) nie trzeba sie odrazu rozstawać jesli go kochasz :)

Gość KUKURUKUUUUU
independet91 super, ze ktos odnalazł głebszy sens mojego postu..własnie rozmawialam ale pewne upodobania albo sa albo nie ma i na sile nie da sie ich stworzyc, lubie jak cos wypływa samo z siebie a nie tak sztucznie