Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elementary acid

Wyglad i twarz faceta jest wazniejsza niz wzrost i wszystko inne

Polecane posty

Gość Elementary acid

Zauwazylem ze kolesie podobhni do tego: http://tinyurl.com/6a73g9j zawsze znajda laske, jak nie jedna sie nimi zainteresuje to inna. I to nie wazne ze ma ze 170 cm wzrostu taki koles zawsze znajdzie dziewczyne, zauwazylem to po znajomych , mam ich sporo. Bywam na roznych imprach A np taki (moze byc nawet troche przystojniejszy od tego przykladu): http://tinyurl.com/649krlf nawet jak bedzie mial ze 185 czy 190 bedzie mial ciezko z laskami

Gość blyskotliwa kotka
niekoniecznie To zalezy: - od wieku dziewczyn, moze te 16, 17 wola czesto cherubinkowe buzki, ale dojrzalsze kobiety patrza juz troche inaczej - do tego dochodzi jaki facet ma status spoleczny i a owszem, wzrost tez ma znaczenie, im wyzszy facet tym wieksza szansa ze bedzie mial lesza pozycje spoleczna

Gość bo ja wiem czy od wzrostu
zalezy pozycja spoleczna??? hmmm Zawsze widze malych grubasow jako prezesow roznych firm, jak ide cos zalatwic do banku albo gdziekolwiek indziej ci wszyscy dyrektorzy, kierownicy raczej do wysokich nie naleza. Watpie czy wzrost ma cos do tego

Gość Dla mnie wzrost blalsjs
Wysocy faceci mają świetne sylwetki :)

Gość zielona torebka
dla mnie twarz, a w to badanie z tym jasiem jakos nie wierze Baa, wogole nie przyszloby mi do glowy ze jakis wysoki ale brzydki facet moze miec wysoka pozycje spoleczna

Gość sroczka czarrrna
Mój facet ma 188 cm, jest duży i silny, uwielbiam go :) sama jestem wysoka, a przy nim mogę założyć super szpilki i dalej jestem drobna :) do tego jest super męskim przystojniakiem, a nie wymuskanym spedalonym chłoptasiem w różowym podkoszulku z brokatową niteczką i frajerskimi ozdobnymi jeansami. Co nie znaczy że nie dba o siebie, bo wprost przeciwnie, używa perfum z wyższej półki, codziennie się kąpie i chodzi czysto ubrany. Lubi porządek i jest z lekka pedantem :) To ideał - mój ideał :)

Gość na szczescie jestem wysoki
i przsytojny :classic_cool: :D

Gość avp 2
oj uwierz mi NIE WSZYSCY wysocy faceci maja swietne sylwetki ;)

Gość blyskotliwa kotka
Nie twierdze, ze jak facet ma wysoki wzrost tood razu oznacza, ze bedzie "ustwiony". Ale statystyki pokazuja, ze wysocy mezczyznie PRZECIeTNIE zarabiaja wiecej iles tam procent wiecej od niskich. Co do niskich prezesow, dyrektorow - ja zazwyczaj spotykam wysokich, ale owszem czasem trafi sie taki niziutki. wtedy sie zastanwiam czy jego wzrost dodatkowo nie byl motorem napedowym, zeby wyrobic sobie lepsza pozycje i tym samym podniesc ego prestizem i wyhaczyc lepsza samice :D Ponoc jakis kolega powiedzial o Romanie Polanskim (165 cm?), ze "gdyby mial kilkanascie cm wiecej to juz by mu sie nie chcialo". :D Cos w tym jest biorac pod uwage, ze jego zona byla Nasstasja Kinsky.

Gość taaaaaa juz to znam
z kafeterii .. :D dla kazdej akurat jej facet jest najwiekszym przystojniakiem. Juz tu kiedys jedna wklejala zdjecie swojego wysokiego i przystojniaka tylko ze wszystkie inne ktore go zobaczyly brechnely smiechem

Gość Dla mnie wzrost blalsjs
Mój ma 190 , boska twarz i świetna sylwetke (mega długie nogi :))

Gość ja tam widuje tych wysokich
postawnych na roznych budowach i przy remontach jezdni kolo mnie. Albo nawet dzisiaj ulica przechodzilo 2och kloszardow mieli chyba po 190 cm. Napiszesz pewnie ze "im sie juz nie chce" :)

Gość 998908998i9-0
no ale 170 to przecież wysoki jest, dlaczego miałby nie znalezc dziewczyny? Znałam faceta co miał na oko ze 155 cm, z twarzy był bardzo przystojny- i to taki męski jak russel crowe, nie był za chudy, mimo to mi akurat ten wzrost nie podobałby się...

Gość avp 2
u mnie na roku kolezanka z grupy ciagle narzekala na swojego faceta wlasnie cos okolo 190 cm (nie wiem dokladnie widzialem go z 2 razy na imprezach) ze troche "ma go dosc" bo jest brzydki, nie podoba jej sie jego cialo itp. Zmienila go na kolesia 175 za ktorym biegalo pol akademca i wszystkie opowiadaly jakie to z niego ciacho. Wiec wzrost wzrostem ale chyba nie dla wszystkich lasek jest on taki wazny

Gość blyskotliwa kotka
no nie denerwujcie sie tak, nie ma reguly przeciez :D Niemniej jednak pewne tendencje istnieja;)

Gość blyskotliwa kotka
wg mnie 175cm to jeszcze nie jest niski wzrost. Moj facet ma 189cm, ale nie wykluczam, ze moglabym sie wczesniej zakochac w takim co ma 165cm.

Gość dhzdfhzdhf
eh wy materialistyczne kurrewki, smiac mi sie chce z politowania jak was czytam :D

Gość blyskotliwa kotka
jaasne z politowania, raczej z frustracji ;)