Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhvbhhg

zdradziłam

Polecane posty

Gość ffffffafffffffffffa
tak, ja. męcze się już x miesięcy.

Gość ghhvbhhg
wine już ponosze ,serce mi peka bo naprawde go kocham możesz nie wierzyć, ale jak pisałam tak naprawde teraz to zrozumiałam bo ostatnio troche zapomnielismy o miłości w naszym zwiazku oboje

Powiedz mu albo nie Twój wybór, postaw się w jego sytułacji, co Ty byś wolała na jego miejscu...

Gość ffffffafffffffffffa
doskonale rozumiem co czujesz i tez to moj 1 partner seksualny.. znam roznych ludzi, po niektorych to splywa. ja cierpię i cierpię.

Gość ghhvbhhg
napisze może co się przyczyniło do mojej zdrady (chociaż mnie nie tłumaczy) mój facet pisał z gejem za moimi plecami m.innymi o tym że nie lubi sexu ze mną i mieli sie spotkać ,dowiedziałam sie przypadkiem i mysle ze jesli nie przypadkowy sms do mnie,do spotkania by doszło ja mu nie moge wybaczyc do tej pory chociaz zapomniałam, ale bywają momenty ze to wraca i wtedy czuje sie strasznie

Gość ghhvbhhg
ffffffafffffffffffa też na niczym nie możesz skupić myśli u mnie wszystkie spływają do jednego tematu, a kiedy on jest przy mnie chce mi sie płakać

Gość ffffffafffffffffffa
tak. moje zycie jest straszne, a nie mam odwagi sie przyznac. teraz chodze do psychoterapeuty, moze on mi pomoze. nie mam motywacji do niczego, jestem w zlym stanie fizycznym i psychiicznym.

Gość ffffffafffffffffffa
moją pokutą jest cierpienie i usmiechanie sie do złej gry. gram przed nim kogos kim nie jestem.

Gość ghhvbhhg
a masz zamiar mu powiedzieć, nie boisz sie że kiedyś wszystko w tobie pęknie?

Gość ghhvbhhg
???

Gość aaaaaaaaaaakana
nie mam pojęcia co bedzie.. nie wiem. z jednej strony mogłabym zerwac i udawac ze z innego powodu. a z drugiej tez go doceniłam po tym wydarzeniu i zal mi tego bardzo. ja chyba za wczesnie trafilam na takiego faceta, bo byłam wtedy nastolatką i się nie wyszlałam. jestem nieodpowiedzialna i niedojrzała i glupia. na hiv się zbadałam bo sobie wmówiłam ze sie zaraziłam. czas pokaze co zrobie.. licze na pomoc psychoterapeuty też.

Gość ghhvbhhg
ja z moim facetem ostatnio nie uważaliśmy, jestem pewna ze jak zajde w ciaże to bedzie jego dziecko ale z drugiej strony boje sie że przejdo przez głowe mi myśli ze to może być dziecko tamtego mimo że sie zabezpieczalismy a ja płodnych nawet nie miałam

podczas nauk przedmalzenskich ksiadz powiedzial nam a jesli zzdradziliscie, to pamietajcie nigdy nie mowcie partnerowi o tym. Pokutujcie w sercu i nie zrzucajcie swojego ciezaru na kogos innego. I jesli kochasz go naprawde to cierp i staraj sie... jesli wiesz ze sie wyda to powiedz mu pierwsza.. jesli nie ma takiej moliwosci zachowaj to dla siebie. Ja wiem ze w zwiazku liczy sie szczerosc, ale ja bym zdrady nie wybaczyla...kocham mojego chlopaka i nie wiem czy bym przezyla fakt ze on mnie zdradzil - chyba wolalabym nie wiedziec

Gość ghhvbhhg
Lubię głaskać moje małe szczeniaczki:)

Gość aaaaaaaaaaakana
a ja myslalam ze wg katolicyzmy trzeba wyznac prawdę.. troche mnie to pociesztyło. ale nigdy nie sadzilam ze wyrzuty sumienia moga tak zniszczyc czlowieka. teraz juz wiem i nie polecam nikomu wrazliwemu. nigdy tego nie powtórzę.

Gość ghhvbhhg
Ja wyznałam i dobrze mi z tym,ale chyba nikogo tym nie uraziłam,nie? Ja na prawdę lubię szczeniaczki.

Gość łukasz21z
a możesz zabrać te jamniki?