Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzamigor

Kobiety za dużo wymagają, a same nic wzamian po za cipką nie dają

Polecane posty

Czy naprawdę myślicie że z facetami jest inaczej ??? Jestem męzatką wychowuję niemal samotnie trójkę dzieci mój mąż ciągle w pracy .Nie pamiętam kiedy mój mój mąż pomógł mi w czym kolwiek w domu , nawet jeśli jest cały dzień w domu . Dziś po prostu nie wytrzymałam i wyszłam z domu , przesiedziałam w spokoju i ciszy trzy godziny , wróciłam do domu a tam po kolacji bajzel w kuchni , dzeci nie spakowane , najmłodsze dziecko śpi w tym w czym chodziło cały dzień, nieumyte w łazience pianka po goleniu rozmazana pozlewie szafce i pralce. Szlak mnie trafi . I jak tu pójść do pracy jak ma się takiego osła w domu co myśli że jak zarabia kasę to nic innego już robić nie musi.Więc nie mówcie mi tu o wymaganiach kobiet bo ja mam dość spełnianiania wymagań swojego męża.

Gość Do noxelia
Dama? hahaha a idz Ty w chuj kryptoprostytutko robic laske Swojemu Panu Wladcy i Sponsorowi po chwili zasnanowienia to mysle ze sciemniasz i idziesz jutro do roboty na 5 zapierdalac na lini bo kto by utrzymywal taka no coz niezbyt urodziwa kobite i ten ogromny nochal haha pewnie jestes sama i baaardzo samotna

Noxelia dzieci swoje koczam i dla nich wszystko próbuję jakoś trzymać w ryzach ale z osłam to minimum jedno dziecko i to może za dużo

Na razie się nie odzywam do niego bo to co mogłabym powiedzieć to same bardzo przykre rzeczy ......ale też nie mam siły sobie tłumaczyć jego brak zaangażowania w rodzinne życie tym że on przynosi kase do domu , bo sama też chętnie bym wyszła do pracy i wróciła do ciepłego , wysprzątanego mieszkania , z zadbanymi dziećmi.Dziś nie mam nawet zamiaru z nim spać bo chyba mogłabym go udusić .......

"Minka - nie chodzi mi o wychowanie, ale wymagania lasek. Tak jak DilmahH. powiedziała o swojej koleżance, która do garów pędzi męża wracającego z pracy - no litości! " bo podobno kobiety teraz tak mają - chcą, żeby pracował, zarabiał kupę forsy, potem przychodził do domu, gotował, sprzątał i wychowywał dziecko :P a przy tym był czuły, romantyczny, ale też wypakowany jak arnold :D cóż, ich wymogi, ich rozczarowania, ich problem :) ja akurat gotować umiem i lubię, ale takich cudownych kobiet jak ja to już prawie nie ma :P

bo dla większości ludzi związek to tak naprawdę wymiana barterowa. a chodzi przecież o to, żeby się wspierać, a nie przypierdalać sobie wzajemnie kolejnymi obowiązkami i ciężarami.

noxelia ty to jestes niezle walnięta ale masz niezłe prowokacje to trzeba przyznac

"Za 1200 to ja bym pożył 1.5 miesiąca" wynajmując karton i kąpiąc się w pobliskiej rzece? :P

i żeby nie było, nie mam nic do ludzi, którzy zarabiają 1200. raczej dużo mam do obciążeń podatkowych, zus-ów i innych chujostw, dzięki czemu za taką kasę w dużym mieście to można co najwyżej wegetować w wynajętym pokoju z silną anoreksją :o

tfu, stop, cofnij :O zaraz idę spać, bo już nie umiem się wysłowić. chodzi mi o to, że m.in. z powodu tych obciążeń płace w niektorych robotach są takie marne.

to pewnie wegetuje. i ma własne mieszkanie. czyli gdyby sprzedał, miałby sporą kasę na rozpoczęcie jakieś działalności. więc nie myśli perspektywicznie :P oszczędzanie na jedzeniu rypie zdrowie tak bardzo, że potem nie bardzo jest co ratować. ja tam uważam, że lepiej umrzeć niż wegetować :o

argen: jeszcze prać, sprzątać i wychowywać dzieci... z reszty jest zwolniona... Ba! Nawet myśleć im nikt nie każe... ;)

Gość jeszcze prasować , prof
esjonalnie fochować , o chłopa dbac jak o jajko,tylko co qwa z tego będzie miała?

a kto powiedział ,ze ona nie będzie pracować? przeciez to oczywiste , poźniej jak się znudzi to co na suchym pysku ma zostać?

aha , niedoczytałam.

Gość xsx
głupie jebane dziwki

Gość Bat Man f
Racja. :/