Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawaas

pierwszy orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość a moj byly facet
elloo jestes w porzadku. nie przejmuj sie.

Jak byscie cwaniaki pjsali na komorce i staralu szybko odp tez bys cie robili bledy

Gość :(...
to jeszcze na necie w komorce siedzi...pfff..

Gość abadziababenc
no fajnie mam tylko szkoda, że nie na zawolanie a zawsze tak nie wiadomo kiedy a z moim mam tylko tak co 5 raz statystycznie:)

Gość abadziababenc
dziuniatrunia to ja

No właśnie- nie wiadomo kiedy to nie zawsze na twojego trafi. Nawet nie zawsze na faceta ;]

Gość abadziababenc
:) :) lepiej tak niż wcale

Sluchaj nie mam ci jak udowodnic tego czy jestem dobry czy mam duzego czy malego czy jestem ladny itp moja dziewczyna nigdy nie nazeka na seks ma zazwyczaj org wielokrotne jesli wiesz co to ch** mnie obchodzi czy wiezysz jak ktos stara sie ci pomoc to sie go nie obraza przynajmniej ja tak nie robie

Gość :(....
zrobiłeś to... nawet nie zdając sobie z tego sprawy....bez powodu bym Cie nie atakowała...sory może jestes zbyt głupi żeby to zrozumieć...

abadziababenc Pewno że lepiej. Do tego masz orgazmy za nic i nic nie musisz robić ;] ellooo Co się tak pienisz? Wyluzuj.

Gość madziuuuuula
rus a dużego masz?:D z ciekawości pytam;p

Jak mam sie nie pienic skoro mnie takie obraza a ja staram sie pomoc czego sie dziwisz ris jak ja bym zaczol cie obraza bo mam go chumor to bylbys happy

Gość a moj byly facet
elloo zejdz na luz. przeciez na tym forum nie da sie pogadac. zacznie sie fajny temat to juz bluzgaja:-O szkoda.

Gość :(....
pisz wyraźniej bo Cie naród nie rozumie....

Gość anna12398
wiecie może to dziecinny problem z mojej strony, ale nie czułam nigdy pochwowego. Zastanawia mnie przyczyna, mój partner jak do tej pory jedyny ma penisa 13 cm, czuje go i w sumie jest dobrze. Ale ostanio jakoś mnie to frustruje, brakuje mi tego, czasami udaje orgazm.. Nie wiem czy to blokada psychiczna z mojej strony, czy to jednak jego wina, bo go o to myslach oskarżam. Nie jest tak że latam kutasmi itd, tylko ostatnio sie pogarsza, głównie chyba przez moją głowę.

Mozliwe ze za bardzo sie przejmujesz i twozysz bariere psychiczna ktora nie pozwala ci dojsc zawsze jest tak ze jak sie bardziej starzasz to jescze mniej wychodzi

Gość anna12398
sory że o takie rzeczy pytam ale 13 cm to wystarczająco?

Dobra :(... teraz bez wyzwisk i tym podobnych oco ci chodzi ze niby jak cie obrazilem

madziuuuuula A duży to jaki? Nie mam jakoś specjalnie dużego, do tego krzywy. Ale to nie na tym polega żeby dużego mieć.

ellooo Nawet nie wiem od czego się zaczęło. Ja nie daję się wciągać w takie przepychanki.

Tak wystarczy z pewnascia za dlugu tez nie moze byc od 26 cent cos kolo tego juz siega tylnej scianki pochwy i wtedy zacz bolec a do osiagniecia orgazmu wystarczy tak z 10

Wielkość penisa naprawdę nie jest aż tak istotna. Są różne pozycje, dzięki którym kobieta może uzyskać orgazm, a i mężczyzna będzie z seksu zadowolony. Po prostu trzeba trochę poeksperymentować i spróbować nowości.