Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawaas

pierwszy orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość :(...
to chyba potrzebowałabym wibratora a niestety nie posiadam :) bo nie chce tak normalnie ręką...chce zobaczyć jak to jest no wiesz ...

Cooo zkad ty go wytrzasnelas ty jestes przy nim wogole w stanie dojsc?!?! Normalnie przy dobrych wiatrach idzie nawet wytrzymac 45 min!

tylko że....uwierz mi...próbujemy dwa lata i nic z tego nie wychodzi... a on tylko sie wścieka, ze tak szybko dochodzi i że nie może mnie zaspokoić:) być może zbyt rzadko to robimy...

Gość a moj byly facet
tak to prawda tez tak mialam z moim 1. myslalam ze siusiu i lecialam do lazienki, siedzialam, cisnelam zeby siusiu zrobic i nic :-)

Gość dziuniatrunia
słuchajcie, skoro mowa o orgazmach to czy uwierzycie, że mam dość często orgazm podczas snu( budzą mnie wtedy intesywne skurcze pochwy) i podczas masażu twarzy i ud u kosmetyczki podczas zabiegów pielęgnacyjnych. Jak to jest możliwe? A dodam, że nie często mam orgazm podczas stosunku, pochwowego to nie miałam nigdy a jak was czytam to też parę razy podczas penetracji mialam wrażenie, że chce mi się siusiu ale nic się nie wydarzyło, bo skupiałam się na tym żeby nie popuścić.

Gość a moj byly facet
ale to jest dobry pomysl zeby sobie raczka sama najpierw poznac sie. ja tak mam ze jak wsune paluczki to w ten sposob dochodze.Recznik pod pupcie i juz :-) jak sie sama z tym zapoznasz to bedziesz mogla faceta nauczyc :-) orgazm lechtaczkowy troche mnie nudzi :-)

Gość a moj byly facet
dziniatrunia, tez tak mam ze podczas snu mam orgazm. budze sie w srodku nocy i normalnie orgazm mam. i w autobusie tez mialam a nie myslalam o seksie. niech Panowie fachowcy nam to prosze wytlumacza tu:-)

Hmm moze to zabrzmi dosc dziwnie ale musi sie mniej na tym skupiac musi sie skupiac na tym zeby dac tobie pierw przyjemnos a potem sobie inaczej nie da rady musi sie mniej skupiac na tym ze dojdzie wczesniej

Tak jak mowila postaraj sie raczka przynajmnie bedziesz wiedziala oco chodzi

"tylko że....uwierz mi...próbujemy dwa lata i nic z tego nie wychodzi" Ale co robi? Samo nie przyjdzie. Do tej pory mogę dojść w 30 sekund jak nie będę się kontrolował. Tego musi się nauczyć.

Gość dziuniatrunia
no wlaśnie ja też nie myślę w takich sytuacjach o seksie a tu z nienacka taka bomba, jak jestem u kosmetyczki to zawsze sie tego boję nawet nie chcę i nic to nie pomaga, muszę wtedy pilnować się, żeby nic po mnie nie poznała:)

To sie nazywa PSAS zezpul uporczywego podniecenia seksualnego

przecież nie mamy po 16 lat i oboje wiemy co to znaczy kontrolować się.... i on próbuje... ostatnio wytrzymał nawet troche dłużej niż zwykle ale ja oczywiscie nie...bo dla mnie to za krótko...

Gość dziuniatrunia
ellooo, jeśli to do mnie? to ja nie jestem w takich sytuacjach ani trochę podniecona! To jest prawie tak z nienacka, podniecenie to mam jakieś 5 sekund przed orgazmem.

Gość a moj byly facet
ja mam tak samo jak dziuniatrunia. wiesz mysle ze moze sni nam sie seks i nie pamietamy o tym? ja nie czuje sie wiecznie podniecona.

Gość dziuniatrunia
eee, to nie było do mnie.. sorki

Dziunatrunia A mozesz powiedziec w jakih miejscach cie dotyka i jak ze dostajesz orgazmu

Dziunatrunia To o SPAS bylo do ciebie to jest choroba i chodzi o to ze sie podniecasz byle dotykiem i przychodi orgazm nagle

Gość dziuniatrunia
masaż twarzy- czyli ok. 20 min delikatnego masowania wokół oczu, ust, czoło a przy zabiegu na celulit przy masażu ud od wewnętrznej strony

odezwał sie filozof wiejski... niby najwiecej wiesz a gó...wno wiesz!!! ello schowaj sie...

Gość dziuniatrunia
nie byle dotykiem, bo czemu przy penetracji tak nie mam? I nie zawsze.

Gość a moj byly facet
nie dziunia no ja tak jednak nie mam. jakby mnie jakas babka po twarzy masowala to by mnie to w ogole nie podniecalo. chodzilam kiedys na masaze i bylam zawsze okropnie podniecona kiedy mi ten masazysta plecy masowal, ale on mi sie tez bardzo podobal..ale orgazmu nie mialam. czytalam, ze u niektorych kobiet po prostu to jest takie rozladowanie napiecia seksualnego ze w snie jestes na luz no i mozg sie w ten sposob odpreza z napiecia seksualnego.

:(... Jak wszystko wiesz to poco sie pytasz i nie flozof wiejski jestem tu poto zeby jakos pomuc z wlasnego doswiadczenia to ty masz kompleksy nie ja to twuj chlopak ma problem zeby ce zadowolic a j chcialem pomoc a nie sie klucic

nie mówię, że wiem wszystko... a Ty weź najpierw do ręki słownik ortograficzny a dopiero potem dawaj dobre rady....

Gość dziuniatrunia
możliwe, że to jakieś "napięcie", bo mnie kosmetyczka ani trochę nie podnieca, brrr! Czyli: czego nie dostanę od swojego chłopa to i tak natura mi da! Żarcik taki :)

i odezwał się ten co jest taki zajebi...sty... coś mi się zdaje, że wcale taki mocny nie jesteś, ani to pewnie ładne, mądre, a na dodatek z małą kuśką....:-/

dziuniatrunia Fajnie masz :D Tylko że dziwne że z facetem nie... Może nie umie cię dotykać :P