Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjlawju

mam ostatniego papierosa i dylemat

Polecane posty

Gość h e lp
Nie paliłam pół roku i znowu zaczęłam. Myślałam, że jak zapalę TYLKO JEDNEGO papierosa, to nie będzie mi smakował i na tym się skończy. Niestety, uśpiony nałóg tylko na to czekał :( Znowu palę, znowu śmierdzę, znowu mam szarą cerę, znowu mam doła z tego powodu, znowu tracę pieniądze przez taką głupotę!

Gość h e lp
Ten nałóg jest taki podstępny, że teraz jeszcze trudniej rzucić, bo podświadomość boi się, że utraci to, co odzyskała! Palę jeszcze więcej niż pół roku temu. Teraz wiem, że jak rzucisz palenie, to już nigdy, przenigdy pod żadnym pretekstem nie wolno zapalić papierosa.

help - niestety nie zawsze jesteśmy mądrzy i podejmujemy te decyzje , których późniejżałujemy wiesz już jak przejść przez ten pierwszy etap - wklep ssobie do głowy że nie warto palić i jak było fajnie chodzić pachnącym :) NIE IDŹ PO FAJE !!!!!!!!

Gość lady mary
Help witamy w klubie takich co to ,, i chciałyby i boją się,,.

Gość malagenia
Ja jak na razie nie palę od poniedziałku. Co prawda powód był dosyć niestandardowy, po prostu założyłam się z kolegą o to, że wytrzymam tydzień bez papierosa. Na razie mi się udaje, a nawet muszę powiedzieć, że idzie całkiem dobrze, także może już całkowicie w cholerę rzucę ten nałóg.

Co tu taka cisza, czyżby rzucanie się nie powiodło? Halllo?

Gość byyla palaczka
palilam 15lat, dlatego pozwole sobie doradzic Wam dziewczyny jeden sposob na rece. SLONECZNIK! tak , tak kupujcie, prazcie na oleju i skubcie :). rece beda zajete i do tego mniejsza chec na smierdziela. powodzenia :) a i moj maz tez palil, na korytarzu ;p. teraz tez niepalacy, da sie :). glowa do gory :)