Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pasztetowa prima sort

klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szonklaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klaudiusz to szon klau

Polecane posty

ale ja mam sluchawki dobre ze slychac przestrzen miedzy instrumentami i w tej piosence jak slysze gitare akustyk bas, wokale, chorki naraz i skrzypce organy i akustyk to niezle mam

Edytowano przez pasztetowa prima sort

jakbym mial to opisac to po ludzki to zwrotka jest tak skomponowana ze melodia basu gitary akustycznej chorkow skrzypce organy wokale jest zajeebiscie skomponowane w chooy i na mojej wiezy i sluchawki to zajeebiscie wszystko slychac i sie jaram

blogostan w chooy

Edytowano przez pasztetowa d3lux3

ale z winylami tez tak mialem kiedys jak mialem jakis chinski plastik gramofon podlaczony do tej wiezy i sluchawki i sluchalem sobie plyt winylowych to niektore piosenki tez byla faza a jak sobie odpalilem na jutube to potem to jak w ogole jakas podroba piosenki albo inna piosenka i inne brzmienie i w ogole ahh masakra

koorwa mam jakies plyty queen, abba, prince, eurythmics slucham sobie niezle sa niektore starocie, fajnie ze mam takie sluchawki dojeebane i ta wieza tez niezle plyty zapodaje xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować