Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafetarjusz

Czy też dostajecie takie zabawne maile?

Polecane posty

Gość Kafetarjusz

Na jedną z moich skrzynek pocztowych, której adres podałem kiedyś na tym forum, dostałem dwa zabawnie przetlumaczone maile. Może też macie coś w tym stylu i zamieścicie w tym wątku gwoli rozrywki? MAIL1 - wersja "polska" Nazywam się alija jestem wysoki, przystojny, idealnej figurze ciała i sexy. I Widziałam dzisiaj swój profil na (f.kafeteria.pl) i był zachwycony, do skontaktowania Ci, myślę będzie prawdziwy kochający, rzetelny i opiekuńczego człowieka, które been looking for, i mam coś do powiedzenia o mnie, więc proszę o kontakt bezpośrednio na mój adres e-mail tak, że mogę również wysłać moje zdjęcie także bezpośrednio do Ciebie. odniesieniu alija (dla jasności wersja angielska) My name is aliyah I am tall ,good looking, perfect body figure and sexy.I saw your profile today at(f.kafeteria.pl)and was delighted to contact you, l think you will be the true loving, honest and caring man that I have been looking for, And I have something special to tell you about me, So please contact me directly through my email address so that I can also send my picture directly to you.regards aliyah MAIL2 - wersja "polska" Witam, Mam nadzieję, że ten mail spotka się w dobrym stanie. My name is Miss jessica Konte. Jestem pochodzenia Ivory-Coast, ale życia Senegal komunikatu. Jestem młodą dziewczyną dość jednym. Twój profil przyciąga mnie, a ja szukałam spełnienia moja lepsza połowa. chciałbym, aby zapoznać się z tobą, od plemienia, odległość i wiek nie ma dla mnie znaczenia. Będzie tak jak na mnie z mojego adresu e-mail, tak że nie mogę wyjaśnić ci więcej o mnie wraz z mojego obrazu. Oto mój e-mail (jessicakonte@yahoo.com) Oczekiwanie na odpowiedź. Jessica. (dla jasności wersja angielska) Hello, I hope that this mail will meet you in good condition. My name is Miss jessica Konte. I am origin of Ivory-Coast, but living Senegal currently. I am a young pretty single girl. your profile attracted me while i was searching to meet my better half. i would like to get acquainted with you, since tribe, distance and age does not matter to me. I will like you to write me with my email address, so that i can explain to you more about me along with my picture. Here is my email (jessicakonte@yahoo.com) Awaiting your reply. jessica.

Gość aaaaaaaha
tak dostałam chyba ze 3 o podobnej treści