Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamp0na

jak sie odchudzic trwale jakies 5-6 kg na miesiac bez liczenia kalorii?

Polecane posty

waze 110 kg i mam 170 cm wzrostu.... mam 21 lat i figure gruszke

Gość przy takiej wadze to ty
w ogóle nie masz figury :P

dzieki za slowa otuchy;d tez tak mysle miałam na mysli ze tłuszcz kumuluje sie glownie w dolnych partiach ciała,....

Gość wafle ryżowe mają wysoki IG
nie da się odchudzić bez liczenia kalorii , musisz sobie policzyć dzienne zapotrzebowanie dla twojego wzrostu i prawidłowiej masy ciała , niestety nie ma takich cudownych środków , dietę Dukana odradzam bo obciąża organizm i niszczy nerki i wątrobę w pierwszej kolejności jest jak już dla osób bardzo zdrowych dużo ruszających się i sportowców, suplementy głownie szkodzą ;) zobacz sobie w necie Tajemnica Adriana i Adrian Lukoszek on daje dobre rady schudł z 200 kg na 90 wagę trzyma już ponad rok ;) albo poczytaj o diecie optymalnej dr Kwaśniewskiego (tylko lepiej znaleźć lekarza optymalnego) nie łudź się ,że są diety cud bez liczenia kalorii może i są ale na pewno nie są skuteczne , jakby ktoś wynalazł taka to by nobla dostał. Pamiętaj ruch to podstawa

Gość cóz mogę doradzić ci
poszukaj info o prof Michale Tombaku albo dr Hayu i diecie rozdzielnej (białek nie łączymy z węglowodanami w jednym posiłku) ponoć skuteczna metoda , ale i tak lepiej dla ciebie żebyś pilnowała kalorii

a dlaczego tak przytylas i jakie masz przezwyczajenia? tak z dnia na dzien drastyczna zmiana nawykow zywieniowych moze spowodowac, ze nie dasz rady. jesli jesz slodycze to je odstaw, zrezygnuj tez z ziemniakow, smazonych dan i tak krok po kroku bedzie latwiej. poczytaj tez troche o zdrowym zywieniu

W moim przypadku,dieta Dukana nie zrujnowała mi organizmu a przyniosła niesamowity efekt, jeśli chodzi o figurę:)

i nei powinnas chudnac szybiwj niz 1kg tygodniowo, czyli 4 na miesiac - jesli szybciej to Twoja skor nie zdarzy sie 'kurczyc' i bedzie nieestetycznie wygladac i jesli masz sile to wlacz wysilek fizyczny - na poczatek wystarcza spacery

Może na początek spróbuj diety Norweskiej? Skurczy Ci się po niej żołądek a potem zastosujesz inną diete? Polecam Norweską,ja jestem na niej drugi raz. Efekty w stopce!

Gość bbbbbbbm
Na odchudzanie jest wiele możliwości. Na samym początku wybierz odpowiednią dla siebie aktywność fizyczną. Może zaczniesz chodzić z kijkami Nordic Walking? To doskonała aktywność, która mogą uprawiać osoby w różnym wieku. Ten rodzaj aktywności fizycznej nie jest tak męczący i forsujący jak inne, a lekarze zalecają marsze z kijkami wszystkim osobom, które mają na przykład chore serce i problemy z układem krążenia. Nordic Walking będzie niezwykle pomocny także osobom, które chcą pozbyć się dodatkowych kilogramów. Trzeba bowiem wiedzieć, że w ciągu jednej godziny marszu można spalić nawet 400 kcal. Dla porównania maszerowanie bez kijków przyczynia się do spalenia 280 kcal. Więcej na ten temat możesz poczytać na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2010/09/14/maszeruj-po-szczupla-sylwetke/ Gorąco polecam! No, a oprócz ruchu odpowiednie odżywianie! Najlepiej wybierz się do dietetyka i poproś o dobranie diety. Jeżeli będziesz ćwiczyć i spożywać pokarmy zapisane w diecie to powinnaś schudnąć. Powodzenia!

Gość rsdgtfhnfgjngyj
skowroneczek masz 60 kg i 164 cm powiedz jaki rozmiar nosisz? na górze i na dole?

Gość mam byc szczera to powiem
na początku najlepiej jakbyś zrobiła badania czy nie masz niedoczynności tarczycy albo innych zaburzeń, ale nie łudź się że uda ci schudnąć wpieprzając wszystko bez liczenia kalorii , może jak już tak się upierasz odstaw słodycze i potrawy skrobiowe(jak kluchy śląskie ,ziemniaczki z masełkiem czy tłuszczykiem)i szczególnie potrawy skrobiowe razem z tłuszczem, bo to się zawsze odłoży.Mięso panierowane sobie odpuść (panierka + tłuszcz) już lepiej samo mięsko albo befsztyka na dobrej oliwie podsmaż albo na teflonowej patelni. Dużo się ruszaj , chodź na basen a jak nie umiesz pływać to nawet radzę na zapisanie się na kurs nauki pływania albo "wodny aerobik" przy twojej wadze z nadmiernie wyczynowym sportem lepiej nie ryzykować;) bardzo pomagają szybkie marsze i długie spacery np. po parku lesie

Gość NATRETNAgosiaa
hahaha czytać nie mogę aż się popłakałam. CZy wy na prawdę jesteście tacy ograniczeni? Slimette z http://najlePSZEODchudzanie.pl każdy to teraz bierze, ja już jestem po kuracji schudłam własnie 5-6 kg i bez efektu jojo :)

Gość khcx
Dieta south beach polecam

Gość jvcxxc
juz po odchudzaniu?haha

Gość Olcia Dubicka
Jeśli chcesz bez liczenia kalorii to musisz się wspomagać tabletkami bo inaczej ciężko będzie ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość bolkaLLL
Można trwale się odchudzić pod warunkiem stosowania przez cały czas i diety i sportu. Mona też do odchudzania dołączyć odpowiednie preparaty wspomagające odchudzanie i wtedy efekty będą trwalsze i szybsze. Ja ostatnio kupiłam sobie właśnie takie tabletki http://nutrina.pl/28,slimette.html i już mam sześć i pół kilo mniej w dwa miesiące. Mam też nadzieję, że efekty będą trwałe.

Gość gość
Dieta montignaca-nie ma ograniczenia w kaloriach i ilosci lecz nie mozna w ogole jesc niekrorych rzeczy, coś za coś. Na niej schudłam bez jojo

Gość gość
Wakacje odchudzajace to jedno z najlepszych rozwiązań, sprawdz i poczytaj wiecej na www.nawzgorzu.com.pl naprawde warto

Gość gość
Zobacz moze oferte wczasow odchudzających www.nazwgorzu.com.pl moja znajoma była i bardzo zachwalala, mówiła, ze to idealny sposób na rozpoczęcie odchudzania

Gość gość
jem tabletki acai berry i chudne 2 kg tygodniowe i żre co popadnie

Gość gość
ja z ochudzaniem, zasadami ora poradami zapoznalam sie na wakacjach odchudzajacych u www.nawzgorzu.com.pl

Gość gość
Ja nie licze kalorii, ale za to nie jem juz pieczywa, slodyczy, do picia woda lub zielona herbata, posilki z przewaga warzyw, mniejsze porcje a czesciej, do tego stosuje suplement be slim3, w miesiac stracilam 5kg

Gość ilona892
Ja nie liczę kalorii, jem wszystko na co mam ochotę tylko w miarę rozsądku i o regularnych godzinach;) i przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i to mi wystarcza by chudnąć w 2 miesiące 16kg mniej;)