Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona do niego.

Facet który nie ma swojego mieszkania, pracy i samochodu to frajer i ciota

Polecane posty

Gość żenadaaa
tak tak w wieku 25 lat ma mieć mieszkanie,weź się gówniaro do pracy i zobacz jakie to proste w tym kraju zarobić na mieszkanie ,my mamy z mężem po 30 lat i wynajmujemy bo nie stać nas na chory kredyt,mamy 4-letnie dziecko i tak cudownie zarabiamy że oprócz pieniędzy na życie nie stać nas na mieszkanie,no chyba że weznę kredyt i nigdy nie pójdę nawet na basen z dzieckiem bo będę miała długi w banku o co to to nie wolę zabrać dziecko czasem na jakąś wycieczkę czy do kawiarni,kupić ciuchy i nie żyć jak dziad , na zachodzie to normalne że ludzie wynajmują mieszkania no ale nie u nas, u nas wszyscy muszą je mieć na własność bo jak nie to status społeczny im spada :) ,tylko że ja jak będę miała okazję bez kłopotu zmienię miejsce zamieszkania na drugim końcu PL a jakbym mieszkała w kredytowanym mieszkaniu to szukając pracy szukałabym koło domu a tak...nic mnie nie trzyma

kiedys to sie za kase robilo zaklady ktora czesc przekrojonej dzdzownicy pojdzie dalej :D

Gość lubiąca bidoli
haha zabolało pustaku co? tu akurat moja droga się mylisz, nie jestem szara myszką, jestem po studiach, ładną i ułożoną osobą,jestem niezalezna, mam dobrą pracę i własne mieszkanie,dlatego nie muszę być aż tak zdesperowana jak ty żeby szukac sobie faceta z mieszkaniem i kasą, a czgo ty sie dorobiłas sieroto co? pewnie niczego,dlatego szukasz takiego faceta, ażal tego kto na ciebie trafi,współczyję

Gość zastanawia mnie skad facet
prawdziwy facet- jak dla mnie - nie kombinuje, tylko zarabia uczciwą i sensowną robotą. Na dobrych studiach, z ktorych cos potem wynika, nie ma czasu na kombinowanie tylko nabiera rozumu, I spoko, na pewno sie dorobi, jesli bedzie chciał.

Gość khagern
i zobaczcie sakd te dzieci biora takie fantazje przeciez ktos powinien te dzieci uswiadamiac ze to moze byc niezdrowe

Ja cię! Nie wiedziałam, że studia, furka i mieszkanie robią z człowieka nadczłowieka. :D Witaj Czizasie. Hej Regresie.

Gość Ona do niego.
Ok, moiże źle powiedziałam moze wynajmowac mieszkanie- tylko sam.. bo jak z kolegą to też lipa chodzi o to aby mial 'swoje' 4 sciany.. nie wazne czy na wlascnosc czy wynajmowane

tak Brum, ewentualnie jeszcze aryjska uroda i lysa pała :D

Gość Ona do niego.
pytanie co sama osiągnęłam? ukończyłam szkołę aktorską, grałam w 2 reklamach i brałam udzial w paru teledyskach na których dziewczyny tańczą a przede wszystkim jestem atrakcyjną kobietą z pozycją (mój tatuś to prawdziwy facet, zarabia tyle, że jeszcze moje wnuki będą z tego żyły :) ) no chyba sami przyznacie... taka kobieta jak ja, nawet nie może się zainteresować jakimś przeciętnym biedakiem bez mieszkania i samochodu

Tylko czy każde studia są ok? Prawo? Medycyna? Hotelarstwo? Tyle teraz tego. :( Bywaj Czizas. Real. :(

Gość Ona do niego.
Ha i jeszcze Was zaskoczę jedną rzeczą.. przez pewien okres spotykałam się z piłkarzem Wisły Kraków, oczywiście by pozostać anonimową nie zdradzę jak się nazywa, ale gra w pierwszym zespole :)

Gość maxnhcj,kf ąS
"(mój tatuś to prawdziwy facet, zarabia tyle, że jeszcze moje wnuki będą z tego żyły )" Wiadomo już z czego ty żyjesz. ;) I wątpie troszkę w twoją urodę. Wybacz, ale sexy kobiety nie przepadaja za spędzaniem czasu przed komputerem, wolą siedzieć w towarzystwie meżczyzn a nie chwalić się swoim sexapilem na necie. ^^

Gość przeciez to prowokacja...
wyluzujcie, to prowokacja.

Gość ile razy mam powtarzać
a dla mnie ciotą jest osoba, która będąc w wieku produktywnym nie pracuje. nieważne czy ma 19 lat czy 25 :P to samo tyczy się dziewczyn i chłopaków

Gość pytanie do autorki
jaki jest twój ideał faceta jesli chodzi o wygląd?

Gość Ona do niego.
"jaki jest twój ideał faceta jesli chodzi o wygląd?" Wiesz jak wygląda Fabio Cannavaro? to mój ideał, dla niego mogła bym zrobić wszystko :)

Gość czeperson
no tak , czyli wszystko jasne, lecisz na bogatych piłkarzy, blachara :classic_cool:

Gość maxnhcj,kf ąS
Fatalny gust utrzymanko tatusia. ^^

Gość maxnhcj,kf ąS
Chyba trafiłam w samo sedno, skoro zignorowałas moją wcześniejszą wypowiedź. ;D

Gość pytanie do autorki
hmm ale canavaro mial rozne wlosy, wolisz go w takich dluzszych co kiedys grał czy obecnie gdzie jest prawie łysy ?

Gość dawaqc dawac prowo niezle
chociaz pelno takich "reklamowych' lasek, ktore skacza jak bachle3da-curus:D szkoda, ze IQ niskie, bo w reklamie wystarczy cyckiem machnac, a zeby napisac cos do urzedu, to juz trzeba umiec korzystac z kompa, a nmie tylko z gg:D

Gość maxnhcj,kf ąS
Ja tam nie wierze że ona w reklamie grała. :D

Gość ;,;,';
tak sie sklada ze fabio to moj kuzyn i na podstawie twojego swiatopogladu stwierdzxam iz nie mialabys u niego zadnych szans! on nie znosi takich pustaczek. przykro mi jesli cie zawiodlam i rozcarowalam ale ech takie zycie

Gość maxnhcj,kf ąS
;,;,'; Genialne. ^^

Gość Ona do niego.
Kiedy miał dłuższe włosy to był słodziutki.. taki chłopiec-playboy, z którym można by było się kochać całą noc z kolei teraz w króciutkich włosach jest bardziej męski, taki prawdziwy facet :) z racji tego, że mam już swoje lata (26 w tym roku) to wolała bym go takiego jaki jest obecnie

po cześci zgodze się z autorka nie przesadzajmy z mieszkaniem samochod dobrze jak ma, ale praca musi byc poprostu... (no może wykluczajac naprawde ciezkie studia typu prawo, medycyna itp) ale nie wyobrazam sobie zwiazku z facetem, ktory majac 25 lat nie mysli nawet o wyprowadzce (bo nie ma na to kasy - nie ma pracy) ktory dostaje "kieszonkowe" od rodzicow...

Gość Ona do niego.
W końcu jedna normalna prawdziwa kobieta mnie poparła.. a reszta niech dalej żyje w wyimaginowanym świecie i udaję, że takie detale się nie licza.. z kolei w realu widać to gołym okiem, gdzie facet dobrze ustawiony z pieniędzmi zawsze ma przy sobie kobiety, z kolei nieudacznicy bez samochodu, mieszkania i stałej pracy są zazwyczaj prawiczkami, albo mieli jedną panienke-na ich poziomie, która i tak ich prędzej czy później zostawiła dla nie co lepszego

Gość Moja odpowiedź brzmi
Czy obecnie pracujesz aktorko?

Gość Ona do niego.
Reklamy, teledyski.. jestem ogólnie zatrudniona w pewnej agencji moje przychody mniej więcej miesięcznie wynoszą do 4 tysięcy , uważam że całkiem nieźle a mogła bym nic nie robić na dobrą sprawę, ponieważ mój tatuś jest grubą rybą i mamy naprawdę sporo pieniążków