Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwasda

mąż mnie zdradza- to pewne

Polecane posty

Gość zzzyyyygggg
qwasda - t oczemu zdradza ja k wasze pozycie sexualne, naklanial cie na cos czego nei zrobiłas ?

ja napisałam że z moim facetem jestem dopiero 7 lat, bywało między nami różnie, mam 7mc dziecko więc samo się nasuwa na myśl, że nie mam 45 lat tylko 24 !!!! (niektóre dziewczyny w wieku 18 lat mają już roczne dzieci więc statystycznie mogłabym być jeszcze młodsze!!) napisałam tutaj bardzo ogólnikowo bo nie będę nic opisywać!! jeżeli jest odważna i wie że sama sobie poradzi to niech idzie (nie sztuką jest wziąć rozwód a potem zapijać się na śmierć, leżeć 5 razy w roku w szpitalu, ożyć po 45 minutowej reanimacji...etc..etc...) przecież ja za nią decydować nie będę! ja teraz z takim dzieckiem jakie mam i w takiej sytuacji jakiej jestem nie odeszłabym, nic tutaj nie sugeruje tylko zabieram głos w dyskusji!! i w nic się nie bawię!! jeżeli chce się pani poczuć lepiej, młodziej, atrakcyjniej to niech skorzysta z rady siłowni, basenu, zakupów! i to na pewno bardziej podziała niż siedzenie i płakanie i użalanie się nad sobą! a jeżeli ma nie podziałać na męża to poprawi jej samopoczucie, kondycję !! i może wtedy zdecyduje się na jakieś sensowne rozwiązanie, na pewno nie można podejmować decyzji pochopnie a marnować sobie życie z powodu jakieś głupiej gówniary !! no nie wiem ! nie jestem w tej sytuacji więc gdybać to sobie można i proszę mnie tutaj nie wyśmiewać i nie obrażać !! nie będę opisywała swojego życia i swojej sytuacji bo to nie ma sensu bo każdy coś już w życiu przeszedł! ale wiedz że na pewno nie jestem muminem z domu w którym rodzice na wszystko dają a ja się opierdzielam w życiu! ehh...

to z tym wygarnieciem, ze jest w lozku lepsza ode mnie czy od aktorki to tez nie pisalam ja!

zycie seksualne jest ok. co jest wlasnie dziwne i co mnie jeszcze bardziej obrzydza to to, ze ruchal caly ten czas jednoczesnie mnie i ją! ja nie mam jakis uprzedzen. uwielbiam seks oralny, analny i to ja czesciej ciagnelam do probowania nowych rzeczy!

Gość 1 osoba
10:25 [zgłoś do usunięcia] zzzyyyygggg qwasda - t oczemu zdradza ja k wasze pozycie sexualne, naklanial cie na cos czego nei zrobiłas ? a co cie to obchodzi???????? on nie zdradzil bo ona nie chciala dawac tylko on zdradzil bo jest glupim choojem i tyle w temacie :-O

Gość zzzyyyygggg
coz stare baby nie sa ta atyrakcyjne jak mlode ciasne z ladna cera i slicznymi cycuszkami. jestescie skazane na zdrade.

no i tym bardziej właśnie widać że my nie mamy totalnie wpływu na ich wierność jak autorka sama inicjowała różne nowości w łóżku to facet (na to wychodzi) powinien nosić ją na rękach i całować po stopach a tym czasem poszedł i zdradził ... nie ma reguły !!

Gość zzzyyyygggg
zeby moja robila jakies fantastyczne zeczy w łuzku to tez bym nie zdradzal ale jak jej pasi tylko po bozemu to niech sie jebie sama.

he ale moja babcia powtarza że całe życie więcej dołka niż kołka i jak ty facecie będziesz miał 50 na karku i twój pan będzie wielkości najmniejszego palca i nic go nie ruszy to pamiętaj o tym że kobieta zawsze będzie mogła hehehe no drastyczne to ale jakby o tym dłużej pomyśleć to jest w tym jakiś sens

Gość zzzyyyygggg
bo wy baby jak weźmiecie ślub urodzicie dzieciaka to myślicie ze wasza rola w zyciu sie skończyła ze osiągnęłyście wszystko i macie wyjebane. to wasz jedyny cel w zyciu slub i dizeicaki.

Gość No i mamy odpowiedź
zdradza cię bo nie chcesz brać w pupę

Gość sama sobie zgotowałaś
taki los. Nie dbałaś o potrzeby męża to poszedł szukać gdzie indziej. I słusznie czujesz się teraz gorsza, bo taka jesteś nieczuła pipo

Gość rubia 198820
oczywiscie ze powinnas mu to wszystko wygarnac i wywalic go na zbity pysk... ja bym wziela z nim rozwod bo nie jest ciebie wart ... skoro cie zdradza to widocznie mu nie zalezy.. Nie ma sie nad czym zastanawiac... jak zdradzil raz to z pewnoscia to powtorzy za jakis czas... uwierz mi... DAsz rade...