Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fakumajusa

64 kg a mini spódniczka

Polecane posty

Gość Fakumajusa

Pytanie: czy mając rozmiar 40 wypada nosić legginsy i miniówy? Wiem że dużo większych lasek nosi, ale nie chcę wyglądać głupio.. . W biodrach mam prawie 95 cm a w udach 56. Wzrost 168cm. co myślicie laseczki??

Gość oczywiscie ze mozesz
jak masz zgrabne nogi to jak najbardziej :) sama tyle waze a jak ubiore spodniczke to faceci sa zachwyceni :) TYLKO OBOWIAZKOWO BUTY NA OBCASIE/KOTURNIE !!

Gość jfvbhgfvi hj
Jasne,że możesz :)

Gość krups
spódnica/sukienka - TAK kalesony - NIE obstawiam, że każda spódnica Ciebie wyszczupli a o kalesonach zapomnij

Gość jednak trzeba też pamiętać
95cm w biodrach to niby tak bardzo dużo? :O coś wam się chyba ludzie pomyliło :O

Gość Fakumajusa
Niby 95 w biodrach to nie tragedia ale ja się czuję z tym źle. Znam dziewczyny, które ważą więcej ode mnie ale... mają ładniejszą figurę... Kilogramy to nie wszystko

Gość krups
dobra, wskakuj w te kalesony ale jak się spocisz to zdejmiesz na środku ulicy :) a poza tym pamiętaj, że faceci są wzrokowcami i na widok kobiet w kalesonach zwiewają nawet na drzewo a w spódnicy będziesz przyciągać :)

Gość pole kapusty
ale nie wiem jak możesz nosić rozmiar 40 skoro ja mam fakt 171 cm wzrostu i w zime ważyłam 63kg i nadal nosiłam 36. to możliwe??

Gość Fakumajusa
Krups heh kalesony to chyba jednak nie najlepszy pomysl na lato Heh Heh więc z getrów mogę zrezygnować. Ale serio myślicie że ja + mini = ujdzie w tłoku???

Gość krups
pole kapusty a jakim rozmiarem możesz się pochwalić w udach ?

Gość prawiczek z warszawy
Leginsy są nieciekawe

Gość oczywiscie ze mozesz
zrob fote w brazowych cienkich rajstopach, spodniczce i obacach to obiektywnie ocenie :) aczykolwiek zgadzam sie co do tych leginsów-wcale dobrze to nie wyglada...

Gość krups
autorko, wszystko ujdzie w tłoku gdy się przekonasz do sukienek i spódnic i tradycyjne rajstopy , magia kolorów dobranych ze smakiem i do ludzi , ludziom się pokazać a kalesony precz :)

Gość vvccv
właśnie - ja mam 170 cm wzrostu, waże 63 kg noszę rozmiar 36-38

Gość Fakumajusa
A z tym rozmiarem 40 to jest tak: czasem się wcisne w 38 zależy od producenta odzieży, wiadomo. Ale większość ubrań to 40 albo L. O 36 mogłabym pomarzyć.. .

Gość ech znowu to samo
poka fote

Gość shdsh
Faceci nie lubia legginsow. Moj maz tez je nazywa kalesony. Ja czasmi nosze i tylko do dluzszych tunik, ktore zakrywaja pupe, a on i tak nie lubi. Mam 161cm i waze 46.5kg, wiec jestem szczupla i zgrabna. Za to mini lubi i to bardzo.

Gość magdzgagagagbg
64 kg to przypadkiem już nie jest nadwaga? Sory ale chyba pulpet z ciebie x)

Gość Królowa Polski
168cm jeszcze uujdzie jak widze takiego skrzata 165cm waga 58kg to mi sie zbiera na wymoty

Gość krups
shdsh dokładnie tak, facetom się podobają kobiety wyglądające jak kobiety a nie straszydła w kalesonach przypominające strachy na wróble i inne gołębie

Gość vvccv
mi sie wydaje ze wszystko zalezy od budowy twojego cialla

165 cm i 58 kg to twoim zdaniem dużo? coś wam ludzie chyba mózgi wyżarło- totalny debilizm :O już wam się popierdoliło wszystko i nawet nie wiecie jak wygląda prawidłowa sylwetka! nie jest możliwe, żeby osoba wysportowana-- a tym samym umięśniona, która ma 165cm wzrostu ważyła dużo mniej niż 58kg mięśnie są cięższe niż tłuszcz! tak serio, to jedynym właściwym wyznacznikiem są OBWODY, czy jwzoię jego opinią :O🖐️ żałosne!!!!!!!!!!!!!

a leginsy są jak rajty io dużym den :O i już zupełna paranoja, żeby baba sugerowała się tym, co się podoba facetowi, a co nie buaaahahahahahaha

Gość prawiczek z warszawy
Jak wygląda gołąb w kalesonach?

Gość A ja kocham Lukasza
To sie nie sugeruj i badz sama, hahahahaha

Gość kajatojachyba
Właśnie. Moda na anoreksje? 64 kg to nie jest duzo przy wzroście autorki luudzie. . .

Gość wwrrr
Legginsy - do biegania. Mini - tak. Ale razem, to Cie pewnie pogrubi, zwlaszcza, ze wybitnie wysoka nie jestes. Ale co tam, nos co Ci sie podoba, i rad, ze OBOWIAZKOWO obcasy tez nie sluchaj. Ty masz sie czuc dobrze i wygodnie, a nie spelniac zachcianki kafeteryjnych doradcow.

Gość krups
jednak trzeba też pamiętać no popatrz, a widzę to zupełnie inaczej, wyobraźmy sobie, że kobieta wychodzi z domu w tych kalesonach, dodatkowo czarnych i jest gorący upalny dzień , jedzie do pracy, w między czasie załatwia różne sprawy i spocona ma ochotę zdjąć te kalesony ale nie bardzo wypada, przecież pod kalesonami nie ma nawet stringów ale pod wieczór w domu po kąpieli stwierdza, że ma bardzo ładnie nogi opalone aż do kolan , jak skarpetki się odznaczają , :) ślicznie