Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwasda

mąż mnie zdradza- to pewne

Polecane posty

Gość cokolwiek zrobisz bedzie zle
zostawic skurwiela - tyle lat razem, wloczyc sie po sadach byle kurwisko mialo wolnego facetaa, ktorego i tak zostawi jak dobrze go oskubiesz :) byc z nim - znosic upokorzenia, zastanawiac sie gdzie byl, co z kurwiskiem robil itd, strasznie upokarzajace. Moze postaraj sie dowiedziec co to za kurwiszcze uczepilo sie dziadka z kasa i zrobic jej droge przez meke z zycia, troche uprzykrzyc, poinformowac rodzicow, moze oni nie wiedza, ze coreczka ma sponsora, z ktorym sie bzyka. Podaj szczegoly co robi i jak, a co! A meza ignoruj, staraj sie zyc swoim zyciem, niech robi co chce, nie pierz mu, nie gotuj dla niego, zwyczajnie lokator. Podziel wydatki za mieszkanie i media, aby nie bylo, ze ty placisz wiekszosc. Po prostu odizoluj sie od niego. Powiedz w czym rzecz dziecku, skoro w podobnym wieku do kochanicy, na pewno zrozumie i pomoze. Mam nadzieje, ze nie jestes uzalezniona finansowo od palanta wiec dasz rade byc niezalezna. Mysle, ze za jakis czas przyjdzie po rozum do glowy.

Gość qwasdaa
Jeśli wg ciebie prowokacja to ciekawy temat to współczuję.:o Haha chamstwo się zbiera z rana.Patrząc na ciebie to prawda.

Gość w takich sprawach
cokolwiek zrobisz bedzie zle - aż popuściłam w gacie od twoich mądrości.:o

Gość w takich sprawach
opierdziałam cały stołek z wrażenia gdy pomyślałam jak wielkie wrażenie robią na innych moje porady i jaką wielką znawczynią ludzkich zachowań jestem

Gość biała liliaa
autorko nie zwracaj uwagi na te podszywy napsiz jeszce cos wiecej

Gość biała liliaa
z chęcią wysłucham gdyż sama zostałam perfidnie zdradzona :(

Gość biała liliaa
09:38 to podszyw zaraz sie zaczernie

Gość biała lilliaa
Zrobię to swoją ciepłą kupką.

Gość biała lilliaa
Właśnie wpierdzielam mój świeżutki kalik.:D

Gość qwasdaa
Nie odezwę się bo nie chcę tępa krowo!

Gość taka prawda drogie panie
tak to jest jak zonka nie daje tak jak powinna. nie rozumie ze facet potrzebuje czegos nowego a nie non stop po bozemu. ja swoja tez zdradzam sex z nia był kozacki ale sie znudzil, a w dupsko nie chciala dawac czy braccalego do buzi to se znalazlem mlodsza sprytniejsza.

Gość Jurita
Właśnie dlatego faceci to zwierzęta. Znalazłem, bo sie nudziło... Żałosne, męskie popychadła. Podłogę wami ścierać,a nie ojcami naszych dzieci robić!! was powinno się jak warzywa uprawiać, dla samego nasienia!! NIC SOBĄ NIE REPREZENTUJECIE!

Gość Kardarka30
wiecie co kobiety, ja myślę,że wcześniej czy później każdy facet znajdzie sobie mlodszą.I nic na to nie poradzimy,chyba ,ze sie nie zestarzejemy. Ja mam juz 30 lat, dla tych gówniarzy co sie podszywaja to stare próchno jestem:)) mam kochającego męża, ale za kilanascie lat nie wierze że do mlodszej nie pójdzie.

Gość zzzyyyygggg
widzisz mezczyzni produkuje 20 razy wiecej testosteronu niz kobiety moze własnie temu mamy wieksze potrzeby ale pewnie tego nei zrozimiesz.

Gość zzzyyyygggg
nie pojdzie jak bedziesz elastyczna i podatna na sugestie meza. moim zdANIem zdrada wynika ze znudzenia w łuzku, bo przeciez oto chodzi w zdradzie zeby se poruchac tak jak by sie chciało a zona tak niechce "bo nie jest kurwa"- tak sie nie raz tłumacza na tym forum.

zagladam tutaj, ale az mi sie odechcialo pisac

Gość Kardarka30
to tylko bujdy,ze to mężczyźni mają wieksze potrzeby , dzisiejszy świat pokazuje zupełnie coś innego. kobiety coraz lepiej wyglądaja, coraz bardziej o siebie dbają, i coraz więcej mogą:DD Faceci coraz cześciej mają problemy z ekrekcją, nie radzą sobie ze stresem, pędem życia, itd, itd.Źle sie odżywiaja, za to bardzo dobrze odżywiają mięśnie brzucha( przeciętny wygląda na 8 miesiąc ciąży) Spotka taki 20-tkę( dziecko) , a dzieci w tym wieku sa bardziej chetne za darmo niż prostytutka za kase, bo chodzi o doświadczenia, o pochwalenie sie między koleżankami technikami robienia loda, a stary kon , któremu coś jeszcze podryga zawsze skorzysta!!cudów nie ma.

o matko co mój siedmiomiesięczny synek robi przez sen to masakra :)))))))hehe jaki on jest słodki! ale dobra wracając do tematu to hm.. jestem 7 lat z moim facetem no i w porównaniu do autorki to nie wiele, ale ktoś dobrze tu napisał że i tak będzie źle i tak będzie źle, moi rodzice są po rozwodzie i wolałabym żeby byli razem mimo wszystko niż żeby było to co jest! (ojciec wyjechał a mama wpadła w stętny nałóg alkoholowy i nikomu to nie wyszło na dobre!!!) facetowi przejdzie!! ja tego nie popieram że oni zdradzają :/ też mnie to irytuje ale robią to !!! i my nic na to nie poradzimy! ja polecam żebyś przy nim została ale tak jak ktoś wyżej napisał, żyj swoim życiem, odizoluj się, miej go w nosie! nie proś o rozwód! bo o to nie trudno poprosić! np u mnie taka sytuacja poprawia wszystko w mgnieniu oka mówię tutaj o braku obiadu o nie prasowaniu nie sprzątaniu itd! kilka dni jest sajgon w domu bo ja o nic nie dbam, wszystko mam w nosie i facet zmienia swoje zachowanie, przychodzi pierwszy! zabiera mnie specjalnie do sklepu na zakupy ( i to nie po nowe spodnie czy buty czy torebkę) tylko do reala po zakupy na obiad hehe :) jest miły, dobry, żartuje ze mną, płaci za wszystko no i wiadomo że ja muszę później coś z tymi zakupami zrobić, więc robię obiad i potem wszystko wraca do normy, no to taki marny trochę sposób na zwrócenie na siebie uwagi ale na razie działa, poza tym zapisz się na basen czy siłownie, piszesz że macie dorosłe dziecko to masz już więcej czasu dla siebie i wykorzystuj to! idź do fryzjera, kup nowy tusz do rzęs, może kup nowy ciuch rób to dla siebie a on na pewno zwróci na to uwagę!!

taka prawda drogie panie, czyli wsadzenie swojego chuja w odbytnice oraz umoczenia po same mignalki jest az tak waznym elementem zycia, ze warto dla tego skrzywdzic osobe, ktora sie podobno kocha oraz rozpierdolic rodzine? gratuluje priorytetów

Gość zzzyyyygggg
kardarka - no jak masz takiego meza to współczuje, anie wrzucaj wszystkich do jednego worka. nie ma co sie oszukiwac ze w wiekszosci zdrad chodzi o sex ktorego niema z zona. był kiedys program w tv z dziekami ktore same mowily ze faceci przychodza na oral bo im zonka paly nie obrabia. główny powod.

Gość zzzyyyygggg
tak bo cale zycie jebac po bozemu to raczej kara a nie przyjemnosc. rutyna zabija powoli.

Gość 1 osoba
maagduska jak cie czytam to mam wrazenie bawisz sie w mama tata dziecko czy cos takiego. kurwa co to za porady? ta kobieta ma cale zycie przed soba to co ma z tym facetem byc ktory kochaneczke na boku ma? wez idz sie leczyc. prawda jest taka ze siedzicie z tymi dziadami bi brak wam odwaghi na samodzielne zycie z dzieckiem..to wolicie byc z dziadami i ponizac sie..

Gość Kardarka30
ale rady dajecie, stary za gówniara sie ugana,i nie prędko zauważylby gdyby sobie cycki powiekszyła, a co dopiero tusz.

Gość Kardarka30
ja mam cudownego męża, a w łóżku od lat jest nadal super, i ja i maż mamy to czego pragniemy. Ale nie wierzę, no nie ma cudów ze za ileś tam lat nie zdradzi. Oczywiście jesli to zrobi to koniec dla mnie małżeństwa, ale myślę,że to nieuniknione.

Gość 1 osoba
zycie i swiat sie nie konczy na facecie :-O zdradza i jeszcze jej wygarnal ze gowniara lepsza w lozku niz aktorka...to o co tu chodzi? nie wiem jak mozna jeszcze myslec o przyszlosci z takim facetem :-O kijem bym go nie tknela wiecej..niech wypierdala do kochaneczki .

Gość 1 osoba
autorka* mialo byc

Gość Kardarka30
Radzę Ci autorko , tylko jedno-rozwód, separacja. W każdym razie zakończ ten związek, bo 3 pspby w małżeństwie to juz tłum. Stary sie otrząśnie kiedyś ale bedzie za późno.

Gość zzzyyyygggg
no pewnie wszystkim wyjdzie na dobre, maz bedzie se ruchal bezproblemowo i ty bedziesz spokojnie ukladala se zycie.

to z ta 20 letnia corka to był podszyw!! moj mąż ma 34 lata!