Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,xzjfkcdslfiaeSJVMd

komentujemy X factor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ada mi się nie podoba
i nie lubię jej a to jak Kuba jest za jej tyłkiem jeszcze bardziej mnie odrzuca od niej

Gość dfgt
a kuzniar was nie denerwuje? tej jego denne komentarze ni w 5 ni w 9 ...

Gość Ada mi się nie podoba
Michala Szpaka da się sluchac ale oglądać juz nie martwi mnie to ze takie wyglądanie staje się modne weźcie tego całego Madoxxa tak samo ja nie wiem co się dzieje juz mi niedobrze od tego jak faceci się zmieniją w tym XXI juz niedlugo to faceci będa miec długie paznokcie, długie wlosy a kobiety zaczną pakować na siłce i golić glowy na łyso

Gość Niminia
Tak Szpak podoba mi sie bardzo a nie mam juz nastu lat. ;) Gienek troche inaczej ciekawie, super. :)

niktórym lasko to by sie przydało zgolic łeb na łyso a nie chodzą po ulicach z gołymi dupami i solar na gębie i to jest dopiero odstraszajace

Gość zielona mila;
szpak to dziffka,ada mnie wukrzwia bo jestsztuczna a gienek wymiata

Gość zielona mila;
jaha Ty jesteś kobieta?

Gość chylinski
czekam na finał bo dzisiaj było kiepsko. sennie i nudnawo, przeciaganie jak flaki z olejem

jestem w 100 procentach kobietą i nie jestem lesbą a szpak mi się podoba i już

Gość strasznie nudne piosenki
czemu oni nie mogą śpiewać jakis fajniejszych piosenek ?? dzisiaj to jak na pogrzebie i pani małgosia niech juz nie śpiewa po pongliszowsku tylko po polsku czy to cos zlego??

Na widok Szpaka chce mi się rzygać, przecież on ma pewnie więcej błyskotek i kosmetyków ode mnie! To jest obrzydliwe, jak on się dzisiaj poruszał, to kręcenie tyłeczkiem itd :O Już pomijając jego wygląd: jest przemądrzały, zwaniakuje i jest zbyt pewny siebie. Zgniotłabym go na miejscu jury, plusa ma jedynie za głos. A i tak wolę Gienka - prawdziwy facet! Ma pazura, plus ten rockowy głos który tak uwielbiam u facetów, jego styl niby niedbały - to jest prawdziwy facet. Normalne kobiety szukają normalnych facetów, MĘŻCZYZN a nie kolorowych chudzielców, którym mtv we łbach poprzewracało :O

Gość jakbym spotkala takiego szpaka
na ulicy to bym go oplula :D jak mozna byc takim idiota? dlugie pazury, te durne babskie gesty i te szpilki na nogach no nie koles jest niezle jEBniety!

Gość zielona mila;
No ok niech Ci sie podoba.:( dla mnie jest blee,odrzuca mnie a pani małgosia własnie niech śpiewa po polsku

Gość Niminia
Trzeba oddzielic wizerunek sceniczny od zycia. A Michal jest ciekawy, otwarty, sympatyczny i naprawde fajnie wyglada. Wole takich wariatow od nudnych facetow z ktorymi bede sie nudzic.

Gość tdhtu
gienek górą!!!!!

Gość ja też taka jestem
Niminia, a co takiego będziesz z nim robić żeby się nie nudzić? będziecie razem malować paznokcie? :D

Gość ale co to kurvva jest ten
szpak?? ta baba bardziej niz chlop!gdzie jemu do faceta??jak mnie do zakonnicy :D:D swiat zwariowal takie wybryki powinno sie palic na stosie.

Szpak wie co robi jakby się ubrał w dżiny , glany i sweter to by przeszedł bez echa, nikt by nawet nie powiedziął ze jakos wybitnie śpiewa itd a tak wybrali go bo budzi kontrowersje, kazdy ogląda X-factor zeby zobaczyc jak sie tym razem wystylizuje itd

Gość zielona mila;
Niminia pożycz mu szpilki achh

Mój facet nie wygląda jak debil a też jest mega otwarty na ludzi, przezabawny, gadatliwy i nigdy się z nim nie nudzę, więc co to za argument? To nie jest normalne, jak facet na siłę chce wyglądać jak kobieta. Zapewne Szpak to robi dla kontrowersji i dla pubiliki, ale to jest smutne. Niby gada, że to jego natura - więc ma nierówno pod sufitem :D a jeśli robi to dla rozgłosu, to smutne, ze robi to za pomocą skandalu, a nie talentu. Za to cenię Gienka, nie wywyższa się, niektórych wręcz irytuje, że taki jest "ospały", ale ja go uwielbiam. Interesujący człowiek.

Gość jytirtitr
co za piosenke spiewał gienek??????????

Szpak to taka Doda

ale wy durni, oceniajce bardziej głos a nie stylizacje..jak powiedział Kuba zastanówcie sie kogo płyte chceilibyście mieć...i tak wygrywa szpak- ma super głos, jest inny, bardziej charyzmatyczny od tych wszystkich bylejakości na polskim rynku. dobry glos ma też gienek i ada, z dziewczyn tylko czarna potrafi śpeiwać ale mają swój styl. Małgosia to żenada- ona my być rewolucją na polskim rynku muzcznym?? dajcie spokój. A szpak jako mężczyzna nie może się podobać tzn kręcić..przynajmniej dla mnie to nie do pomyślenia, za to jako artysta i muzyk- jak najbardziej.

Gość anty szpak
a ja oglądam ,bo czekam aż on wyleci!!!!niecierpię zniewieściałych homo-niewiadomo

smutną piosenkę:D

Szpak należy do tych wykonawców, których się fajnie słucha, ale z zamkniętymi oczami. Nie zaprzeczam jego niewątpliwemu talentowi w postaci jego głosu, ale jesli chodzi o niego jako postać sceniczną, to powiem tylko tyle że to co było u niego intrygujące, stało się z biegiem czasu irytujące. W moim odczuciu rzec jasna, bo Wy możecie myślec inaczej. Co do jego występu, to drażniła mnie niemiłosiernie jego choreografia i gestykulacja. Jęśli miał być to seks, to odpowiednie jedynie w klubie gejowskim. Bo mnie na kobiecie, zrobiło to straszne wrażenie. To tyle

ja bym chciala mieć płytę Loski i tylko jego Jak mam słuchac tylko darcia japy Szpaka to ja dziękuję z której strony ten jego glos to taka rewolucja?? jeszcze niech sobie dupnie teledysk do piosenki gdzie idzie w kiecce ślubnej i robi sobie tipsy buhahaha ciekawe czy u stóp tez maluje :D