Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fakumajusa

64 kg a mini spódniczka

Polecane posty

jeśli nie masz cellulitu, to chodź nawet w samych gaciach. najgorsze co może być to odwalona dziunia w miniówie, a na nogach cellulit 🖐️

Gość Fakumajusa
Krups co za fantazje z tymi kalesonami, hehehehehehehehe Kurcze mam grube uda. Jak siadam to przecież ten cellulitis się tak rozlewa że ja pierdole i to jest najgorsze. Co poradzicie kafeterianie? Mam nie siadać?

Gość Fakumajusa
Śledź leżysz w puszce i mi się każesz kłaść??????? Uważaj bo jak cie pykne to ci się sos pomidorowy sfermentuje albo olej zgęstnieje

Gość Fakumajusa
Śledź leżysz w puszce i mi się każesz kłaść??????? Uważaj bo jak cie pykne to ci sos pomidorowy sfermentuje albo olej zgęstnieje

Gość Fakumajusa
Co jest? Już nikt się nie wypowie w temacie "korelacja między obwodem ud a preferencjami odzieżowymi Fakumajusy"?

Gość Fakumajusa
Co jest? Już nikt się nie wypowie w temacie "korelacja między obwodem ud a preferencjami odzieżowymi Fakumajusy"?

Ja waze 64, mam 164cm wzrostu, mini zakladam czesto i na brak zainteresowania nie narzekam. Wszystko zalezy od tego jaka masz figure i czy masz jedrne nogi itp. CO do leginsów to mój facet tez nie lubi i sie ze mnie smieje jak takowe zakladam. Ale ja tez tylko nosze leginsy do tunik czy swetrów, które zakrywaja pupe, bo inaczej to wyglada komicznie. Zestawienie spódniczka i legginsy nie podoba mi sie wcale.

nie do puszki. półóż się jak nie chcesz siedzieć. jeśli masz cellulit na dupsku i nogach, to lepiej nie zakładaj spódniczki, bo okropnie to wygląda 😭:classic_cool:🖐️

Gość luudzie
wage masz ok:O na wskazniku BMImozna sobie to sprawdzic. Ja waza 65 przy tez niewiele ponad 160cm i nie narzekam na figure:O mam wiekszy biust, plaski brzuch, szerokie biodra, wciecie w tali jest... Wiec wszystko jak nalezy moze przydalo by sie pare cm wiecej wzrostu ale na to nie ma sie wplywu. Modelka nie jestem... Poza tym waga roznie sie rozklada u roznych osob, ja np. mam znajoma ktora wazy 56 przy moim wzroscie a figure ma fatalna za nic bym sie z nia nie zamienila, Nozki chudziutkie za ,pupa plaska jak decha zero biustu za to wielki brzuch! I jak sie to ma do wagi???? Nos to w czym dobrze wygladasz jak spojrzysz do lustra przed wyjsciem... A nie waga sie sugeruj. Poza tym taka kim kardashian ile moze wazyc???? Z 10 kg wiecej niz ty a wysoka tez nie jest. I jak sie ubiera??? I jak sie facetom podoba??:)

Gość 64 kg a mini spódniczka
widać ze panuje moda na dziwki styl dziwki

legginsy i mini to strasznie "pancerny" strój zwłaszcza na wiosnę i lato sama mini wystarczy a jak masz opory to może midi?odpowiednio dobrana jest sexi

Gość ojatak
a ile masz w bicepsie ?

Gość jdujjjjjj
schudnij