Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pasztetowa prima sort

klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szonklaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klau

Polecane posty

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

no a co moze faktycznie umiera, lepiej sobie zakodowac do glowy ze klaudiusz umarla dlatego odeszla niz ze sobie faceta znalazla i robia seeks dlatego odeszla :((((((((((

JESTES MOCNO PJERDALNIETY PREDZEJ CZY POZNIEJ JESLI CHOROBA BĘDZIE  POSTEPOWAC WEZMA CIE ZAWINĄ W KAFTAN I BĘDZIESZ LEZAL PASAMI PRZYKUTY DO ŁÓŻKA 

17 minut temu, szczęść boże napisał:

ANGELIKA ZNALAZŁAŚ FACETA?

Przestań ją nękać chory czubie bo zaraz w sądzie się z nią spotkasz i tyle będzie kozaczenia

13 minut temu, szczęść boże napisał:

ANGELIKA ZNALAZŁAŚ FACETA?

Czy ja się naprawdę tak totalnie niezrozumiale wyrażam? Prosiakowe teorie były tak absurdalne, że tylko dla pewności zajrzałem na jej proil, ze jednak można tam głupim 

2 minuty temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał:

Czy ja się naprawdę tak totalnie niezrozumiale wyrażam? Prosiakowe teorie były tak absurdalne, że tylko dla pewności zajrzałem na jej proil, ze jednak można tam głupim 

Chooja udowodniłeś 

7 minut temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał:

Niech tkwi w swoich urojeniach.

DOBRA TAM KOGO TAK NAPRAWDĘ  OBCHODZI KIM JEST KLAUDIUSZ CHODZILO TYLKO O TO BY UTRZEC GÒWNIARZE NOSA 

NIECH SOBIE BEDZIE KIM CHCE I ZYJE JAK CHCE LONG LIVE KLAUDIUSZ 

Edytowano przez Dark prince

dobra lezak wypad z tematu goowno mnie twoje miliony

a ja mam spice girls na plytce i fajna piosenke sobie slucham chyba juz ze 100 razy bo mi tak brzmi na moich sluchawkach za 1000zl i wieza technics zajeebista i spiewaja tam oo mama i love you mama my friend XDD

fajne chorki i gitarka ale mi zajeebiscie brzmi, fajna piosenka spice girls, wyszla im xD

12 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

oryginalnej plycie a wy co nie macie koorwa

To prawda że wygląd Lary Croft jest inspirowany  żoną Beckhama , jedna że spice girls Victoria Beckham? 😛

Edytowano przez Dark prince

nie wiem ale zwrotka mnie rozpieerdala w tej piosence juz ze 3 godziny chyba slucham w kolko tego kawalka bo mi zajeebiscie gra na moim sprzecie i wszystko slysze i mnie rozpieerdala to

zajeebiste bo laska fajnie spiewa melodie a w tle slychac inne wokalistki jak chorki i gitara basowa niezla i w ogole tyle sie dzieje naraz i super w ogole no naprawde fajne doswiadczenie tak sobie posluchac muzy, z jutube nawet nie wlaczam bo pewnie nie uslysze polowy tego co z mojej wiezy hahah

haha wszedlem sobie na jutube bo myslalem poczytam ze ludzie pisza ze fajna piosenka a tam kazdy oo moja mama nie zyje oo ja prdl placze o ja prdl jaka smutna piosenka hahah ja prdl beka w chooy

w sumie to sie nie dziwie, jak sluchaja tego z jutube to placza, ja slucham z mojej wiezzy i sluchawek i mam ciary w calym ciele B)

no jak slysze jak mi skrzypce leca i ta gitara akustyczna i te wokalistki razem spiewaja ze jedna napieerdala tekst a inne chorki napieerdalaja i skrzypce ta melodie nakoorwiaja to gesia skora w chooy ale to chyba dlatego bo na swoim sprzecie slucham bo pewnie na jutube by mi sie tak nie podobalo

no i jeszcze gitara basowa mega i sie zmienia melodia w zwrotce no wyszlo im w chooy i te organy w tle cos pieknego, szkoda ze tak kazda piosenka nie moze brzmiec zajeebiscie haha

DOO...A ZWROTKA W TEJ PIOSENCE O JA PIEERDOLE SZOK

ja nie wiem nie slyszalem nigdzie ale np jak wchodzi zwrotka od 2:40 i slysze jak skrzypce graja do wokala gitara basowa i akustyczna i te jakies organy w tle i wszystko skomponowane to sie czuje jak w niebie, ale mam sluchawki dobre i dobre kable no i wiadomo wieza technics made in japan a nie syf, to jest kompletnie inne doswiadczenie szok

Edytowano przez pasztetowa prima sort

ale z winylami tez tak mialem kiedys jak mialem jakis chinski plastik gramofon podlaczony do tej wiezy i sluchawki i sluchalem sobie plyt winylowych to niektore piosenki tez byla faza a jak sobie odpalilem na jutube to potem to jak w ogole jakas podroba piosenki albo inna piosenka i inne brzmienie i w ogole ahh masakra

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować