Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin 23

zachowalem sie jak ostatni dupek

Polecane posty

Gość Marcin 23

Witam. Bylem z dziewczyna 4 miesiace, wg wszystkich bardzo do siebie pasowalismy, spedzalismy z soba kazda wolna minute. Jedna nasz zwiazek dobiegl konca, przez moja glupote i zlosc. Kiedy byl okres swiateczny i nie widzielismy sie miala miejsce dosc spora klotnia na gg dotyczaca doslownie tego co moge ja a co ona. MOja byla chciala zabronic mi doslownie wszystkiego a sobie pozwolic praktycznie na to co ona bedzie chciala. Nie wytrzymalem psychicznie i jak szczeniak zerwalem. Po kilku minutach zaczalem ja przepraszac... nasza rozlaka trawala przez 3 tyg, przez ten czas mialem ja z nia ciagly kontakt, moze wywieralem zbyt duzy nacisk co do powrotu. Ona ciagla mowila ze nie wie, ze narazie nie jest mi w stanie tego wybaczyc. Z dnia na dzien zylem nadzieja az w koncu wybuchlem i zazadalem tego by sie okreslila.. unikala odp ale jakby przez sile powiedziala, ze tojest koniec. Od tamtej pory nie mam z nia kontaktu...oczywiscie chce wrocic. Jak myslicie jest jakas szansa? co mam robic?

Gość Marcin 23
dodam że moja dziewczyna ma na imię Stanisław

Gość matylda kocoń
ciekawe jak wygląda kłótnia na gg?? a widzieliście się w ogóle, czy tylko na gg lub Face?

Gość variudda
odrób lekcje i idź się pobawić a nie dorosłym życiem się zajmujesz

Gość Marcin 23
kłótnia na gg wygląda tak:" zaraz ci dam ignorea!!! a ja cię zdossuję!!! a ja ci shakuję kompa"

Gość barrakuda...
co to znaczy zdossuj?

Gość nie dziwi nic
poszukaj se na gógle

Gość peeling morelowy
to rozumiem ,że to co ci na początku przeszkadzało już ci nie przeszkadza w niej.Wydaje mi się ze ta dziewczyna toba manipuluje,chce przeforsować jakieś zasady wygodne tylko dla niej i nie znosi sprzeciwu.A ty lecisz za nia jak głupi.Czyli jak do ciebie wróci to pójdziesz na wszystkie ustalenia jakie próbowała ci narzucic? związek to kompromisy a nie próba przeciągania liny kto może sobie na wiecej pozwolic i czy można drugą osobę traktowac jak smiecia.NIE ODZYWAJ SIE DO NIEJ I POKAŻ ZE NIE Z TOBA TAKIE NUMERY nie pros sie jak głupi bo ona bedzie cie olewac jeszcze bardziej i w ewentualnym zwiazku jak juz łaskawie zgodzi sie byc z toba bedzie rzadzić a ty bedziesz sie tylko denerwował.jak jej zalezy to sie odezwie.To było głupie ze zerwałes bo ona jest teraz urazona,mogles wprost powiedziec ze takie ustalenia nie wchodza w gre.mozesz tylko czekac nie narzucajac sie o ile ci zalezy bo wydaje mi sie ze ty tez sam nie wiesz o co ci chodzi,chcesz miec dziewczyne ale nie taka a ze taka sie tylko trafila to ci teraz zalezy.

Chyba z nią coś nie halo, bo jak jesteście para to obowiązują równe zasady, a nie takie ,,że ja moge a ty nie''. Nie dość, że właściwie rozpadł się związek z jej winy, to jeszcze ty musisz przepraszać i prosić o powrót. Tak,rozpadł się z jej winy, to że ty zerwałeś to po prostu wypadek przy pracy, bo mogłeś to lepiej rozegrać. Ja bym ją olała na jakiś czas i zobaczyła co zrobi. Nie poniżaj się stary, tylko zostaw ja w spokoju i poczekaj jak zaraguje.

Gość cokolwiekja
"najlepszą zemstą jest szczęście. nic tak nie denerwuje jak patrzenie na to, jak ktoś ma zajebiście szczęśliwe życie" i może nie chodzi tu o zemstę, ale ten schemat działa zawsze. pokaż jej, że jesteś fajnym facetem, przestać o niej myśleć na jakiś czas, wychodź ze znajomymi, baw się i korzystaj z życia - jak dziewczyna zobaczy, że tak jest ci dobrze z nią, jak i bez niej, to szybko zacznie się o ciebie starać :) sprawdzone i przetestowane wiele razy :)